Craft profiili- ja urheiluvaatteet

Craft profiili- ja urheiluvaatteet

Craft
Ruotsissa 1973 perustettu Craft on tuotemerkki, joka tunnetaan erittäin laadukkaista teknisistä urheilutekstiileistä ja muista vapaa-ajan vaatteista, joissa materiaalit, ergonomia ja design yhdistyvät optimaalisesti.

Craftiin usein yhdistetty ”FUNCTIONAL SPORTSWEAR”-slogan kertoo ytimekkäästi, mistä tuotemerkissä on kyse. Craft tarkoittaa taitoa ja kuvastaa hyvin tuotemerkin identiteettiä huippulaadukkaiden teknisten urheiluvaatteiden valmistajana.

Craft on erittäin tunnettu skandinaavinen brändi ja sitä myydään ympäri maailmaa. Yritykset jotka arvostavat laatua, maksimaalista toimivuutta ja optimaalisia elämyksiä valitsevat Craftin.

Craftin teknisten urheiluvaatteiden asiantuntemus pohjautuu suurelta osin pitkään ja hedelmälliseen yhteistyöhön huippu-urheilijoiden kanssa ympäri maailmaa. He vaativat urheiluvaatteidensa toimivuudelta ja mukavuudelta paljon. Näiden vaatimusten inspiroimana Craft pyrkii jatkuvasti kehittämään tuotteiden designia, teknologiaa ja laatua. Craft hyödyntää käyttäjilta saamaa palautetta suunnitellessa vaatteita kaikentasoisille urheilijoille.
Craftin valikoima kattaa urheiluun soveltuvat vaatteet, jotka ovat loistava valinta myös työhön, profiilin ja edustamiseen.


Craft yhteistyö Suomessa.

Olympiakomitea

Craft on Suomen Olympiakomitean virallinen yhteistyökumppani. Craft vaatetti jo vuonna 2013 Sotshin talviolympialaisten suomalaisurheilijat ja nyt on vuorossa Rion kesäolympialaiset elokuussa 2016.

Craft on vahvasti rakentamassa suomalaista huippu-urheilua.

sport.fi/olympiakomitea

Aino-Kaisa Saarinen

Hollolalainen Aino-Kaisa Saarinen on suomalainen maastohiihtäjä, joka on lajinsa moninkertainen maailmanmestari ja olympiavoittaja. Craft on toiminut Aino-Kaisan vaatettajana ja yhteistyökumppanina jo usean vuoden ajan.

ainokaisa.com

Suomen Ampumahiihtoliitto

Craft toimii Suomen ampumahiihtojoukkueiden virallisena vaatettajana Etelä-Koreassa kisattaviin Phyeongchangin 2018 talviolympialaisiin asti. Ampumahiihto on yksi seuratuimpia talvilajeja Suomessa ja Euroopassa.

Craft haluaa olla mukana rakentamassa ja tukemassa suomalaisten ampumahiihtäjien matkaa kohti seuraavia olympialaisia.

biathlon.fi

Suomen Melonta- ja soutuliitto

Craft on vaatettanut Suomen melonnan ja soudun maajoukkueet vuodesta 2014 lähtien.

melontajasoutuliitto.fi


Sportswear | Teamwear | Ulkoiluvaatteet | Hiihto | Aluskerrastot | Päähineet ja käsineet | Sukat | Laukut

Paytrail
Temrex Oy : Suomen Vahvimmat AA 2019 Temrex Oy : Kauppalehti menestyjät 2019 Temrex Oy : Kauppalehti kasvuyritys 2019 Temrex Oy : Aito suomalainen

Temrex Oy, Jääsalontie 20, 90400 Oulu
Yhteystiedot | Rekisteriseloste | Toimitusehdot
Puh. 050 352 3689, sähköpostiosoite verkkokauppa@temrex.fi