Korvatulpat

Korvatulpat


Kyse on valinnoista
Oikean kuulosuojaimen valitseminen työntekijöille edellyttää muutakin kuin vain SNR-arvoltaan korkeimman korvatulpan valitsemista. Paras tapa varmistaa, että kuulosuojausta käytetään jatkuvasti ja asianmukaisesti, on valita yksilöllisesti sopivat korvatulpat. Tämä edellyttää kaikkien niiden ominaisuuksien huomioon ottamista, jotka tekevät kustakin korvatulpasta toimivan ja sopivan eri henkilöille: materiaali, muoto, koko ja SNR-arvo.

Korvatulppien ongelmana on ollut, käyttäjä kokee niiden hankaavan sekä painavan ja saattaa siksi laiminlyödä kuulonsa suojaamisen. Nykyisin uusien materiaalien ja valmistusmenetelmien ansiosta on saatavana korvatulppia, jotka on sovitettu käyttäjän vaatimuksiin ja yksilöllisiin ominaisuuksiin. Meluisassa ympäristössä on tärkeää, että korvatulppia on helposti saatavana työntekijöille ja vierailijoille. Tätä varten on saatavana jakelupakkauksia, jotka varmistavat, että korvatulppia on aina käytettävissä.

On tärkeää, että korvatulpat asetetaan oikein paikoilleen ja että ne todella menevät korvakäytävän sisään. Tekniikkana on rullata tulppaa voimakkaasti sormien välissä ja pitää kiinni korvan yläosasta tulppaa asetettaessa. Uusinta uutta markkinoilla ovat Howard Leightin Matrix-korvatulpat, joita ei tarvitse puristaa asetettaessa.

Kertakäyttöiset: Kertakäyttöinen ei todellakaan tarkoita vain yhtä ainutta vaihtoehtoa. Temrex tarjoaa laajan valikoiman kertakäyttöisiä tuotteita, joiden käyttömukavuutta parantavia ominaisuuksia työntekijät arvostavat ja joilla on korkein mahdollinen SNR-arvo. Ne ovat taloudellinen ja kätevä vaihtoehto tilanteisiin, joissa edellytetään äärimmäistä käyttömukavuutta tai toistuvia tulppien vaihtoja tai joissa hygienia vaikeuttaa tulppien uudelleenkäyttöä.

Annostelijat: Howard Leightin LS-500 ja LS-400 sekä Bilsomin Bilsomat 400 ja Bilsomat 100 ovat tehokkaita annostelijoita, jotka varmistavat korvatulppien saatavuuden kaikilla työpaikoilla. Ne ovat helppokäyttöisiä ja huomiota herättäviä (lisää käyttöä), ja lisäksi ne säästävät pakkausjätettä ja kustannuksia.

Uudelleenkäytettävät: Uudelleenkäytettävät korvatulpat kestävät käytössä useita viikkoja, vähentävät jätteen määrää ja säästävät rahaa. Korvatulppa on helppo puhdistaa lämpimällä vedellä. Ne soveltuvat erittäin hyvin ympäristöihin, joissa työntekijöiden on helppo säilyttää korvatulppia uudelleenkäyttöä varten.

Havaittavat: Havaittavien korvatulppiemme laaja valikoima on suunniteltu takaamaan hyvä näkyvyys ja havaittavuus. Saatavana sekä kertakäyttöisinä että uudelleenkäytettävinä. Tulpat ovat suunniteltu erityisesti olosuhteisiin, joissa ulkoista saastumista ei saa tapahtua.

Sangalliset: Valikoimassamme on lukuisia malleja, mukaan lukien patentoitu sankamalli, joka estää korvatulppia koskettamasta likaisia tai saastuneita pintoja, kun ne lasketaan alas. Sangalliset korvatulpat soveltuvat erittäin hyvin käytettäväksi ympäristöissä, joissa esiintyy ajoittaista melua.Bilsom on perustettu Ruotsissa 1968, ja se on nykyään maailman johtava innovatiivisten äänenhallintatekniikoiden ja -tuotteiden kehittäjä. Näitä tuotteita käytetään maailman haastavimmissa ympäristöissä. Bilsom on osa Bacou-Dalloz-yhtymää, joka on maailman johtava henkilösuojainten valmistaja.

Työntekijät luottavat joka päivä Bilsomin tuotteisiin melun estämisessä ja äänen hallinnassa maailman akustisesti haasteellisimmissa ympäristöissä. Bilsom-tuotteet täyttävät nämä vaatimukset edistyksellisen tekniikan, suorituskyvyn ja käyttäjät etusijalle asettavien käyttömukavuutta lisäävien ominaisuuksien ansiosta.
Howard Leight on eräs maailman johtavia kuulonsuojainvalmistajia. Ammattitaitoisen kehitys- ja tutkimusosastonsa avulla Howard Leight pystyy tarjoamaan alansa viimeisintä teknologiaa edustavia kuulonsuojaimia. Jatkuva innovatisuus ja tuotteiden erittäin korkea laatutaso takaavat Howard Leight-kuulonsuojainten suosion käyttäjien keskuudessa. Tarkkaan suunniteltu muotoilu ja tehokkaat sekä miellyttävät materiaalit varmistavat tuotteiden erinomaisen vaimennustehon ja poikkeuksellisen käyttömukavuuden.

Howard Leightin laaja tuotevalikoima tarjoaa erilaisia kuulonsuojaimia: kertakäyttöiset sekä uudelleenkäytettävät korvatulpat, sankatulpat ja kuulonsuojaimet. Laajan valikoiman ansiosta kaikkiin melutilanteisiin löytyy varmasti sopiva kuulonsuojain. Kaikki kuulonsuojaimet on valmistettu tuotantolaitoksessa, joka noudattaa ISO-laatujärjestelmää.
3M | Bilsom | EAR | Howard Leight | Moldex | Worksafe

Paytrail
Temrex Oy : Suomen Vahvimmat AA 2019 Temrex Oy : Kauppalehti menestyjät 2019 Temrex Oy : Kauppalehti kasvuyritys 2019 Temrex Oy : Aito suomalainen

Temrex Oy, Jääsalontie 20, 90400 Oulu
Yhteystiedot | Rekisteriseloste | Toimitusehdot
Puh. 050 352 3689, sähköpostiosoite verkkokauppa@temrex.fi