Lyhytaikahaalari Microgard 2000 Comfort

Tuote tilapäisesti loppunut globaalin suojavarustepulan takia. Katso vastaava tuote tästä ryhmästä: Suojavarusteet Koronaviruspandemiaa (Covid-19) vastaan


Pöly- ja vesitiiviis, elastiset saumat. Haalarin uloin kerros on likaa hylkivää mikrohuokoskalvoa. Kalvo estää nesteiden tunkeutumisen puvun sisään, kun se samanaikaisesti päästää kosteutta ulos. Tämän ansiosta puku on ilmava ja miellyttävä käytössä. Microgard 2000 Comfort haalarissa on ilmava materiaali selässä, jonka ansiosta puku tuntuu miellyttävältä ja viileältä käyttäjän päällä. Hyväksytty käytettäväksi Ex-luokitussa ympäristössä. Haalaria ei saa kuitenkaan pukea eikä riisua Ex-alueella. Suojaa sekä pölyltä/purulta että nesteeltä. Huppu ja resorit vyötäröllä, hihoissa ja lahkeissa.

Microgard 2000 Comfort vastaa CE, suojaustaso 5, 6, kategorian 3 vaatimuksia. Testattu EN 1073-2 mukaisesti, suojaus radioaktiivisesti saastuneita hiukkasia vastaan sekä EN 1149-1 mukaisesti, sähköstaattiset ominaisuudet.

Med PE laminerad framsida och SMS-material på ryggen som andas.
Overallen är antistatisk, silikonfri, damm- och vätsketät.
Med tejpade och elastiska sömmar samt tvåvägs dragkedja med självfätande skyddsklaff.
Med huva som är designad för optimal tillpassning med helmask.
Med resår i ärm, huva, ben och midja samt försedd med tumögla.
Lämplig för sprutmålning, glasfiberhantering, livsmedelshantering, läkemedelsframställning, industrirengöring och underhåll.

EXPRESS-tuote
 Lyhytaikahaalari Microgard 2000 Comfort

Tuotekoodi: 40714308

koko M

koko L

koko XL

koko XXL

koko 3XL


 
Paytrail
Temrex Oy : Suomen Vahvimmat AA 2019 Temrex Oy : Kauppalehti menestyjät 2019 Temrex Oy : Kauppalehti kasvuyritys 2019 Temrex Oy : Aito suomalainen

Temrex Oy, Jääsalontie 20, 90400 Oulu
Yhteystiedot | Rekisteriseloste | Toimitusehdot
Puh. 050 352 3689, sähköpostiosoite verkkokauppa@temrex.fi