Turvakilvet

Turvakilvet


Tuote- ja laatutietoa
Jälkivalaisevat turvakilvet:
Materiaalina käytetään itsestään sammuvaa ja iskunkestävää muovilevyä. Turvakilpien muoto, koko ja kuviot vastaavat EU-direktiiviä 92/58 EEC. Jälkivalaisevien kilpien ominaisuudet ylittävät uuden DIN 67 510 laatuluokituksen tiukat vaatimukset.
Tavalliset turvakilvet:
Palokalusto-, varoitus- ja kieltomerkit on painettu itsestään sammuvalle muovimateriaalille. Laatu vastaa edellämainittua Euroopan Unionin laatudirektiiviä.

Palokalustokilvet
Palokalustokilvet on valmistettu 1 mm paksuisesta iskunkestävästä muovilevystä. Useimpia on saatavana myös kaksipuolisina. Kaksipuolisia kilpiä varten on olemassa erikoiskiinnikkeet, joiden avulla kilvistä saadaan nk "lippujono", joka johdattaa tien sammuttimelle tai turvaan. Valikoiman pääosa on saatavana jälkiheijastavana. Kilpien laatu ja kuviot vastaavat EU-standardin vaatimuksia ja Suomen lainsäädäntöä.

Varoitus- ja kieltomerkit
Temrex tarjoaa myös laajan valikoiman kielto- ja varoitusmerkkejä. Myös niiden laatu, muoto ja sanoma vastaavat EU-säädöksiä ja Suomen lainsäädäntöä.

Jälkivalaisevat kilvet
Temrexin täydellinen poistumistiekilpivalikoima mahdollistaa niiden käytön kaikissa ympäristöissä - tehdassaleista edustustiloihin. Niiden avulla voi helposti ja siististi mutta silti toimivasti merkitä poistumistiet ja hätätiet. Valikoimaa täydentävät vielä ovenkahva- ja kaidemerkinnät sekä hätäkahvamerkinnät ja hissikilvet. Tulipalon syttyessä on pimeää. Nimenomaan tässä auttavat ovien ja kaiteiden jälkiheijastavat kilvet. Usein on niin, että pelastautumistiet ovat lukittuja - estämään asiaankuulumattomien sisäänpääsyn. Tulipalon syttyessä niitäkin pitää voida käyttää. Siksi oviin on syytä asentaa jälkiheijastavat hätäkahvojen aukaisuohjeet poistumistieopasteiden avuksi. Hissikilpi on tarkoitettu hissin oven viereen kertomaan, että hissiä ei voi tulipalon syttyessä käyttää - sillä hissi voi muodostua todelliseksi "kuolemanuuniksi" sähkövirran katkettua tulipalon takia.


Poistumisopasteet | Ensiapumerkit | Palokalustokilvet | Paloala jälkivalaisevat | Kieltomerkit | Ohjekilvet | Väestönsuojelu | Opastekilvet

Paytrail
Temrex Oy : Suomen Vahvimmat AA 2019 Temrex Oy : Kauppalehti menestyjät 2019 Temrex Oy : Kauppalehti kasvuyritys 2019 Temrex Oy : Aito suomalainen

Temrex Oy, Jääsalontie 20, 90400 Oulu
Yhteystiedot | Rekisteriseloste | Toimitusehdot
Puh. 050 352 3689, sähköpostiosoite verkkokauppa@temrex.fi