Peltor

Maailman johtavaa kuulonsuojauksen taitoa ja yhteystekniikkaa Peltor-tuotteet muodostavat täyden sarjan kuulonsuojaimia ja yhteysjärjestelmiä, jotka soveltuvat kaikkiin meluisiin olosuhteisiin ja tarjoavat parasta mahdollista käyttömukavuutta, turvallisuutta ja työviihtyvyyttä. Tuotteiden ja järjestelmien takana on yli 50 vuoden kokemus, jatkuva tutkimustyö sekä tiivis yhteistyö käyttäjien kanssa. Siksi Peltor on johtava kuulonsuojaintuotteiden ja yhteysjärjestelmien toimittaja mm. teollisuudessa, metsäalalla, ammunnassa, ilmailussa ja moottoriurheilussa. Lisätietoja tuotteista, yhteysjärjestelmistä, koulutuksesta ja kuulonhuoltopalveluista saat Temrexin asiakaspalvelusta


järjestä nimen | päivityksen | hinnan | alkuperäisen järjestyksen mukaan


Kypäräkiinnitteinen Peltor Optime I H510P3E

 

Kypäräkiinnitteinen Peltor Optime I H510P3E | lisätiedot

Peltor Optime I on erittäin monipuolinen suojain, jolle on tunnusomaista keveys. Suojain on, keveydestä huolimatta, paras mahdollinen. Suojaimen profiili on matala, mutta kupujen sisällä on reilusti tilaa: näin suojaimen voi yhdistää muihin varusteisiin ja korvilla on tilaa. Peltor Optime I on luonnollinen valinta, kun tarvitset yleissuojaimen, jota voit käyttää sekä lyhyiden että pitkien työvuorojen ajan. Se soveltuu erinomaisesti teollisuusympäristöihin, joissa melu ei ole kovin voimakasta - kuten verstaisiin, peltikorjaamoihin ja painotaloihin, mutta myös ulkokäyttöön vaikkapa ruohonleikkuuseen tai harrasteisiin ja vapaa-aikaan.

Kypäräkiinnike H510P3E
Lovikiinnike kypäriin. Suojaimet voidaan asettaa työ-, tuuletus- ja lepoasentoon.

 

19.00 €


Kypäräkiinniteinen Peltor  Optime III H540P3E

 

Kypäräkiinniteinen Peltor Optime III H540P3E | lisätiedot

3M™ Peltor™ Optime™ III passiivinen kuulonsuojain H540P3*. Kypäräkiinnikemalli. Kehitetty äärimmäisen voimakkaaseen meluun, erityisesti meluun, jossa matalat taajuudet ovat hallitsevia. Suojaus perustuu kaksikuoriteknologiaan, joka minimoi kuvun kuoren resonanssit vaimentaen maksimaalisen tehokkaasti korkeat taajuudet.

 

28.00 €


Kuulonsuojain PELTOR X1-P3E

 

Kuulonsuojain PELTOR X1-P3E | lisätiedot

Peltor X1P3 -kypäräkuulonsuojain on uusi ja innovatiivinen suojain, jonka moderni ulkonäkö ja ohut rakenne kätkevät sisäänsä erittäin mukavan ja tehokkaan kuulonsuojajärjestelmän. Kuulonsuojain suojaa kevyemmältä teollisuusmelulta.

 

23.00 €


Kuulonsuojain PELTOR X2-P3E

 

Kuulonsuojain PELTOR X2-P3E | lisätiedot

Kypäräkiinnitys. Nopea kiinnitys, ilman työkaluja. Työ-, tuuletus- ja lepoasento. Kiinnikkeet visiirille ja sateensuojalle. Tilavat ja kevyet kuulonsuojaimet. Keltainen värikoodi ilmaisee, että suojaimet X2 ovat SNR 30dB.

 

27.80 €


Kuulonsuojain PELTOR X3-P3E

 

Kuulonsuojain PELTOR X3-P3E | lisätiedot

Kypäräkiinnitys. Nopea kiinnitys, ilman työkaluja. Työ-, tuuletus- ja lepoasento. Kiinnikkeet visiirille ja sateensuojalle. Uuden teknologian ja muotoilun ansiosta X3 korkea vaimennustaso. Tilavat kuulonsuojaimet. Punainen värikoodi ilmaisee, että suojaimet sopivat niille, jotka tarvitsevat korkean vaimennustason - SNR 32dB.

 

31.45 €


Kuulonsuojain PELTOR X4-P3E

 

Kuulonsuojain PELTOR X4-P3E | lisätiedot

Kypäräkiinnitys. Nopea kiinnitys, ilman työkaluja. Työ-, tuuletus- ja lepoasento. Kiinnikkeet visiirille ja sateensuojalle. Kevyet suojaimet. Uuden teknologian ja muotoilun ansiosta X3 korkea vaimennustaso.
Suojaimet ovat Hi-Vis, fluorisoitu vihreä-keltainen väri takaa hyvän näkyvyyden, ja parantaa työturvallisuutta.

 

36.15 €


Kuulonsuojain PELTOR X5-P3E

 

Kuulonsuojain PELTOR X5-P3E | lisätiedot

Kypäräkiinnitys. Nopea kiinnitys, ilman työkaluja. Työ-,tuuletus- ja lepoasento. Pidike visiirille ja sateensuojalle. Tukevat kuulosuojaimet, erittäin korkea vaimennustaso - 36dB. Todella tilavat kuulonsuojaimet, korkea käyttömukavuus. Sarjan kestävin kuulonsuojain todella meluisaan ympäristöön. Musta.

 

41.00 €


Kuulonsuojain PELTOR H31P3K Di-electric

 

Kuulonsuojain PELTOR H31P3K Di-electric | lisätiedot

Di-electric: eristetyn sankalangan ansiosta kupu ei johda sähköä.

Soveltuu käytettäväksi Peltorin suojakypärän G2001:n kanssa.

Vastaa EN 352 vaatimuksia.

 

30.00 €


Paytrail
Temrex Oy : Suomen Vahvimmat AA 2019 Temrex Oy : Kauppalehti menestyjät 2019 Temrex Oy : Kauppalehti kasvuyritys 2019 Temrex Oy : Aito suomalainen

Temrex Oy, Jääsalontie 20, 90400 Oulu
Yhteystiedot | Rekisteriseloste | Toimitusehdot
Puh. 050 352 3689, sähköpostiosoite verkkokauppa@temrex.fi