Suojavarusteet Covid-19 vastaan

Temrex tarjoaa suojavarusteet Covid-19-virusta vastaan

Maailmanlaajuiseksi pandemiaksi laajennut koronavirusepidemia asettaa tiukkoja vaatimuksia suojautumiseen virusta vastaan. Uusi koronavirus tarttuu pääosin pisaratartuntana tai kosketustartuntana käsien kautta. Asianmukaiset suojavarusteet Covid-19 vastaan erityisesti terveydenhuollon henkilökunnan suojaamisessa ovat ensisijaisessa asemassa epidemian rajoittamisessa. Suojavarusteet ovat tarpeellisia koronaviruspotilaiden hoitamisessa ja viruksen testaamisessa.

Lue lisää...

Tarkoituksenmukaiset työasut, suojavaatteet ja suojavarusteet ovat eri alojen ammattilaisten tärkeimpiä varusteita. Terveydenhuollon henkilökunta tarvitsee laadukkaat suojavarusteet Covid-19 vastaan. Suojavaatteet, suojalasit tai suojavisiiri, suojakäsineet, hengityssuojain ja muut suojavarusteet Covid-19 vastaan turvaavat hoitohenkilökuntaa tehokkaasti vaativassa hoitotyössä ja näytteenotossa.

Temrexin valikoimasta löydät PPE-direktiivin täyttävät suojavarusteet koronavirusta vastaan. Lyhenne PPE tulee englannin kielen sanoista personal protective equipment eli henkilökohtaiset suojavarusteet. Ne ovat käyttäjää yhdeltä tai useammalta terveys- tai turvallisuusriskiltä suojaavaa varustusta, joiden tulee täyttää EU:n alueella sitä säätelevää 89/686/EY -direktiiviä.

PPE-direktiivin täyttävät henkilökohtaiset suojavaatteet ja suojavarusteet Covid-19 vastaan ovat myyntikelpoisia vain CE-merkittyinä. CE-merkki tarkoittaa, että tuote on tyyppihyväksytty ja täyttää direktiivin henkilökohtaiselle suojavarusteille asetetut vaatimukset.

Suojalasit, kasvosuojain tai kasvovisiiri tuovat suojaa eri olosuhteisiin

Laadukkaat, kevyet ja kirkkaat suojalasit polykarbonaattilinsseillä tuovat hyvää käytettävyyttä, näkyvyyttä ja suojaa eri olosuhteisiin. Perusmallin suojalasit sopivat kevyemmän riskin kohteisiin. Paremman hintaluokan tiivistetyt suojalasit lisäävät käyttömukavuutta ja ovat käytettävissä myös korkeamman riskin olosuhteissa.

Asianmukainen kasvosuojain tai kasvovisiiri ovat hoitohenkilökunnan perusvarusteita koronaepidemian vastaisessa taistelussa. Temrexin laadukkaasta valikoimasta löytyy edullinen suojavisiiri huurtumattomalla sisäpinnalla ja ulkopuolen suojakalvolla. Kalliimpi kypäräkiinnitteinen kasvovisiiri kiinnitetään taas suojakypärään mukana tulevalla pannalla. Kasvovisiiri voidaan varustaa myös kuulosuojaimilla tarpeen niin vaatiessa.

Suojakäsineet ja suojavaatteet turvaavat tehokkaasti hoitohenkilökuntaa

Huolellinen käsihygienia ja kestävät ja hyvin istuvat suojakäsineet tuovat suojaa koronavirusta vastaan. Suojakäsineet omaavat mainiota käsiteltävyyttä niin terveydenhuoltoon, laboratorioihin, ruokatarjoiluun, kuin teollisuuteenkin. Edulliset vinyyliset kertakäyttöhanskat sopivat mainiosti suojautumiseen myös kotikäyttössäkin.

Lateksiset kertakäyttöhanskat ovat vahvat, joustavat ja mukavat suojakäsineet, joissa on rullattu ranneke. Mainio sormituntuma, hyvä pito ja elintarvikehyväksyntä saavat suojakäsineet toimimaan niin hoitoalalla, laboratorioissa kuin muissakin vaativissa ympäristöissä. Laadukkaat, puuterittomat nitriilistä valmistetut kertakäyttöhanskat toimivat monipuolisesti myös vaativamman ympäristön olosuhteissa, soveltuen terveydenhuoltoon, elintarvikkeiden käsittelyyn ja asennustöihin.

Koronavirusepidemian aikana erilaiset suojavaatteet, kuten suojatakki ja suojahaalari ovat välttämättömiä suojavarusteita hoitohenkilökunnalle. Temrexin valikoimasta löytyy laadukas suojatakki tai suojahaalari eri tason suojaluokituksilla.

Hengityssuojain tarjoaa kaksisuuntaisen suojan tartuntaa vastaan

Erilaiset hengityssuojaimet ovat hoitohenkilökunnan oleelliset suojavarusteet Covid–19 vastaan. Hengityssuojain tarjoaa kaksisuuntaisen suojauksen tartunnalta. Hengityssuojain suodattaa hengitettävän ilman ja estää käyttäjää levittämästä kehon eritteitä. Hengityssuojain suojaa erilaisilta hiukkasilta, viruksilta ja bakteereilta.

Hengityssuojain luokat on määritelty kolmeen FFP-luokkaan, joista FFP2- ja FFP3-luokan -suojaimet soveltuvat mainiosti koronavirukselta suojautumiseen. FFP3-luokan hengityssuojain suodattaa 99 prosenttia hengitysilmasta olevista hiukkasista ja FFP2-luokan suojain vähintään 94 prosenttia hiukkasista, joihin bakteerit ja viruksetkin lukeutuvat.

Hoitoalan ammattilaisille ja tehokkaampaa suojaa tarvitseville löytyy myös eri luokkiin kategorisoituja suojanaamareita, kuten puolinaamareita ja kokonaamareita. Kokonaamari on erinomainen hengityssuojain, kun tarvitaan tehokasta suojausta vaativissa olosuhteissa. Uloshengitysventtiilien ansiosta hengityssuojain omaa alhaisen hengitysvastuksen. Mainio istuvuus lisää käyttömukavuutta ja hyvä ilmankierto takaa selkeän näkyvyyden.

Temrexin laadukkaasta valikoimasta löydät sopivat suojavarusteet Covid-19 vastaan. Tutustu valikoimaamme ja tilaa vaivattomasti verkkokaupasta haluamaasi osoitteeseen.

Hengityksensuojaus | Käsidesit | Silmiensuojaus | Suojavaatetus | Puhdastilavaatetus

Paytrail
Temrex Oy : Suomen Vahvimmat AA 2019 Temrex Oy : Kauppalehti menestyjät 2019 Temrex Oy : Kauppalehti kasvuyritys 2019 Temrex Oy : Aito suomalainen

Temrex Oy, Jääsalontie 20, 90400 Oulu
Yhteystiedot | Rekisteriseloste | Toimitusehdot
Puh. 050 352 3689, sähköpostiosoite verkkokauppa@temrex.fi