Työvaatteet

Työvaatteet tyylikkyyttä, mukavuutta, turvallisuutta

Työvaatteen tulee olla käyttökelpoinen joka tilanteessa ja käyttäjälleen sopiva. Tänä päivänä työvaatteet eivät pelkästään ole käytännöllisiä vaan myös mukavia käyttää. Yksityiskohtiin, istuvuuteen, kangaslaatuihin ja kokonaisuuksiin kiinnitetään yhä enemmän huomiota. Nykyään tuövaatteet saavat näyttää ja tuntua hyvältä. Työvaatteet, kuten muutkin henkilönsuojaimet tulee valita työtehtävien ja olosuhteiden mukaan. Satamissa ja liikenteessä tarvitaan näkyvyyttä, hitsauksessa palosuojausta. Räjähdysalttiissa paikoissa tulee käyttää ESD-vaatetusta jne.

Kerrospukeutuminen
Oikein pukeutuminen on a ja o, kun työskennellään kylmissä olosuhteissa. Tuuli jäähdyttää ilmaa ja aiheuttaa paljon paleltumisvammoja. Kun pukeudut oikein, suojaudut tehokkaasti lämmönhukkaa vastaan ja varmistat riittävän ilmanvaihdon rasituksessa.
3-kerros pukeutumisella saadaan paras tulos:
1. aluskerros, joka siirtää kosteuden pois iholta
2. välikerros, joka eristää lämpöä ja päästää kosteuden siirtymään aluskerroksesta
3. Päällyskerron, joka suojaa sateelta, lumelta ja tuulelta. hyviä materiaaleja ovat esim. Airtech ja Gore-Tex.

Profilointi
Laajat värivaihtoehdot ja mallistot mahdollistavat lähes aina vaatteiden valinnan esimerkiksi yrityksenne logon väreissä. Lisäksi kauttamme saatte painatukset ja brodeeraukset työvaatteisiin. Painatukset pystymme tekemään jopa muutamassa tunnissa Oulun pisteessämme.

Temrex Oy:n valikoimasta löydät Fristadsin, Helly Hansenin, ProJobin, Standsafen, Snickersin, Mascotin, Protektin, Bockmanin ja Worksafen työvaatteet erilaisiin tarpeisiin. Ammattitaitoiset myyjämme auttavat löytämään juuri sinulle sopivat vaihtoehdot.
Saat toivomanne vaatemallit nähtäväksi ja kokeiltavaksi halutessanne jopa työpaikallanne. Järjestämme myös sovituskoot oikean malliston löydyttyä, jotta jokaiselle työntekijälle löytyy kerralla oikea vaatekoko. Tarvittaessa ota yhteyttä myyntiimme,niin katsomma teille sopivan malliston.


Liivit | Wenaas (-->v.2017 Leijona Multinorm) | Painatukset

Paytrail
Temrex Oy : Suomen Vahvimmat AA 2019 Temrex Oy : Kauppalehti menestyjät 2019 Temrex Oy : Kauppalehti kasvuyritys 2019 Temrex Oy : Aito suomalainen

Temrex Oy, Jääsalontie 20, 90400 Oulu
Yhteystiedot | Rekisteriseloste | Toimitusehdot
Puh. 050 352 3689, sähköpostiosoite verkkokauppa@temrex.fi