Helly Hansen työvaatteet

Helly Hansen työvaatteet

Helly Hansen Workwear

Helly Hansen työvaatteet ovat luotuja Suomen keleihin!

Myrskyä, pakkasta, sadetta, ei haittaa. Helly Hansenin loistavat ominaisuudet pääsevät oikeuksiin vaativissa keleissä. Skandinaavinen muotoilu on Helly Hansenin toiminnan kulmakivi. Siinä yhdistyvät parhaalla mahdollisella tavalla tarkoituksenmukaisuus, suojaavat ominaisuudet ja tyylikkyys. Helly Hansen on ylpeä siitä, että voi suojella vaativissa ympäristöissä toimivia työn ammattilaisia. Helly Hansen on ammatilaisten valinta eri puolilla maailmaa.

Tuotteita käyttävät olympiatason hiihtäjät, mm-tason purjehtijat, napaseutujen tutkijat, pohjanmeren kalastajat ja monet muut todella haastavissa olosuhteissa työskentelevät. Helly Hansenilla ei koskaan tingitä tyylistä, eikä suorituskyvystä. Siitähän skandinaavisessa muotoilussa on kyse, Helly Hansen workwear.

130 vuotta sitten kapteeni Helly Juell Hansen aloitti vedenkestävien vaatteiden tuoton miehistölle. Siitä lähtien Helly Hansen on ollut edelläkävijä kehittämässä laadukkaita suojaavia vaatteita työhön ja vapaa-ajann viettoon. Kokemuksen ja osaamisen avulla Helly Hansen voi luoda ja tuottaa vaatetusta pidettäväksi äärimmäisissä työtilanteissa, missä laatu ja toimivuus suoraan vaikuttavat käyttäjän hyvinvointiin, terveyteen ja turvallisuuteen. Helly Hansen tarjoaa myös laajan valikoiman räätälöityjä ratkaisuja tekstiilien suunnittelussa.

Paloa hiidastava | Sadeasu ja kalastus | Suojakerros | TUOTETYYPIN MUKAAN

Paytrail
Suomen Vahvimmat AA 2018 Kauppalehti menestyjät 2018 Kauppalehti kasvuyritys 2018 Aito suomalainen

Temrex Oy, Jääsalontie 20, 90400 Oulu
Yhteystiedot | Rekisteriseloste | Toimitusehdot
Puh. 050 352 3689, sähköpostiosoite verkkokauppa@temrex.fi