Kuulosuojaimet

Kuulosuojaimet


Näin luot mahdollisimman suuren hiljaisuuden
Melu on eräs tämän päivän merkittävimpiä ympäristöongelmia. Sen vuoksi on tärkeää, että suojaudut kunnolla, ei ainoastaan työssä vaan myös vapaa-aikana. Korjaamattomia vammoja syntyy helposti ja niiden kanssa joutuu elämään.

• Meluannoksen suuruus riippuu ajasta ja melutasosta.
• Jos oleskelet päivittäin yli 85 dB A-painotetussa melutasossa, kuulosi on suojattava.
• Korvan sisällä olevat aistisolut ovat korvan vaurioituva osa, eikä niitä voida enään korjata.
• Mukava kuulosuojain, sovitettuna vallitsevaan melutasoon, on paras takuu kuulonsuojauksessa. Kun käyttöaika on 100% työajasta, saavutetaan varma suojaus kuulovammoja vastaan.

Melua estävät: Kuulosuojaimissa on valittavana lukuisia ominaisuuksia ja suojaustapoja, jotka soveltuvat useille eri alan työntekijöille ja erilaisiin olosuhteisiin. Esim: Bilsom Thunder, Leightning ja Viking.

Äänenhallintaan: Joskus melun estäminen ei riitä. Joskus on pystyttävä myös sulkemaan melu ulkopuolelle ja päästämään tärkeät äänet läpi. Äänenhallintaan tarkoitetuissa kuulosuojaimissa käytetään patentoituja elektronisia ja ei-elektronisia tekniikoita, jotka suodattavat haitallisen melun pois, mutta päästävät hälytys- ja varoitusäänet sekä puheen läpi. Esim: Bilsom Clarity ja Impact.

FM-radiolla: Kun työntekoon lisätään musiikkia, rutiineista tulee miellyttäviä. Kuulosuojaimet FM-radiolla suojaavat melulta, ja samalla voit kuunnella musiikkia sisäänrakennetusta radiosta tai liittää suojaimiin oman musiikkilähteen. Esim: Bilsom Radio ja Electo.

Kommunikaatioon: Viestintä on äärimmäisen tärkeää - erityisesti ympäristöissä, joissa vaarojen havaitseminen on melun vuoksi vaikeaa. Viestintäsuojaimet takaavat täydellisen kuulonsuojauksen samalla, kun voit olla yhteydessä ulkoisiin viestintälaitteisiin. Esim: Bilsom 707 Com ja 778 Transceiver.


Kuulosuojain vaativaan työskentelyyn
Työntekijät luottavat joka päivä Bilsomin tuotteisiin melun estämisessä ja äänen hallinnassa maailman akustisesti haasteellisimmissa ympäristöissä. Bilsom-tuotteet täyttävät nämä vaatimukset edistyksellisen tekniikan, suorituskyvyn ja käyttäjät etusijalle asettavien käyttömukavuutta lisäävien ominaisuuksien ansiosta.


Howard Leight on eräs maailman johtavia kuulosuojainvalmistajia. Ammattitaitoisen kehitys- ja tutkimusosastonsa avulla Howard Leight pystyy tarjoamaan alansa viimeisintä teknologiaa edustavia kuulosuojaimia. Jatkuva innovatisuus ja tuotteiden erittäin korkea laatutaso takaavat Howard Leight-kuulosuojainten suosion käyttäjien keskuudessa. Tarkkaan suunniteltu muotoilu ja tehokkaat sekä miellyttävät materiaalit varmistavat tuotteiden erinomaisen vaimennustehon ja poikkeuksellisen käyttömukavuuden.

Howard Leightin laaja tuotevalikoima tarjoaa erilaisia kuulosuojaimia: kertakäyttöiset korvatulpat, uudelleenkäytettävät korvatulpat, sankatulpat ja kuulosuojaimet. Laajan valikoiman ansiosta kaikkiin melutilanteisiin löytyy varmasti sopiva kuulosuojain. Kaikki suojaimet on valmistettu tuotantolaitoksessa, joka noudattaa ISO-laatujärjestelmää.


Oikea ratkaisu meluisiin ympäristöihin
Peltor on yli 50 vuoden ajan kulkenut eturintamassa kehittäessä suojaus- ja viestintäjärjestelmiä käyttäjille, jotka joutuvat oleskelemaan meluisissa ympäristöissä. Olemme ylpeitä voidessamme valvoa koko tuotantoketjua - tuoteideoista ja testeistä valmiiseen tuotteeseen. Se on vahvuus, joka on nostanut meidät johtavaan asemaan valmistus- ja prosessiteollisuudelle, ilmailuun, sotilaskäyttöön ja moottoriurheiluun tarkoitettujen kuulosuojaimien ja viestintälaitteiden toimittajana.

100% kuulosuojain
Tänä päivänä olemme alan johtava yritys maailmassa. Suojainten kehitystyössä tärkeintä on käyttömukavuus. Peltor tekee jatkuvaa tutkimus- ja kehitystyötä - tavoitteemme on: Ylittää itsemme. Sen tuloksena meillä on täydellinen kuulonsuojaus ja viestintäohjelma, joka tarjoaa kuulosuojaimet kaikkiin meluolosuhteisiin. Kuulosi ei siedä kompromisseja.
Passiiviset | Kypäräkiinnitteiset | Elektroniset | Headsetit | Hygieniasarjat

Paytrail
Temrex Oy : Suomen Vahvimmat AA 2019 Temrex Oy : Kauppalehti menestyjät 2019 Temrex Oy : Kauppalehti kasvuyritys 2019 Temrex Oy : Aito suomalainen

Temrex Oy, Jääsalontie 20, 90400 Oulu
Yhteystiedot | Rekisteriseloste | Toimitusehdot
Puh. 050 352 3689, sähköpostiosoite verkkokauppa@temrex.fi