Suojavaatteet

Suojavaatteet

Suojavaatteet lisäävät turvallisuutta, tuottavuutta ja työviihtyvyyttä

Turvalliset suojavaatteet auttavat suojautumaan helposti leviäviä viruksia vastaan tai erilaisilta nesteiltä ja vaarallisilta aineilta. Suojavaatteet, kuten suojatakki tai suojahaalari ovat henkilönsuojaimia, jotka suojaavat työntekijää monenlaisilta vaaroilta ja haitoilta. Oikeanlaiset ja sopivat suojavaatteet lisäävät turvallisuutta, tuottavuutta ja työviihtyvyyttä.

Asianmukaiset työvaatteet, suojavaatteet ja suojavarusteet ovat eri alojen työntekijöiden tärkeimpiä varusteita. Terveydenhuollon henkilöstö tarvitsee sopivat suojaimet tarttuvia tauteja ja viruksia vastaan, teollisuuden työntekijät voivat tarvita taas kehittynyttä suojausta eri hiukkasia, kemikaaleja ja nesteitä vastaan. Kenenkään ei tulisi laiminlyödä työturvallisuuttaan, koska työskentely vaarallisissa olosuhteissa voi olla elämän ja kuoleman kysymys.

Suojavaatteet ja tarpeelliset suojaimet valitaan työympäristön vaaratekijöiden mukaisesti

Suojavaatteen tarkoitus on suojata ulkoisilta vaaroilta ja haitoilta, sekä muilta ympäristötekijöiltä. On ensiarvoisen tärkeää varmistaa, että suojavaatteet, suojapäähineet, suojakäsineet, jalkineet ja muut suojaimet ovat keskenään yhteensopivia. Työympäristön vaaratekijät, suojaustarve, haitallisuuden aste ja altistusaika selvitetään, jolloin tarvittava suojaustaso voidaan määrittää työtehtävän mukaisesti.

Suojavaatteet kuuluvat henkilönsuojaindirektiivin piiriin ja niiden tulee olla EY-tyyppitarkastettuja ja CE-merkittyjä. Standardit määrittelevät suojavaatteiden tekniset vaatimukset. Suojavaatteesta löytyy EN-standardin lyhenne ja sen merkintä sisältää standardikohtaisen tunnuskuvan ja suojaustason.

Suojatakki tai suojahaalari suojaavat pölyltä ja likaantumiselta kevyemmän riskin kohteissa

Kotioloissa kertakäyttöiset suojavaatteet suojaavat vaatteesi erilaisilta pölyiltä ja roiskeilta. Suojahaalari tai suojatakki helpottavat työn aloittamista, koska voit vetää ne vaatteiden päälle, kun alat hioa tai maalata. Kertakäyttöiset kengänsuojat säästävät taas aikaa ja vaivaa, kun kenkiä ei tarvitse riisua aina sisällä käydessä. Kenkäsuoja soveltuu mainiosti myös julkisiin tiloihin.

Kertakäyttöiset suojavaatteet valitaan riskiluokituksen mukaan kohteeseen sopivaksi. Kevyt ja ilmava suojahaalari soveltuu kevyemmän riskin kohteisiin, kuten kertakäyttöhaalariksi vierailuun, siivoukseen, maalaukseen tai saneeraamiseen. Se suojaa tehokkaasti lialta ja pölyltä. Kestävä polyeteenistä valmistettu kertakäyttöinen esiliina, suojaa taas luotettavasti likaantumiselta niin elintarvike- kuin lääketeollisuudenkin töissä ja suojapäähine pitää hiukset hallinnassa.

Korkean riskiluokituksen suojavaatteet turvaavat työntekijää vakavilta vaaroilta

Eri teollisuudenaloilla ja terveydenhuollossa tarvitaan tehokasta suojaa erilaisia pölyjä, nesteitä, kemikaaleja ja tarttuvia tauteja vastaan. Korkean riskiluokituksen omaava kertakäyttöinen suojahaalari, sisältää ominaisuuksia, joissa yhdistyvät lujuus, kestävyys, hengittävyys ja moitteeton liikkumisvapaus.

Veden- ja pölynpitävät suojahaalarit turvaavat työntekijää vaarallisilta hiukkasilta, kemikaaleilta, hapoilta ja liuottimilta. Lyhytaikahaalarit on valmistettu monikerroksisista ja hyvin hengittävistä materiaaleista, jotta työskentely onnistuu turvallisesti ja miellyttävästi. Selkäosan ilmavampi materiaali tehostaa ilmankiertoa, jolloin haalari tuntuu viileämmältä päällä.

Joustavat resorit ranteissa, lahkeissa, vyötäröllä ja peukalon ympärillä, tehostavat suojausta ja lisäävät käyttömukavuutta. Haalarin joustava huppu asettuu hengityssuojaimen tai kokonaamarin kanssa tiivisti yhteen. Kaksinkertainen vetoketju, vahvistetut saumat ja muut tärkeät yksityiskohdat tuovat turvaa vaarallisiin kohteisiin.

Temrexin laajasta valikoimasta löydät sopivat suojavaatteet eri riskitason töihin. Kodin remontointi, asbestisaneeraus, työskentely tarttuvien tautien parissa tai kemikaalisuojaus, vaativat riskitasonsa mukaiset suojaimet. Valikoima tarjoaa myös kertakäyttöiset esiliinat, kenkäsuojat, saapassuojat ja suojapäähineet tarpeesi mukaan. Valitse sopivat tuotteet ja tilaa helposti haluamaasi osoitteeseen.


järjestä nimen | päivityksen | hinnan | alkuperäisen järjestyksen mukaan


Lyhytaikahaalari Tyvek 500 Xpert CHF5

 

Lyhytaikahaalari Tyvek 500 Xpert CHF5 | lisätiedot

Suosittu Classic Tyvek saa nyt seuraajan - Tyvek 500 Xpert, joka tarjoaa perinteisen Tyvekin etujen lisäksi seuraavat parannukset:

Parempi hiukkassuojaus.
Parempi suojaus nesteiltä ja kemikaaleilta.
Biologinen suojaus.
Uusi huppumalli, nilkka- ja rannesuojaus parantavat suojausta.
Suuri vetoketju - helpompi avata ja sulkea käsineet kädessä.
Uusi innovatiivinen pakkaus.

Koko M

Koko L

Koko XL

Koko XXL


 

12.00 €


Saapassuoja PE 10 pr/pkt Worksafe

 

Saapassuoja PE 10 pr/pkt Worksafe | lisätiedot

Tuote tilapäisesti loppunut globaalin suojavarustepulan takia. Katso vastaava tuote tästä ryhmästä: Suojavarusteet Koronaviruspandemiaa (Covid-19) vastaan (Korvaa tuotteen: Saapassuojus 3S) Polyeteenistä valmistettu saapassuojus, hyvä istuvuus kuminauhan ja kiinnitysnauhan ansiosta. Pituus 40 cm. Materiaali on erittäin kestävä. Suojaa tehokkaasti öljyiltä ja kemikaaleilta. Yksi koko

 

 


Kengänsuoja 100 kpl/pkt Worksafe PE shoe cover

 

Kengänsuoja 100 kpl/pkt Worksafe PE shoe cover | lisätiedot

Tuote tilapäisesti loppunut globaalin suojavarustepulan takia. Katso vastaava tuote tästä ryhmästä: Suojavarusteet Koronaviruspandemiaa (Covid-19) vastaan Kengänsuoja kuvioitua polyeteeniä. Paksuus 0,05mm.

 

 


Kenkäsuoja 20 kpl/pkt Worksafe PE shoe cover

 

Kenkäsuoja 20 kpl/pkt Worksafe PE shoe cover | lisätiedot

Tuote tilapäisesti loppunut globaalin suojavarustepulan takia. Katso vastaava tuote tästä ryhmästä: Suojavarusteet Koronaviruspandemiaa (Covid-19) vastaan Hieman paksumpi jalkinesuojus kuvioitua polyeteeniä. Paksuus 0,1 mm.

 

 


Lyhytaikahaalari Microgard 2000 Comfort

 

Lyhytaikahaalari Microgard 2000 Comfort | lisätiedot

Tuote tilapäisesti loppunut globaalin suojavarustepulan takia. Katso vastaava tuote tästä ryhmästä: Suojavarusteet Koronaviruspandemiaa (Covid-19) vastaan Pöly- ja vesitiiviis, elastiset saumat. Haalarin uloin kerros on likaa hylkivää mikrohuokoskalvoa. Kalvo estää nesteiden tunkeutumisen puvun sisään, kun se samanaikaisesti päästää kosteutta ulos. Tämän ansiosta puku on ilmava ja miellyttävä käytössä. Microgard 2000 Comfort haalarissa on ilmava materiaali selässä, jonka ansiosta puku tuntuu miellyttävältä ja viileältä käyttäjän päällä. Hyväksytty käytettäväksi Ex-luokitussa ympäristössä. Haalaria ei saa kuitenkaan pukea eikä riisua Ex-alueella. Suojaa sekä pölyltä/purulta että nesteeltä. Huppu ja resorit vyötäröllä, hihoissa ja lahkeissa. Microgard 2000 Comfort vastaa CE, suojaustaso 5, 6, kategorian 3 vaatimuksia. Testattu EN 1073-2 mukaisesti, suojaus radioaktiivisesti saastuneita hiukkasia vastaan sekä EN 1149-1 mukaisesti, sähköstaattiset ominaisuudet.

koko M

koko L

koko XL

koko XXL

koko 3XL


 

 


Lyhytaikahaalari Microgard 1500 Plus

 

Lyhytaikahaalari Microgard 1500 Plus | lisätiedot

Tuote tilapäisesti loppunut globaalin suojavarustepulan takia. Katso vastaava tuote ¨Suojavarusteet Koronaviruspandemiaa (Covid-19) vastaan¨ ryhmästä https://www.temrex.fi/verkkokauppa/product_catalog.php?c=816 Lyhytaikahaalari suojaa hiukkasilta ja rajoitetusti roiskeilta. Vahvistetut kolminkertaiset saumat kestävät kulutusta hyvin. Haalari on kehitetty asbestisaneeraukseen. Vastaa CE, suojaustaso 5 ja 6, kategorian 3 vaatimuksia. CE Cat III Info EN1073-2 :2002 Class 1 EN1149-5 :2008 EN13034 :2005 Type 6 ENISO13982-1:2004 Type 5

XL

XXL

3XL


 

 


Lyhytaikahaalari ProTect 100 Worksafe ProTect 5/6

 

Lyhytaikahaalari ProTect 100 Worksafe ProTect 5/6 | lisätiedot

Tuote tilapäisesti loppunut globaalin suojavarustepulan takia. Katso vastaava tuote tästä ryhmästä: Suojavarusteet Koronaviruspandemiaa (Covid-19) vastaan SMMS-kertakäyttöhaalari tyypin 5 ja 6 hyväksyttyyn suojaukseen. Valkoinen kertakäyttöhaalari, jossa 3-osainen huppu ja kuminauhat hihansuissa, vyötäröllä, lahkeensuissa ja hupussa, lisäksi joustava peukaloaukko. 2-suuntainen vetoketju suljettavan suojalistan alla.

M

L

XL

3XL


 

 


Worksafe PP Vierailutakki Worksafe PP visitor coat, valkoinen

 

Worksafe PP Vierailutakki Worksafe PP visitor coat, valkoinen | lisätiedot

Tuote tilapäisesti loppunut globaalin suojavarustepulan takia. Katso vastaava tuote tästä ryhmästä: Suojavarusteet Koronaviruspandemiaa (Covid-19) vastaan Kertakäyttötakki kuitukankaasta, polypropyleeniä. Takissa on tarrakiinnitys, hihansuissa lateksiton kuminauha. Käyttöalueet: Siivoustyöt, maalaus, saneeraus ja suojaus pölyltä ja lialta. Haalaria voidaan käyttää myös tuotesuojaukseen.

Koko XL


 

2.90 €


Vierailutakki Worksafe PP visitor coat, sininen

 

Vierailutakki Worksafe PP visitor coat, sininen | lisätiedot

Tuote tilapäisesti loppunut globaalin suojavarustepulan takia. Katso vastaava tuote tästä ryhmästä: Suojavarusteet Koronaviruspandemiaa (Covid-19) vastaan Kertakäyttöinen vierailutakki Kertakäyttötakki kuitukankaasta, polypropyleeniä. Takissa on tarrakiinnitys, hihansuissa lateksiton kuminauha. Käyttöalueet: Siivoustyöt, maalaus, saneeraus ja suojaus pölyltä ja lialta. Haalaria voidaan käyttää myös tuotesuojaukseen.

Koko XL

Koko XXL


 

 


Lyhytaikahaalari Worksafe PP coverall, sininen

 

Lyhytaikahaalari Worksafe PP coverall, sininen | lisätiedot

Tuote tilapäisesti loppunut globaalin suojavarustepulan takia. Katso vastaava tuote tästä ryhmästä: Suojavarusteet Koronaviruspandemiaa (Covid-19) vastaan Lyhytkäyttö-/ vierailuhaalarit Worksafe PP coverall non-woven-materiaalista (polypropyleeni) 40 g/m. Lateksittomat resorit. Vetoketjusuoja silikoniton.

Koko M

Koko L

Koko XL

Koko XXL


 

 


Lyhytaikahaalari Worksafe PP coverall, valkoinen

 

Lyhytaikahaalari Worksafe PP coverall, valkoinen | lisätiedot

Tuote tilapäisesti loppunut globaalin suojavarustepulan takia. Katso vastaava tuote tästä ryhmästä: Suojavarusteet Koronaviruspandemiaa (Covid-19) vastaan Lyhytkäyttö-/vierailuhaalarit non-woven-materiaalista (polypropyleeni) 40 g/m. Lateksittomat resorit. Vetoketjusuoja silikoniton.

M

L

XL

2XL

3XL


 

 


Esiliina Worksafe PE 1600x850x0,05mm 50 kpl/pkt

 

Esiliina Worksafe PE 1600x850x0,05mm 50 kpl/pkt | lisätiedot

Tuote tilapäisesti loppunut globaalin suojavarustepulan takia. Katso vastaava tuote tästä ryhmästä: Suojavarusteet Koronaviruspandemiaa (Covid-19) vastaan Esiliina polyeteeniä. Käyttöalueet: elintarviketeollisuus ja lääketeollisuus. - Paksuus 0,05mm

160x85 cm sininen

160x85 valkoinen


 

 


Esiliina Worksafe PE 1700x1100x0,1mm 50 kpl/pkt

 

Esiliina Worksafe PE 1700x1100x0,1mm 50 kpl/pkt | lisätiedot

Tuote tilapäisesti loppunut globaalin suojavarustepulan takia. Katso vastaava tuote tästä ryhmästä: Suojavarusteet Koronaviruspandemiaa (Covid-19) vastaan Esiliina polyeteeniä. Käyttöalueet: elintarviketeollisuus ja lääketeollisuus. - Paksuus 0,1 mm

170x110 cm Sininen

170x110 cm Valkoinen


 

 


Partasuoja 100 kpl/pkt Worksafe PP beard cover

 

Partasuoja 100 kpl/pkt Worksafe PP beard cover | lisätiedot

Tuote tilapäisesti loppunut globaalin suojavarustepulan takia. Katso vastaava tuote tästä ryhmästä: Suojavarusteet Koronaviruspandemiaa (Covid-19) vastaan Polypropyleeni-kuitukankaasta valmistettu partasuojus, kuminauha ei sisällä lateksia. Käyttöalueet: Lääketeollisuus, elintarviketeollisuus.

Koko L

Koko XL


 

4.30 €


Hattu Worksafe PP peak snood cap 100 kpl/pkt

 

Hattu Worksafe PP peak snood cap 100 kpl/pkt | lisätiedot

Tuote tilapäisesti loppunut globaalin suojavarustepulan takia. Katso vastaava tuote tästä ryhmästä: Suojavarusteet Koronaviruspandemiaa (Covid-19) vastaan Polypropyleeni-kuitukankaasta valmistettu lipallinen päähine. 100kpl/pkt

Koko M

Koko L

Koko XL


 

14.90 €


Lakki Worksafe Bouffant Cap PP (non-woven) 100kpl/pkk

 

Lakki Worksafe Bouffant Cap PP (non-woven) 100kpl/pkk | lisätiedot

Tuote tilapäisesti loppunut globaalin suojavarustepulan takia. Katso vastaava tuote tästä ryhmästä: Suojavarusteet Koronaviruspandemiaa (Covid-19) vastaan Ympäri ommeltu lipaton kuitukangaspäähine. 100kpl/pakkaus

Koko M

Koko L

Koko XL


sininen

valkoinen


 

7.00 €


Paytrail
Temrex Oy : Suomen Vahvimmat AA 2019 Temrex Oy : Kauppalehti menestyjät 2019 Temrex Oy : Kauppalehti kasvuyritys 2019 Temrex Oy : Aito suomalainen

Temrex Oy, Jääsalontie 20, 90400 Oulu
Yhteystiedot | Rekisteriseloste | Toimitusehdot
Puh. 050 352 3689, sähköpostiosoite verkkokauppa@temrex.fi