Cutter & Buck profiili- ja urheiluvaatte

Cutter & Buck profiili- ja urheiluvaatte

Vuonna 1990 Seattlea ei vielä tunnettu maailman grunge-pääkaupunkina eikä myöskään lukuisten menestyksekkäiden internet-yritysten, kuten amazon.com, keskuksena. Ilmassa oli kuitenkin jotain erityistä, joka enteili tulevaa: kaupungin ilmapiiri ja elämäntyyli olivat ainutlaatuiset.Tuona vuonna perustimme Cutter & Buck -tuotemerkin, joka on osa Seattlen menestystarinaa ja vaikuttanut osaltaan ”Pacific Northwest”-elämäntyylin leviämiseen ympäri maailmaa.

Pacific Northwest eli Yhdysvaltojen luoteisrannikko on aina ollut kotimme. Tämä alati muuttuvista ääoloista tunnettu alue on täynnä kontrasteja: hyökyaaltoja ja jylhää rannikkoa, moderneja kaupunkeja ja koskematonta erämaata, ympäristötietoisuutta ja yrittäjähenkeä, perinteisiä arvoja ja edistyksellisiä ideoita. Kaikkien luoteisrannikon asukkaiden tapaan olemme meitä ympäröivän maiseman ja elämäntyylin muovaamia — joustavia, rentoja, itsenäisiä, uraauurtavia. Ja sellaisia ovat vaatteemmekin.

1990-luvulla Cutter & Buckia pidettiin edelläkävijänä, koska vaatteemme näyttivät ja tuntuivat yhtä hyviltä niin golfkentällä kuin sen ulkopuolella. Ja koska kiinnitimme erityistä huomiota yksityiskohtiin, tuotemerkkimme tunnettiin myös erinomaisesta laadusta. Saman tason olemme säilyttäneet tähän päivään asti. Uudisraivaajahenkemme huokuu jokaisesta valmistamastamme vaatteesta. Tavoitteemme on aina ollut – ja tulee aina olemaan – tarjota asiakkaillemme vaatteita, joissa he voivat saumattomasti siirtyä töistä viikonlopun viettoon, harrastuksiin ja iltaelämään.


Takit & sadevaatteet | Pitkähihaiset paidat | Collegepaidat & hupparit | Paidat, T-paidat & pikeet | Housut & shortsit | Urheilupikeet | Asusteet

Paytrail
Temrex Oy : Suomen Vahvimmat AA 2019 Temrex Oy : Kauppalehti menestyjät 2019 Temrex Oy : Kauppalehti kasvuyritys 2019 Temrex Oy : Aito suomalainen

Temrex Oy, Jääsalontie 20, 90400 Oulu
Yhteystiedot | Rekisteriseloste | Toimitusehdot
Puh. 050 352 3689, sähköpostiosoite verkkokauppa@temrex.fi