Peltor

Maailman johtavaa kuulonsuojauksen taitoa ja yhteystekniikkaa Peltor-tuotteet muodostavat täyden sarjan kuulonsuojaimia ja yhteysjärjestelmiä, jotka soveltuvat kaikkiin meluisiin olosuhteisiin ja tarjoavat parasta mahdollista käyttömukavuutta, turvallisuutta ja työviihtyvyyttä. Tuotteiden ja järjestelmien takana on yli 50 vuoden kokemus, jatkuva tutkimustyö sekä tiivis yhteistyö käyttäjien kanssa. Siksi Peltor on johtava kuulonsuojaintuotteiden ja yhteysjärjestelmien toimittaja mm. teollisuudessa, metsäalalla, ammunnassa, ilmailussa ja moottoriurheilussa. Lisätietoja tuotteista, yhteysjärjestelmistä, koulutuksesta ja kuulonhuoltopalveluista saat Temrexin asiakaspalvelusta


järjestä nimen | päivityksen | hinnan | alkuperäisen järjestyksen mukaan


[1] [2] >>>

Hygieniasarja Peltor Optime I HY51

 

Hygieniasarja Peltor Optime I HY51 | lisätiedot

3M™ Peltor™ Bull's Eye™ I -kuulonsuojaimen hygieniasarja HY51 Bull's Eye™ I -kupusuojaimeen. Sarja sisältää tiivisterenkaat ja vaimennustyynyt, jotka on helppo vaihtaa muutamalla helpolla liikkeellä.

 

10.00 €


Hygieniasarja Peltor Optime II HY52

 

Hygieniasarja Peltor Optime II HY52 | lisätiedot

3M™ Peltor™ Optime™ II -kuulonsuojaimen hygieniasarja HY52 Optime™ II -kupusuojaimeen. Sarja sisältää tiivisterenkaat ja vaimennustyynyt, jotka on helppo vaihtaa muutamalla helpolla liikkeellä.

 

10.00 €


Hygieniasarja Peltor Optime III HY54

 

Hygieniasarja Peltor Optime III HY54 | lisätiedot

3M™ Peltor™ Bull's Eye™ III passiivisen kuulonsuojaimen hygieniasarja HY54 Bull's Eye™ III -kupusuojaimeen. Sarja sisältää tiivisterenkaat ja vaimennustyynyt, jotka on helppo vaihtaa muutamalla helpolla liikkeellä.

 

10.00 €


  

Hygieniasarja Peltor HY79 | lisätiedot

3M™ Peltor™ HY220 -hygieniasarja kuulonsuojaimiin ProTac III, ProTac III Slim, ProTac Hunter, ProTac Shooter ja WorkTunes Pro. Sarja sisältää erittäin helposti vaihdettavat tiivisterenkaat ja vaimennustyynyt.

 

15.50 €


Hygieniasarja Peltor HY7

 

Hygieniasarja Peltor HY7 | lisätiedot

The 3M™ Peltor™ kuulonsuojaimen hygieniasarja H7-kupuihin. Sarja sisältää kupujen uudet tiivisterenkaat hyvän tiivistyksen ja optimaalisen suojan varmistamiseksi sekä uudet vaahtomuoviset sisäosat parhaan äänenlaadun varmistamiseksi.

 

10.00 €


Peltor Kid H510AK lasten kuulosuojain

 

Peltor Kid H510AK lasten kuulosuojain | lisätiedot

* Kuulonsuojain on helppokäyttöinen, sen profiili on matala eikä siinä ole ulostyöntyviä osia, jotka voisivat tarttua kiinni.
* Leveiden neste-/vaahtomuovitäytteisten tiivisterenkaiden ansiosta tiiviys on optimaalinen ja puristuspaine alhainen, mistä syystä suojaimia on miellyttävä pitää pitkiäkin aikoja.
* Peltor Kid on CE-hyväksytty ja se sopii lapsille aina 6-8 ikävuoteen saakka. Peltor Kid on saatavana neonroosana ja neonvihreänä, jotka näkyvät hyvin ja näyttävät hyvältä.

Neonroosa

Neonvihreä


 

19.90 €


Kuulonsuojain Peltor Optime I H510A

 

Kuulonsuojain Peltor Optime I H510A | lisätiedot

Peltor Optime I on erittäin monipuolinen suojain, jolle on tunnusomaista keveys. Suojain on, keveydestä huolimatta, paras mahdollinen. Suojaimen profiili on matala, mutta kupujen sisällä on reilusti tilaa: näin suojaimen voi yhdistää muihin varusteisiin ja korvilla on tilaa. Peltor Optime I on luonnollinen valinta, kun tarvitset yleissuojaimen, jota voit käyttää sekä lyhyiden että pitkien työvuorojen ajan. Se soveltuu erinomaisesti teollisuusympäristöihin, joissa melu ei ole kovin voimakasta - kuten verstaisiin, peltikorjaamoihin ja painotaloihin, mutta myös ulkokäyttöön vaikkapa ruohonleikkuuseen tai harrasteisiin ja vapaa-aikaan.

Päälakisanka H510A
Ruostumatonta terästä. Pehmustettu sanka - mukava käyttää pitkiäkin aikoja.

 

16.00 €


Kuulonsuojain Peltor Optime I H510B

 

Kuulonsuojain Peltor Optime I H510B | lisätiedot


Niskasanka H510B
Yhdistettävissä muiden suojainten kanssa, esimerkiksi hitsausmaskin. Paino 165 g. Vaimennus SNR:26 H:30 M:24 L:15 dB. Hyvä vaimennus korkeat äänet, kova melutaso.

 

18.00 €


Kuulonsuojain Peltor Optime I H510F

 

Kuulonsuojain Peltor Optime I H510F | lisätiedot


Kokoontaittuva päälakisanka H510F
Vie vähän tilaa työkalupakissa tai taskussa. Tiivisterenkaat ovat suojassa likaantumiselta ja vahingoittumiselta.

 

16.74 €


Kuulonsuojain Peltor Optime II H520A

 

Kuulonsuojain Peltor Optime II H520A | lisätiedot

Peltor Optime II on kehitetty vaativiin meluympäristöihin ja se vaimentaa maksimaalisesti matalillakin taajuuksilla. Neste-/vaahtomuovitäytteisten tiivisterenkaiden ansiosta optimaalinen tiiviys ja alhainen puristuspaine, minkä johdosta suojaimia on miellyttävä pitää pitkiäkin aikoja yhteen menoon. Tiivisterenkaissa on ilmanvaihtokanavat ja ne on päällystetty pehmeällä kuvioidulla hygieniakalvolla. Peltor Optime II on sopiva valinta teollisuusympäristöihin, joissa melu on voimakasta, kuten maansiirtokoneisiin, lentokentille ja maataloustöihin.

Päälakisanka H520A
Portaaton korkeussäätö. Suojain on helppo säätää pään mukaan.

 

18.00 €


Kuulonsuojain Peltor Optime II H520B

 

Kuulonsuojain Peltor Optime II H520B | lisätiedot


Niskasanka H520B
Soveltuu käytettäväksi erikseen tai yhdessä kypärän tai muun päähineen kanssa.

 

16.52 €


Kuulonsuojain Peltor Optime II H520F

 

Kuulonsuojain Peltor Optime II H520F | lisätiedot

 

20.54 €


Kuulonsuojain Peltor Optime III H540A

 

Kuulonsuojain Peltor Optime III H540A | lisätiedot

Peltor Optime III on supervaimennin, joka on tarkoitettu äärimmäisen meluisiin ympäristöihin. Kuulonsuojain perustuu kaksikuoriteknologiaan, joka minimoi kuvun kuoren resonanssit. Korkeat taajuudet vaimentuvat erittäin hyvin, samalla kuitenkin puhe ja äänimerkit kuuluvat esteettömästi. Akustisesti yhteenliitetyt sisäosa ja kuori takaavat myös matalien taajuuksien maksimaalisen vaimennuksen. Tiivisterenkaat ovat leveät ja täytetty pehmeällä vaahtomuovilla, minkä ansiosta suojaimet istuvat erittäin hyvin ja puristavat vain lievästi. Peltor Optime III:lle ovat ominta tehokas suojaus ja mainio käyttömukavuus.

Päälakisanka H540A
Leveä ja pehmeä päälakisanka saa suojaimen tuntumaan mukavalta pitkienkin työvuorojen ajan.

 

22.00 €


Kuulonsuojain Peltor Optime III H540B

 

Kuulonsuojain Peltor Optime III H540B | lisätiedot

 

28.00 €


Kuulonsuojain Peltor Optime PTL

 

Kuulonsuojain Peltor Optime PTL | lisätiedot

Kuulonsuojaimet jotka on varustettu manuaalisella kuuntelutoiminnolla. Suojaimet ovat sekä yksinkertaisia että nerokkaita - painamalla kuvussa olevaa painiketta voit vähentää vaimennusta seurataksesi keskustelua. Tämä täyttää yhden suurimmista tarpeista työpaikoilla, joilla on toisaalta pidettävä erityisen tehokkaita kuulonsuojaimia kuulovaurioiden estämiseksi ja toisaalta voitava kommunikoida muiden työntekijöiden kanssa kuulonsuojainta riisumatta tai kupuja nostelematta.
Peltor Optime Push To Listen -suojain poistaa kupujen nostelun tarpeen, sillä siinä on "elektronispassiiviset" kuvut – niiden toinen puoli on passiivinen ja toinen elektroninen. Kuuleva toiminto kytketään painamalla kuvussa olevaa painiketta. Elektroninen toiminto kytkeytyy automaattisesti pois käytöstä 30 sekunnin kuluttua, mutta ajan voi tarvittaessa säätää lyhemmäksi. Tuotteesta on saatavana myös eristetty malli, jossa ei ole näkyviä metalliosia, ja neonvihreänä Hi-Viz -malli työntekijöille, joiden on suojattava kuulonsa ja oltava helposti havaittavissa – tietyömailla, lentokentillä ja muilla riskialttiilla työpaikoilla.

 

37.72 €


Kuulonsuojain PELTOR X1-A

 

Kuulonsuojain PELTOR X1-A | lisätiedot

Päälakisanka. Tyylikkäät ja kevyet suojaimet, jotka täyttävät useimmat vaimennustason vaatimukset. SNR 27dB. Peltor X-sarjassa on looginen värikoodaus: X1 on vihreä tarkoittaa ensimmäistä vaimennustasoa tuotesarjassa.

 

21.80 €


Kuulonsuojain PELTOR X2-A

 

Kuulonsuojain PELTOR X2-A | lisätiedot

Päälakisanka. Mukavat ja tilavat kuulonsuojaimet. Looginen värikoodaus. Keltainen värikoodi ilmaisee, että suojaimet X2 ovat SNR 30dB.

 

27.80 €


Kuulonsuojain PELTOR X3-A

 

Kuulonsuojain PELTOR X3-A | lisätiedot

Päälakisanka. Uuden teknologian ja muotoilun ansiosta X3 korkea vaimennustaso. Tilavat kuulonsuojaimet. Punainen värikoodi ilmaisee, että suojaimet sopivat niille, jotka tarvitsevat korkean vaimennustason - SNR 32dB.

 

31.45 €


Kuulonsuojain PELTOR X4-A

 

Kuulonsuojain PELTOR X4-A | lisätiedot

Päälakisanka. Erittäin ohuet ja kevyet suojaimet. Uuden teknologian myötä pehmusteissa korkea vaimennustaso, erityisesti matalilla taajuuksilla. SNR 33dB. Suojaimet ovat Hi-Vis, fluorisoitu vihreä-keltainen, joka takaa hyvän näkyvyyden ja parantaa työturvallisuutta.

 

36.15 €


Kuulonsuojain PELTOR X5-A

 

Kuulonsuojain PELTOR X5-A | lisätiedot

Päälakisanka. Tukevat kuulosuojaimet, erittäin korkea vaimennustaso - 37dB. Todella tilavat kuulonsuojaimet, korkea käyttömukavuus. Sarjan kestävin kuulonsuojain todella meluisaan ympäristöön. Musta.

 

41.00 €


[1] [2] >>>

Paytrail
Temrex Oy : Suomen Vahvimmat AA 2019 Temrex Oy : Kauppalehti menestyjät 2019 Temrex Oy : Kauppalehti kasvuyritys 2019 Temrex Oy : Aito suomalainen

Temrex Oy, Jääsalontie 20, 90400 Oulu
Yhteystiedot | Rekisteriseloste | Toimitusehdot
Puh. 050 352 3689, sähköpostiosoite verkkokauppa@temrex.fi