Suojaimet

Asianmukaiset suojaimet tuovat turvaa työpaikoille

Laadukkaat työvaatteet ja suojaimet ovat eri alojen työntekijöiden tärkeimpiä varusteita. Tarkoituksenmukaiset suojavaatteet ja suojaimet mahdollistavat työskentelyn joustavasti ja turvallisesti eri olosuhteissa ja ympäristöissä. Sopivat suojavarusteet tuovat turvaa niin terveydenhuoltoon tarttuvia viruksia vastaan, teollisuuteen suojaamaan erilaisilta kemikaaleilta, liuottimilta ja sulametalliroiskeilta kuin rakennuksille putoavia esineitä, pienhiukkasia ja korkeaa melua vastaan.

Terveydenhuollon henkilökunta tarvitsee asianmukaiset suojaimet erilaisia tarttuvia tauteja, hiukkasia, viruksia ja bakteereita vastaan. Ajankohtainen koronavirusepidemia vaatii laadukkaat suojavarusteet Covid-19 vastaan. Kaikenlaisessa työssä, missä pöly lentää, pienhiukkaset leijailevat, käytetään liuottimia tai siivotaan myrkyllisiä jätteitä, tulisi käyttää ympäristön riskiluokituksen mukaisia suojaimia.

Temrexin laadukkaasta valikoimasta löydät PPE-direktiivin mukaiset suojaimet erilaisiin työympäristöihin. PPE tulee englannin kielen sanoista personal protective equipment eli henkilökohtaiset suojavarusteet. PPE-suojaimet ovat käyttäjää yhdeltä tai useammalta terveys- tai turvallisuusriskiltä suojaavaa varustusta. PPE-suojaimet ovat myyntikelpoisia vain CE-merkittyinä, jolloin suojavaatteet tai suojaimet ovat tyyppihyväksyttyjä ja täyttävät direktiivin henkilökohtaiselle suojaimille asetetut vaatimukset.

Suojalasit suojaavat näköäsi – kuulosuojaimet kuuloasi

Silmät altistuvat eri työympäristöissä monenlaisille riskeille. Suojalasit suojaavat tehokkaasti silmävammoilta, joita voi syntyä mekaanisista tai kemiallisista syistä tai säteilyn vaikutuksesta. Terveydenhuollossa suojalasit tai kasvovisiiri tulevat kyseeseen suojautuessa potilastyössä kehon eritteiltä, viruksilta ja bakteereilta.

Temrexiltä löydät sopivat suojalasit työympäristön riskiluokituksen perusteella. Valikoiman kevyet ja kirkkaat suojalasit polykarbonaattilinsseillä tuovat hyvää suojaa ja näkyvyyttä eri kohteisiin. Korkeamman riskin kohteisiin voidaan valita kasvojen mukaan tiiviisti istuvat ja järeämmät naamiomalliset suojalasit. Kasvosuojain tai kasvovisiiri suojaa erinomaisesti kasvot erilaisilta vaaroilta ja tarjoaa esteettömän ja laajan näkökentän.

Kuulosuojaimet suojaavat kuuloasi melulta, joka on tänä päivänä yksi merkittävimpiä ympäristöongelmia. Kuulosuojaimet valitaan meluannoksen mukaan, jonka suuruus riippuu ajasta ja melutasosta. Mukavat kuulosuojaimet vallitsevaan melutasoon sovitettuna, takaavat parhaan kuulonsuojauksen. Kuulosuojaimet voidaan valita tarpeen mukaan perinteisistä melua estävistä malleista, radiolla, äänenhallinnalla tai kommunikaatio–ominaisuuksilla varustettuihin malleihin asti.

Hengityssuojaimet ja suojakypärät turvaavat työskentelyn vaativissakin olosuhteissa

Hengityssuojaimet valitaan epäpuhtauden määrän, sen haitallisuuden ja ajan perusteella, miten kauan epäpuhtauksia sisältävässä ilmassa ollaan. Sitä tehokkaammat suojaimet tarvitaan, mitä haastavampi työympäristö on. Hengityssuojain luokat on määritelty kolmeen FFP–luokkaan, joista voidaan valita sopiva suojausteho kuhunkin ympäristöön. Tehokkaampaa suojaa tarvitseville on tarjolla myös eri suojaluokkiin kategorisoituja suojanaamareita.

Suojakypärät tulevat aina kyseeseen, kun on olemassa riski putoavista esineistä, puristukseen jäämisestä, lämpösäteilystä tai sulametalliroiskeista. Temrexin valikoimasta löydät sopivat suojakypärät eri ympäristöihin. Niiden suunnittelussa on huomioitu korkea turvallisuus ja käyttömukavuus. Suojakypäriin voidaan tarpeen vaatiessa asentaa sopiva kasvovisiiri, kuulosuojaimet tai integroidut suojalasit, jotka antavat suojaa myös edestä ja sivuilta tulevia iskuja vastaan.

Suojakäsineet ja suojavaatteet suojaavat työntekijää eri olosuhteissa

Kestävät ja hyvin istuvat suojakäsineet suojaavat tehokkaasti kätesi, jotka ovat tärkeimmät työkalusi. Suojakäsineet voidaan valita työympäristön vaatimusten mukaisesti ja niiden ergonomiaan, käyttömukavuuteen ja sopivuuteen on panostettu erityisesti. Temrexin valikoimasta löydät sopivat suojakäsineet ja kertakäyttöhanskat niin terveydenhuoltoon, ruoanvalmistukseen, teollisuuteen kuin rakennuksillekin.

Suojavaatteet ovat ensiarvoisen tärkeitä suojavarusteita niin hoitohenkilökunnalle tarttuvia tauteja vastaan kuin vaarallisten aineiden ja nesteiden kanssa työskenteleville. Laadukkaat suojavaatteet, kuten suojatakki, suojahaalari tai kemikaalihaalari voidaan valita eri tason suojaluokituksilla. Kemikaalisuojaus tuo suojaa kemikaaleja, nesteitä ja öljyjä vastaan. Kemikaalihaalarit ovat lujia, kestäviä, hyvin hengittäviä ja niissä on erinomainen liikkumisvapaus.

Temrexin laajasta valikoimasta löydät laadukkaat suojaimet parhailta tuotemerkeiltä. Valitse sopivat tuotteet ja tilaa kätevästi haluamaasi osoitteeseen.

Paytrail
Temrex Oy : Suomen Vahvimmat AA 2019 Temrex Oy : Kauppalehti menestyjät 2019 Temrex Oy : Kauppalehti kasvuyritys 2019 Temrex Oy : Aito suomalainen

Temrex Oy, Jääsalontie 20, 90400 Oulu
Yhteystiedot | Rekisteriseloste | Toimitusehdot
Puh. 050 352 3689, sähköpostiosoite verkkokauppa@temrex.fi