Petzl

Petzl
Petzl on maailman tunnetuin otsavalaisin- ja kiipeilyvälinevalmistaja. Ranskalaisen Petzl:n historia alkoi 1936 kun Fernand Petzl halusi tutkia Crollesin alueen luolastoreittejä ja sopivia varusteita ei ollut tarjolla. Hänen kiinnostuksensa turvallisuutta lisääviin tuotteisiin korkeanpaikantyöskentelyssä johtivat keksintöihin jotka mullistivat vertikaalisen liikkumisen menetelmät.

Fernand Petzl piti hallussaan erikoista ennätystä pitkään: pisin tutkittu luolasto maailmassa. Petzl kehitti ensimmäisenä integroidun otsavalaisimen jo 1973 lähinnä caving kavereidensa iloksi. Petzl kehitti myös LED otsavalaisimet ensimmäisenä. Yritys on kädet vapaana -valaistuksen kehittäjä ja suurin otsavalaisinvalmistaja. Petzl sijaitsee Alppien laidalla Crollesissa, vuorten ja luolastojen ympäröimänä. Perheyritys Petzl edustaa suunnittelultaan sekä laadultaan huippua ja on edelläkävijä ja pioneeri kolmella toimialallaan: Korkeanpaikantyöskentely, otsavalaisimet ja urheilukiipeily. Petzl varusteita yhdistää kolme arvoa: tehokkuus, käyttömukavuus ja turvallisuus. Temrex Oy:n valikoimissa on laaja valikoima Petzl turvakypäriä.

http://www.petzl.comjärjestä nimen | päivityksen | hinnan | alkuperäisen järjestyksen mukaan


[1] [2] >>>

Petzl Vertex ST teollisuuskypärä

 

Petzl Vertex ST teollisuuskypärä | lisätiedot

Tuotetieto: Ergonominen suojakypärä työkäyttöön, teollisuuden tarpeisiin. Valmiit kiinnityspisteet Petzl Vizir silmien- ja kasvojensuojaimelle tai Vizen kokokasvosuojukselle. Edessä kiinnityskolo Petzl Pixa tai Ultra Vario -LED otsavalaisimen pikakiinnityslevylle. Neljä aluetta heijastintarroille ja nimikointitarroille.

Täyshihnasto pitää kypärän päässä vaikeissakin työasennoissa. CenterFit säätöjärjestelmän ansiosta kypärä on aina keskitetty oikein ja istuu erittäin hyvin. Sivuilla sijaitsevien, kahden ulkopuolelta säädettävän säätöpyörän käyttö on helppoa myös hanskat kädessä. Portaaton säätö 53-63cm. Vertex kypärissä ei ole työskentelyä haittaavaa ja niskaa rasittavaa lippaa eikä rakenteisiin takertuvaa jäykistekourua.

Suojaa iskuilta, putoavilta esineiltä, sivupuristusta vastaan, sähköiskuilta ja sulaa metalliroisketta vastaan, myös kylmissä lämpötiloissa (-30C). Täyttää CE EN397 standardin vaatimukset. Soveltuu pienjännitetöihin tarjoten suojan CE EN50365 luokka 0 standardin mukaisesti 1500V DC (1000V A.C). Testattu ANSI Z89.1-2009 class E mukaisesti 20 000V asti. EN397 standardin mukaisia työkypäriä ei ole suunniteltu suojaamaan käyttäjää putoamistilanteessa tulevia iskuja vastaan, näin ollen ne eivät sovellu työskentelyyn putoamisvaarallisissa olosuhteissa. Takertumistilanteessa leukahihna aukeaa 25 daN nykäisystä.

Sivuilla integroidut kiinnikkeet kaikille Petzl otsavalaisimille. Kiinnityspisteet kuulonsuojaimille (Sertifioitu mm. Peltor P3E kiinnikkeisten Optime ja X-sarjan kuulonsuojainten kanssa. Pääpannan pehmuste vaihdettavissa, toimitukseen sisältyy ohut ja paksu pehmuste. Max elinikä 10 vuotta, tästä johtuen ympäristöjätettä syntyy yli 77% vähemmän normaalikypärään verrattuna. Kuoren materiaali: ABS. Paino: 445 g. Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 3 vuotta.

väri punainen

väri valkoinen


 

99.95 €


Petzl Vertex Vent

 

Petzl Vertex Vent | lisätiedot

Tuotetieto: Tuuletettu, ergonominen suojakypärä työkäyttöön. Soveltuu erityisen hyvin työskentelyyn putoamisvaarallisella alueella, ahtaisiin tiloihin, pelastustyöhön, asfalttitöihin, lumenpudotukseen sekä muihin sykettä nostattaviin töihin missä tulee kuuma. Sivulla olevat tuuletusaukot suljettavissa helposti ulkopuolelta esimerkiksi vesi- tai lumisateen sattuessa.Valmiit kiinnityspisteet Petzl Vizir silmien- ja kasvojensuojaimelle tai Vizen kokokasvosuojukselle. Edessä kiinnityskolo Petzl Pixa tai Ultra Vario -LED otsavalaisimen pikakiinnityslevylle. Neljä aluetta heijastintarroille ja nimikointitarroille.

Täyshihnasto pitää kypärän päässä vaikeissakin työasennoissa. CenterFit säätöjärjestelmän (53-63cm) ansiosta kypärä on aina keskitetty oikein ja istuu erittäin hyvin. Sivuilla sijaitsevien, kahden ulkopuolelta säädettävän säätöpyörän käyttö on helppoa myös hanskat kädessä. Petzl kypärissä ei ole työskentelyä haittaavaa, niskaa rasittavaa lippaa eikä rakenteisiin takertuvaa jäykistekourua.

Täyttää EN397 standardin vaatimukset iskujen, putoavien esineiden ja sivupuristuksen osalta, myös kylmissä lämpötiloissa (-30C), mutta ei tarjoa suojaa sähköiskuilta eikä sulaa metalliroisketta vastaan johtuen tuuletusaukoista. Leukahihnan avautumiseen tarvittava voima standardin EN12492 mukainen ( >500 N ), jotta kypärä ei päähän kohdistuvan iskun takia irtoa putoamistilanteessa.

Sivuilla integroidut kiinnikkeet kaikille Petzl otsavalaisimille. Kiinnityspisteet kuulonsuojaimille (Sertifioitu mm. Peltor P3E kiinnikkeisten Optime ja X-sarjan kuulonsuojainten kanssa. Max elinikä 10 vuotta, tästä johtuen ympäristöjätettä syntyy yli 77% vähemmän normaalikypärään verrattuna. Kuoren materiaali: ABS. Paino: 445 g. Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 3 vuotta. CE EN12492.

väri keltainen

väri musta

väri oranssi

väri punainen

väri sininen

väri valkoinen

väri vihreä


 

97.50 €


Petzl Alveo Vent

 

Petzl Alveo Vent | lisätiedot

Tuotetieto: Erittäin kevyt, tuuletettu suojakypärä työkäyttöön. Soveltuu erityisen hyvin korkeanpaikantyöskentelyyn putoamisvaarallisella alueella, ahtaisiin tiloihin, pelastustyöhön, asfalttitöihin, lumenpudotukseen sekä muihin sykettä nostattaviin töihin missä tulee kuuma.

Istuu erittäin hyvin päässä ja on aina keskitetty oikein CenterFit säätöjärjestelmän ansiosta. Pääpanta 53-63cm. Sivuilla sijaitsevien kahden säätöruuvin käyttö on helppoa myös hanskat kädessä.

Testattu EN397 standardin vapaaehtoisten vaatimusten mukaisesti iskujen ja putoavien esineiden suojan osalta, myös kylmissä lämpötiloissa (-30C), mutta ei tarjoa suojaa sähköiskuilta eikä sulaa metalliroisketta vastaan johtuen tuuletusaukoista. Leukahihnan soljen avautumiseen tarvittava voima standardin EN12492 mukainen ( >500 N), jotta kypärä ei päähän kohdistuva iskun takia irtoa putoamistilanteessa. Ei työskentelyä haittaavaa ja niskaa rasittavaa lippaa eikä jäykistekourua.

Valmiit kiinnityspisteet Petzl Vizir silmien- ja kasvojensuojaimelle tai Vizen kokokasvosuojukselle. Edessä kiinnityskolo Petzl Pixa tai Ultra Vario -LED otsavalaisimen pikakiinnityslevylle. Sivuilla kiinnikkeet myös muille Petzl otsavalaisimille. P3E kiinnikkeet kuulosuojille ja muille silmien- ja kasvojensuojaimille. 4 kiiltävää kohtaa heijastistarroille tai yksilöintitarroille. Pääpannan pehmuste vaihdettavissa.
Kuoren materiaali: ABS. Paino vain 345 g. Max elinikä 10 vuotta, materiaali- ja valmistusvirhetakuu 3 vuotta. CE EN12492. Kolme eri väriä: Keltainen, valkoinen ja punainen.

väri keltainen

väri punainen

väri valkoinen


 

104.95 €


Petzl Vertex Best

 

Petzl Vertex Best | lisätiedot

Petzl Vertex Best on uusi versio Petzlin myydyimmästä suojakypärämallista. Se on uudenlainen
kokonaiskonsepti, jonka tavoitteena on tehostaa työskentelyä ja tehdä siitä turvallisempaa kaikissa
olosuhteissa. Vertexin modulaarisuus mahdollistaa nyt ensimmäistä kertaa työskentelyn kädet
vapaana: työvalaistuksen, silmäsuojaimen ja kuulosuojainten yhdistämisen siten, että koko paketti
pysyy kaikissa oloissa päässä ja yhteiskäyttö on helppoaPetzl Vertex Best -kypärässä on täyshihnasto, joka pitää kypärän päässä vaikeissakin
työolosuhteissa, kuten kovassa tuulessa tai tilanteissa, joissa täytyy olla ylösalaisin. Lisäksi Vertex
Best täyttää työkäyttöön hyväksyttyjen kypärien päänsuojastandardin (EN397) vaatimukset iskujen,
putoavien esineiden, sivupuristuksen, sähköiskujen ja sulan metalliroiskeen suojan osalta. Kypärä
soveltuukin erinomaisesti eri alojen ammattilaisille aina korkeanpaikantyöskentelystä teollisuuden ja
metsätöiden tarpeisiin saakka. Turvallisuutta lisää myös kypärän leukahihna, joka täyttää
korkeanpaikantyöskentelyssä vaadittavan EN12492 standardin: hihna ei aukea putoamistilanteissa
edes päähän kohdistuvan iskun vuoksi.
Kypärän muotoilussa on huomioitu myös ahtaissa paikoissa työskentely: siinä ei ole työskentelyä
haittaavaa, ylös katsottaessa niskaa rasittavaa lippaa, eikä rakenteisiin helposti takertuvaa
jäykistekourua. Lisäsuojaa kasvoille saadaan liittämällä kypärään huurtumaton Petzl Vizir -visiiri,
joka tehokkaan naarmuuntumisenestonsa ansiosta sopii kovaan käyttöön, kuten hiontatöihin.
Kypärässä on myös kiinnityskohta Petzl Pixa -valaisimelle, jonka saa napsautettua kypärään
helposti kiinni ilman hihnaa. Siten Vertex Best on näppärä suojain myös erilaisissa
valaistusolosuhteissa.

valkoinen

sininen

keltainen

oranssi

musta

punainen

vihreä


 

104.95 €


Petzl Vertex Best kypärä Hi-Viz Suojakypärä 04-2019

 

Petzl Vertex Best kypärä Hi-Viz Suojakypärä 04-2019 | lisätiedot

Ergonominen Hi-Viz huomiovärinen keltavihertävä suojakypärä työkäyttöön. Väri parantaa käyttäjän havaittavuutta ja muodostaa täydellisen kokonaisuuden yleisesti käytettävän huomiovaatetuksen kanssa. Normaalien työskentelyolosuhteiden lisäksi soveltuu erityisen hyvin työskentelyyn putoamisvaarallisella alueella, sähkö- ja energia-alalle, ahtaiden tilojen työskentelyyn ja pelastustyöhön. Valmiit kiinnityspisteet Petzl Vizir silmien- ja kasvojensuojaimelle tai Vizen kokokasvosuojukselle. Edessä kiinnityskolo Petzl Pixa tai Ultra Vario -LED otsavalaisimen pikakiinnityslevylle. Neljä aluetta heijastintarroille ja nimikointitarroille.

Monipisteleukahihna pitää kypärän päässä vaikeissakin työasennoissa ja putoamistilanteissa ja 6-pistehihihnasto tarjoaa ennen kokematonta mukavuutta. CenterFit säätöjärjestelmän (53-63 cm) ansiosta kypärä on aina keskitetty oikein ja istuu erittäin hyvin. Sivuilla sijaitsevien, kahden ulkopuolelta säädettävän säätöpyörän käyttö on helppoa myös hanskat kädessä. Petzl kypärissä ei ole työskentelyä haittaavaa, niskaa rasittavaa ja näkökenttää rajoittavaa lippaa eikä rakenteisiin takertuvaa jäykistekourua.

Lue lisää ja katso video: http://www.petzl.com/vertex

Testattu suojaamaan päätä seuraavien testimenetelmien mukaisesti:
EN397 standardin pakolliset vaatimukset:
5.1.1. Putoavan yksittäisen esineen aiheuttaman iskunvaimennuksen osalta (5 kg 1 m korkeudelta)
5.1.2. Kypärään tunkeutuvan yksittäisen esineen osalta
5.1.3. Liekinkestävyyden osalta
EN397 standardin vapaaehtoiset vaatimukset:
5.2.1. Kylmissä lämpötiloissa suojaavuuden osalta (-30C)
5.2.3. Sähköiskujen suojan osalta
>> Lisätietona: Vertex Best tarjoaa kaikista Petzl kypäristä parhaan suojan sähköiskuja vastaan. Soveltuu jännitetöihin EN 50365 standardin testimenetelmien (1000V A.C, 1500V D.C) mukaisesti. Testattu ANSI standardin mukaisesti 20 000 V jännitteellä.
5.2.4. Sivupuristuksen suojan osalta
5.2.5. Sulan metalliroiskeen suojan osalta

EN12492 standardin pakolliset vaatimukset:
5.7.3 Leukahihnan avautumiseen tarvittava voima >500 N, jotta kypärä ei päähän kohdistuvan iskun takia irtoa putoamistilanteessa
4.2.1.1 Yli metrin korkeudelta putoavien esineiden aiheuttaman iskunvaimennuksen osalta (5 kg 2 m korkeudelta)
4.2.1.2 Edestä tulevien iskujen osalta
4.2.1.3 Sivuilta tulevien iskujen osalta
4.2.1.4 Takaa tulevien iskujen osalta
4.2.2 Kypärään tunkeutuvan useamman esineen osalta (3 kg terävä paino 1 m korkeudelta 2x)
4.2.3 Päähihaston lujuuden osalta
4.2.4 Tilttaavuustestin osalta (10 kg putoava taakka repäisee kypärän helmasta ylöspäin edestä ja takaa)

Sivuilla integroidut kiinnikkeet, joihin sopii kaikkien Petzl otsavalaisimien otsapanta. Kiinnityspisteet kuulonsuojaimille (Sertifioitu mm. kaikkien Silenta 733N II kiinnikkeisten kuulosuojainten sekä Peltor P3E kiinnikkeisten Optime ja X-sarjan kuulonsuojainten kanssa). Pääpannan pehmuste vaihdettavissa. Toimitukseen sisältyy ohut ja paksu otsapantapehmuste. Max elinikä 10 vuotta, mistä johtuen ympäristöjätettä syntyy yli 77% vähemmän normaalikypärään verrattuna. Kuoren materiaali: ABS. Paino: 445 g. Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 3 vuotta. CE. ANSI/ISEA Z89.1-2009 Tyyppi 1 luokka E. Tilauksesta saatavissa lisäksi Kanadan CSA Z94.1 Tyyppi1 luokka E sertifoinnilla.

Lisävarusteet ja tarvikkeet:
Vizir - silmien- ja kasvojensuojain (A15A)
Vizir Shadow - tummennettu UV-suojan tarjoava silmien- ja kasvojensuojain (A15AS)
Vizen - valokaarisuojan tarjoava kokokasvosuojus (A14)
Anti-Fog Spray silmien- ja kasvojensuojainten ylläpitoon (A13)
Silenta MIL M1 - metalliverkkovisiiri (61030+61080MC)
Heijastavat tarrat havaittavuuden maksimoimiseksi (A10110)
Läpinäkyvät tarrat kypärän yksilöintiä varten (A10100)
Vaihto-otsapanta ohut (A10210)
Pestävä hikiotsapanta (A10200)
Pixa ATEX LED valaisimet: Pixa1 (E78AHB 2), Pixa2 (E78BHB 2), Pixa3 (E78CHB 2), Pixa 3R (E78CHR 2)
PixAdapt liimattava kypäräkiinnityslevy, jolla Pixa valaisimet saa kiinnitettyä kypärään avatun silmiensuojaimen yläpuolelle (E78005)
Ultra LED suurvoimakkuusvalaisimet: Ultra Vario (E54H), Ultra VarioBelt (E54 B)
Silenta Ergomax Cap - di-el kuulosuojaimet (9810000)
Silenta Sportmil Cap+ kuulosuojaimet (9212100)
Aclima Work X-Safe Balaklava - kypärähuppu kuumiin oloihin, valokaarisuoja (402133052-20)
Aclima Work X-Warm Balaklava - kypärähuppu kylmiin oloihin, palosuojattu (432133055-20)

Valtioneuvoston asetus (205/2009) rakennustyön turvallisuudesta, 13 luku 71§: "Rakennustyömaalla on käytettävä suojakypärää. Tarvittaessa kypärä on varustettava alushupulla. Rakennustyössä on käytettävä työn ja työolosuhteiden edellyttämää henkilökohtaista silmien suojausta. Työnantajan on annettava työntekijöille käyttöön suojalasit niissä töissä, joissa on merkittävä silmätapaturmanvaara."

 

104.95 €


Petzl Vertex Vent Hi-Viz Suojakypärä tuuletettu 53-63cm

 

Petzl Vertex Vent Hi-Viz Suojakypärä tuuletettu 53-63cm | lisätiedot

Tuuletettu, ergonominen Hi-Viz huomiovärinen keltavihertävä suojakypärä työkäyttöön. Väri parantaa käyttäjän havaittavuutta ja muodostaa täydellisen kokonaisuuden yleisesti käytettävän huomiovaatetuksen kanssa. Soveltuu erityisen hyvin työskentelyyn putoamisvaarallisella alueella, ahtaisiin tiloihin, pelastustyöhön, asfalttitöihin, rakennustöihin, lumenpudotukseen sekä muihin sykettä nostattaviin töihin missä tulee kuuma. Sivulla olevat tuuletusaukot suljettavissa helposti ulkopuolelta esimerkiksi vesi- tai lumisateen sattuessa. Valmiit kiinnityspisteet Petzl Vizir silmien- ja kasvojensuojaimelle tai Vizen kokokasvosuojukselle. Edessä kiinnityskolo Petzl Pixa tai Ultra Vario -LED otsavalaisimen pikakiinnityslevylle. Neljä aluetta heijastintarroille ja nimikointitarroille.

Täyshihnasto pitää kypärän päässä vaikeissakin työasennoissa. CenterFit säätöjärjestelmän (53-63cm) ansiosta kypärä on aina keskitetty oikein ja istuu erittäin hyvin. Sivuilla sijaitsevien, kahden ulkopuolelta säädettävän säätöpyörän käyttö on helppoa myös hanskat kädessä. Petzl kypärissä ei ole työskentelyä haittaavaa, niskaa rasittavaa lippaa eikä rakenteisiin takertuvaa jäykistekourua.

Testattu suojaamaan päätä seuraavien testimenetelmien mukaisesti:
EN397 standardin pakolliset vaatimukset:
5.1.1. Putoavan yksittäisen esineen aiheuttaman iskunvaimennuksen osalta (5 kg 1 m korkeudelta)
5.1.2. Kypärään tunkeutuvan yksittäisen esineen osalta
EN397 standardin vapaaehtoiset vaatimukset:
5.2.1. Kylmissä lämpötiloissa suojaavuuden osalta (-30C)
5.2.4. Sivupuristuksen suojan osalta
Tuuletusaukoista johtuen ei tarjoa suojaa sähköiskuilta eikä sulaa metalliroisketta vastaan.

EN12492 standardin pakolliset vaatimukset:
5.7.3 Leukahihnan avautumiseen tarvittava voima >500 N, jotta kypärä ei päähän kohdistuvan iskun takia irtoa putoamistilanteessa
4.1.4 Tehokkaan tuuletuksen osalta (riittävän suuri aukkojen yhteenlaskettu kokonaispinta-ala)
4.2.1.1 Yli metrin korkeudelta putoavien esineiden aiheuttaman iskunvaimennuksen osalta (5 kg 2 m korkeudelta)
4.2.1.2 Edestä tulevien iskujen osalta
4.2.1.3 Sivuilta tulevien iskujen osalta
4.2.1.4 Takaa tulevien iskujen osalta
4.2.2 Kypärään tunkeutuvan useamman esineen osalta (3 kg terävä paino 1 m korkeudelta 2x)
4.2.3 Päähihaston lujuuden osalta
4.2.4 Tilttaavuustestin osalta (10 kg putoava taakka repäisee kypärän helmasta ylöspäin edestä ja takaa)

Sivuilla integroidut kiinnikkeet kaikille Petzl otsavalaisimille. Kiinnityspisteet kuulonsuojaimille (Sertifioitu mm. kaikkien Silenta 733N II kiinnikkeisten kuulosuojainten sekä Peltor P3E kiinnikkeisten Optime ja X-sarjan kuulonsuojainten kanssa). Max elinikä 10 vuotta, tästä johtuen ympäristöjätettä syntyy yli 77% vähemmän normaalikypärään verrattuna. Kuoren materiaali: ABS. Paino: 445 g. Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 3 vuotta. CE EN12492. ANSI Z89.1-2009 tyyppi I Luokka C.
Lue lisää ja katso video: http://www.petzl.com/vertex

Lisävarusteet ja tarvikkeet:
Vizir - silmien- ja kasvojensuojain (A15A)
Vizir Shadow - tummennettu UV-suojan tarjoava silmien- ja kasvojensuojain (A15AS)
Vizen - valokaarisuojan tarjoava kokokasvosuojus (A14)
Heijastavat tarrat (A10110). Läpinäkyvät tarrat kypärän yksilöintiä varten (A10100)
Vaihto-otsapanta ohut (A10210). Pestävä hikiotsapanta (A10200)
Pixa ATEX LED valaisimet: Pixa1 (E78AHB 2), Pixa2 (E78BHB 2), Pixa3 (E78CHB 2), Pixa 3R (E78CHR 2)
PixAdapt liimattava kypäräkiinnityslevy, jolla Pixa valaisimet saa kiinnitettyä kypärään avatun silmiensuojaimen yläpuolelle (E78005)
Ultra LED suurvoimakkuusvalaisimet: Ultra Vario (E54H), Ultra VarioBelt (E54 B)
Silenta Ergomax Cap - di-el kuulosuojaimet (9810000)
Silenta Sportmil Cap+ kuulosuojaimet (9212100)
Aclima Work X-Safe Balaklava - kypärähuppu kuumiin oloihin, valokaarisuoja (402133052-20)
Aclima Work X-Warm Balaklava - kypärähuppu kylmiin oloihin, palosuojattu (432133055-20)

Valtioneuvoston asetus (205/2009) rakennustyön turvallisuudesta, 13 luku 71§: "Rakennustyömaalla on käytettävä suojakypärää. Tarvittaessa kypärä on varustettava alushupulla. Rakennustyössä on käytettävä työn ja työolosuhteiden edellyttämää henkilökohtaista silmien suojausta. Työnantajan on annettava työntekijöille käyttöön suojalasit niissä töissä, joissa on merkittävä silmätapaturmanvaara."

 

111.80 €


Petzl Alveo Best Ultrakevyt kpt suojakypärä

 

Petzl Alveo Best Ultrakevyt kpt suojakypärä | lisätiedot

Erittäin kevyt suojakypärä työkäyttöön. Soveltuu erityisen hyvin korkeanpaikantyöskentelyyn putoamisvaarallisella alueella, ahtaiden tilojen työskentelyyn ja pelastustyöhön sekä olosuhteisiin missä on sähköiskun tai sulan metalliroiskeen vaara. Valmiit kiinnityspisteet Petzl Vizir silmien- ja kasvojensuojaimelle tai Vizen kokokasvosuojukselle. Edessä kiinnityskolo Petzl Pixa tai Ultra Vario -LED otsavalaisimen pikakiinnityslevylle. Neljä aluetta heijastintarroille ja nimikointitarroille

Täyshihnasto pitää kypärän päässä vaikeissakin työasennoissa. CenterFit säätöjärjestelmän (53-63 cm) ansiosta kypärä on aina keskitetty oikein ja istuu erittäin hyvin. Sivuilla sijaitsevien, kahden ulkopuolelta säädettävän säätöpyörän käyttö on helppoa myös hanskat kädessä. Petzl kypärissä ei ole työskentelyä haittaavaa, niskaa rasittavaa lippaa eikä rakenteisiin takertuvaa jäykistekourua.

Testattu suojaamaan päätä seuraavien testimenetelmien mukaisesti:
EN397 standardin pakolliset vaatimukset:
5.1.1. Putoavan yksittäisen esineen aiheuttaman iskunvaimennuksen osalta (5 kg 1 m korkeudelta)
5.1.2. Kypärään tunkeutuvan yksittäisen esineen osalta
5.1.3. Liekinkestävyyden osalta
EN397 standardin vapaaehtoiset vaatimukset:
5.2.1. Kylmissä lämpötiloissa suojaavuuden osalta (-30C)
5.2.3. Sähköiskujen suojan osalta (440V A.C. satunnaisessa kosketuksessa virroitettuihin johtimiin)
5.2.4. Sivupuristuksen suojan osalta
5.2.5. Sulan metalliroiskeen suojan osalta

EN12492 standardin pakolliset vaatimukset:
-Leukahihnan avautumiseen tarvittava voima >500 N, jotta kypärä ei päähän kohdistuvan iskun takia irtoa putoamistilanteessa
-Yli metrin korkeudelta putoavien esineiden osalta (5 kg 2 m korkeudelta)
-Edestä, takaa ja sivuilta tulevien iskujen osalta
-Kypärään tunkeutuvan esineen osalta (3 kg terävä paino 1 m korkeudelta)
-Useamman putoavan esineen osalta
-Tilttaavuustestin osalta (10 kg putoava taakka repäisee kypärän helmasta ylöspäin)

Sivuilla integroidut kiinnikkeet kaikille Petzl otsavalaisimille. Kiinnityspisteet kuulonsuojaimille (Sertifioitu mm. kaikkien Silenta 733N II kiinnikkeisten kuulosuojainten sekä Peltor P3E kiinnikkeisten Optime ja X-sarjan kuulonsuojainten kanssa). Max elinikä 10 vuotta, tästä johtuen ympäristöjätettä syntyy yli 77% vähemmän normaalikypärään verrattuna. Pääpannan pehmuste vaihdettavissa.
Kuoren materiaali: ABS. Paino vain 350 g. Max elinikä 10 vuotta, materiaali- ja valmistusvirhetakuu 3 vuotta. CE, ANSI Z89.1-2009 tyyppi I Luokka E. Saatavilla kolme eri väriä: Keltainen, valkoinen ja punainen.

Katso video: http:/www.petzl.com/alveo

Lisätarvikkeet ja -varusteet:
Vizir - silmien- ja kasvojensuojain (A15A)
Vizir Shadow - tummennettu UV-suojan tarjoava silmien- ja kasvojensuojain (A15AS)
Vizen - kokokasvosuojus (A14)
Anti-Fog Spray silmien- ja kasvojensuojainten ylläpitoon (A13)
Silenta MIL M1 - metalliverkkovisiiri (61030+61080MC)
Heijastavat tarrat havaittavuuden maksimoimiseksi (A20110)
Läpinäkyvät tarrat kypärän yksilöintiä varten (A10100)
Vaihto-otsapanta vakiomalli (A20210)
Hikiotsapanta pestävä (A20200)
Pään päälle tuleva vaihtopehmuste (A2071G 0BA)
Pixa ATEX LED valaisimet: Pixa1 (E78AHB 2), Pixa2 (E78BHB 2), Pixa3 (E78CHB 2), Pixa 3R (E78CHR 2)
PixAdapt liimattava kypäräkiinnityslevy, jolla Pixa valaisimet saa kiinnitettyä kypärään avatun silmiensuojaimen yläpuolelle (E78005)
Ultra LED suurvoimakkuusvalaisimet: Ultra Vario (E54H), Ultra VarioBelt (E54 B)
Silenta Ergomax Cap - di-el kuulosuojaimet (9810000)
Silenta Sportmil Cap+ kuulosuojaimet (9212100)
Aclima Work X-Safe Balaklava - kypärähuppu kuumiin oloihin, valokaarisuoja (402133052-20)
Aclima Work X-Warm Balaklava - kypärähuppu kylmiin oloihin, palosuojattu (432133055-20)

Valtioneuvoston asetus (205/2009) rakennustyön turvallisuudesta, 13 luku 71§: "Rakennustyömaalla on käytettävä suojakypärää. Tarvittaessa kypärä on varustettava alushupulla. Rakennustyössä on käytettävä työn ja työolosuhteiden edellyttämää henkilökohtaista silmien suojausta. Työnantajan on annettava työntekijöille käyttöön suojalasit niissä töissä, joissa on merkittävä silmätapaturmanvaara."

kypärä keltainen

kypärä punainen

kypärä valkoinen


 

94.95 €


Aclima Work X-Warm Balaklava onesize Lämmin suojaava työkypärähuppu

 

Aclima Work X-Warm Balaklava onesize Lämmin suojaava työkypärähuppu | lisätiedot

X-Warm on pehmeä, äärimmäisen lämmin ja paloturvallinen merinovilla-alusasusarja työkäyttöön. Suunniteltu niille, jotka haluavat nauttia työnteosta ulkona myös kaikkein kylmimpinä päivinä, säilyttäen kuitenkin tehokkaan liikkuvuuden: teollisuudelle, sähkö- ja energia-alalle, telakoille, pelastusalalle, offshorekäyttöön, öljy- ja kaasualalle, kylmävarastoihin, puolustusvoimille jne. Joustava materiaali ja erinomainen istuvuus. Suojaa kylmyydeltä täyttäen CE EN 14058 suorituskykyluokka 1-1-X-X-X vaatimukset. Suojaa myös CE EN ISO 14116:2008 suorituskykyluokka 3/5H/60 mukaisesti liekkikosketukselta. Ihanteellinen käyttölämpötila välillä -20C - 0C. Tämä vaate on kategoria II henkilösuojain.

Materiaali: Ilmaa runsaasti sitovaksi kudottua 70% merinovillan ja 30% Kanecaronin (modacryl) yhdistelmää. Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 2 vuotta. Pesu 60C. Paino 68g.

SUOSITTELEMME X-WARM BALAKLAVA KYPÄRÄHUPPUA PETZL TYÖKYPÄRIEN ALLE KYLMISSÄ OLOISSA TYÖSKENTELYYN!

Tämä alusasu on vain osa henkilösuojainkokonaisuutta (PPE) ja parhaan suojaustason saadakseen sen päällä tulee käyttää vaatetusta, joka täyttää EN ISO 11612 ja EN 14116 standardien vaatimukset.

Lisätietoa standardeista:
EN ISO 14116 määrittää suorituskykyvaatimukset ja suojaustason liekkikosketuksen synnyttämää lämpöä vastaan materiaaleille, materiaalien yhdistämisille ja asusteille. Standardin vaatimusten tavoitteena on estää vaatetta palamasta, jotta palava vaate ei itsessään muodostu turvallisuusriskiksi. Standardissa määritellään myös vaatetukselle asetetut lisävaatimukset.

Käyttäjää suojaava vaatetus, joka täyttää EN ISO 14116 standardin vaatimukset on suunniteltu suojaamaan työntekijää satunnaisilta ja lyhytaikaisilta, sytytyksenomaisesti syntyviltä liekkikosketuksilta olosuhteissa, missä ei ole merkittävää kuumuusriskiä tai muuta kuumuuslähdettä. Mikäli yrityksessä suoritettu riskienarviointi osoittaa, että käyttäjiä tulee suojata satunnaisten liekkikosketuksien lisäksi myös kuumuusriskeltä, silloin sopivampi noudatettava standardi on EN ISO 11612, jonka mukainen on esimerkiksi Aclima X-Safe -alusasumallisto.

 

44.90 €


Aclima Work X-Safe Balaklava onesize Suojaava työkypärähuppu

 

Aclima Work X-Safe Balaklava onesize Suojaava työkypärähuppu | lisätiedot

X-Safe on erittäin pehmeä, antistaattinen, erinomaisesti tulelta suojaava, tehokkaasti kosteutta siirtävä ja toiminnallinen alusasusarja työkäyttöön. Suunniteltu kaikkein vaativimmille käyttäjille: Paloasujen alle, puolustusvoimien lentäjille ja erikoisjoukoille, hitsaajille, sähköalalle, moottoriurheiluun jne. Suojaa käyttäjää useilta eri uhkilta: Tarjoaa CE EN11612 luokka A1, B1, C1 ja F1 standardin vaatimusten mukaisesti suojan liekkikosketukselta, konvektiokuumuudelta (ilman välittämä lämpö), säteilykuumuudelta ja kosketuskuumuudelta. Suojaa myös CE EN1149-5 ja EN61482 luokka 1 ja luokka 2 standardien vaatimuksien mukaisesti käyttäjää valokaarelta ja soveltuu tiloihin missä vaaditaan antistaattista vaatetusta. Ihanteellinen käyttölämpötila välillä -10C - + 10C. Tämä vaate on kategoria III henkilösuojain.

Materiaali: 74% Lenzing FR, 15% Kevlar (Para-aramidi), 10% Polyamidi, 1% No-Shock. Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 2 vuotta. Pesu 40C. Paino 60g.

X-Safe tarjoaa myös erinomaisen lisäsuojan metalliroiskeelta oikeanlaisen päällivaatetuksen alla käytettynä. Tämä alusasu on vain osa henkilösuojainkokonaisuutta (PPE) ja parhaan suojaustason saadakseen sen päällä tulee käyttää vaatetusta, joka täyttää EN ISO 11612, EN 1149-5 ja EN 61482-2 standardien vaatimukset.

SUOSITTELEMME X-SAFE BLACLAVA KYPÄRÄHUPPUA PETZL TYÖKYPÄRIEN ALLE! Erityisesti silloin kun työtehtävissä on valokaaren riski, muodostavat Aclima X-Safe Balaclava ja Petzl Vizen kokokasvosuojain erinomaisen yhdistelmän.
Katso valokaaritesti: http://www.youtube.com/watch?v=ftbfNfRh5ho

Mastotyön työturvallisuusohje, kohta 28.1: "Työnantajan on järjestettävä työntekijälle mastotyöhön soveltuvat suojaimet ja suojavaatetus. Varusteiden ja suojainten valinnan tulee perustua työstä tehtyyn riskikartoitukseen: Alushuppu ohut. Kypärään alushuppu talvimalli. Kypärään kommandopäähine (tarvittaessa)"

 

47.90 €


Aclima X-Safe Firehood onesize Palokypärähuppu EN13991

 

Aclima X-Safe Firehood onesize Palokypärähuppu EN13991 | lisätiedot

Kaksikerroksinen X-Safe Firehood kypärähuppu suojaa käyttäjää useilta eri uhkilta: Testattu CE EN13911:2004 standardin mukaisesti palokypärähupuksi. Tarjoaa myös CE EN11612 luokka A1, B1, C1 ja F1 standardin vaatimusten mukaisesti suojan liekkikosketukselta, konvektiokuumuudelta (ilman välittämä lämpö), säteilykuumuudelta ja kosketuskuumuudelta. Suojaa myös CE EN1149-5 ja EN61482 luokka 1 ja luokka 2 standardien vaatimuksien mukaisesti käyttäjää valokaarelta ja soveltuu tiloihin missä vaaditaan antistaattista vaatetusta. Ihanteellinen käyttölämpötila välillä -10C - + 10C. Tämä vaate on kategoria III henkilösuojain.

Lisätietoa tuotesarjasta: X-Safe on erittäin pehmeä, antistaattinen, erinomaisesti tulelta suojaava, tehokkaasti kosteutta siirtävä ja toiminnallinen alusasusarja työkäyttöön. Suunniteltu kaikkein vaativimmille käyttäjille: Paloasujen alle, puolustusvoimien lentäjille ja erikoisjoukoille, hitsaajille, sähköalalle, moottoriurheiluun jne.

Materiaali: 74% Lenzing FR, 15% Kevlar (Para-aramidi), 10% Polyamidi, 1% No-Shock. Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 2 vuotta. Pesu 60C. Paino 80g.

X-Safe tarjoaa myös erinomaisen lisäsuojan myös metalliroiskeelta oikeanlaisen päällivaatetuksen alla käytettynä. Tämä alusasu on vain osa henkilösuojainkokonaisuutta (PPE) ja parhaan suojaustason saadakseen sen päällä tulee käyttää vaatetusta, joka täyttää EN ISO 11612, EN 1149-5 ja EN 61482-2 standardien vaatimukset.

SUOSITTELEMME X-SAFE FIREHOOD KYPÄRÄHUPPUA PALOKYPÄRIEN LISÄKSI MYÖS PETZL TYÖKYPÄRIEN ALLE! Erityisesti silloin kun työtehtävissä on valokaaren riski, muodostavat Aclima X-Safe Balaclava tai tämä uusi X-Safe Firehooh ja Petzl Vizen kokokasvosuojain erinomaisen yhdistelmän.
Katso valokaaritesti: http://www.youtube.com/watch?v=ftbfNfRh5ho

Mastotyön työturvallisuusohje, kohta 28.1: "Työnantajan on järjestettävä työntekijälle mastotyöhön soveltuvat suojaimet ja suojavaatetus. Varusteiden ja suojainten valinnan tulee perustua työstä tehtyyn riskikartoitukseen: Alushuppu ohut. Kypärään alushuppu talvimalli. Kypärään kommandopäähine (tarvittaessa)"

 

69.90 €


Petzl Alveo työkypäriin heijastintarrat 4kpl

 

Petzl Alveo työkypäriin heijastintarrat 4kpl | lisätiedot

Heijastavat tarrat ultrakevyisiin Petzl Alveo työkypäriin. Parantaa kypärän ja käyttäjän havaittavuutta sekä turvallisuutta. Arkissa 4 muotoiltua tarraa, yksi kypärän jokaiseen neljään kiiltävään alueeseen kiinnitettäväksi (eteen, taakse ja sivuille).

Liima (Controltac) ei vaikuta Petzl suojakypärän turvallisuutta heikentävästi. Heijastuspinta 3M Scotchlite Plus 680 Series Reflective Sheeting.
3 vuoden materiaali- ja vamistusvirhetakuu. Valmistusmaa Ranska.

Tiedoksi: Kaukovaloilla ajava autoilija näkee pimeällä tiellä ilman heijastinta kulkevan jalankulkijan noin 100 metrin etäisyydeltä vaatetuksesta riippuen. Heijastinta käyttävä nähdään jo 300 metrin päästä. Kohtaamistilanteessa lähivaloilla ajava autoilija havaitsee ilman heijastinta kulkevan henkilön vasta noin 40 metrin päästä, kun jalankulkijan heijastin näkyy jo 150 metrin etäisyydeltä. (Lähde: Liikenneturva).

 

10.95 €


Petzl Vertex työkypäriin heijastintarrat 4kpl

 

Petzl Vertex työkypäriin heijastintarrat 4kpl | lisätiedot

Heijastavat tarrat Petzl Vertex työkypäriin. Parantaa kypärän ja käyttäjän havaittavuutta sekä turvallisuutta. Arkissa 4 muotoiltua tarraa, yksi kypärän jokaiseen neljään sivuun kiinnitettäväksi (eteen, taakse ja sivuille).

Liima (Controltac) ei vaikuta Petzl suojakypärän turvallisuutta heikentävästi. Heijastuspinta 3M Scotchlite Plus 680 Series Reflective Sheeting.
3 vuoden materiaali- ja valmistusvirhetakuu. Valmistusmaa Ranska.

Tiedoksi: Kaukovaloilla ajava autoilija näkee pimeällä tiellä ilman heijastinta kulkevan jalankulkijan noin 100 metrin etäisyydeltä vaatetuksesta riippuen. Heijastinta käyttävä nähdään jo 300 metrin päästä. Kohtaamistilanteessa lähivaloilla ajava autoilija havaitsee ilman heijastinta kulkevan henkilön vasta noin 40 metrin päästä, kun jalankulkijan heijastin näkyy jo 150 metrin etäisyydeltä. (Lähde: Liikenneturva).

 

10.92 €


Vertex, Alveo merkintätarrat Kypärien yksilöintiin 36 kpl

 

Vertex, Alveo merkintätarrat Kypärien yksilöintiin 36 kpl | lisätiedot

Arkki läpinäkyviä merkintätarroja Petzl Vertex ja Petzl Alveo työkypärien yksilöimiseksi. Arkissa 36 kpl tarroja, eli 9:lle kypärälle kun jokaisen kypärän kaikkiin neljään kiiltävään alueeseen kiinnitetään tarra (eteen, taakse ja sivuille). Käyttäjän nimi voidaan kirjoittaa tarraan tussilla. Arkin voi myös ajaa tulostimesta läpi jolloin saadaan kypärät varustetuksi yhdenmukaisesti esim. yrityksen logoilla ja käyttäjien nimillä.

Arkin koko: A4. Yksittäisen tarran koko 50 mm x 30 mm. Läpinäkyvä, kirkas pinta. Liima ei vaikuta suojakypärän turvallisuutta heikentävästi.
3 vuoden materiaali- ja vamistusvirhetakuu. Valmistusmaa Ranska.

 

11.95 €


Petzl Vertex kypärän hikipanta

 

Petzl Vertex kypärän hikipanta | lisätiedot

"Hikipanta" Petzl Vertex työkypärään. Imee itseensä hikeä ja siirtää sitä tehokkaasti eteenpäin. Vaatii säännöllistä hoitoa toisin kuin kypärän vaahtomuovinen vakiopanta (A10210), mutta on oikea ja erinomainen valinta silloin kun käyttöolosuhteet edellyttävät kosteutta imevää pantaa.

Suunniteltu kestämään konepesu. Hygieeninen. Kiinnitys kypärän pääpannan rakenteisiin integroidulla tarranauhalla. Myyntipakkauksessa kaksi eripaksuista hikipantaa.

Soveltuu kaikkiin Petzl Vertex malleihin jotka on valmistettu 2/2011 jälkeen: Vertex Best, Vertex ST ja Vertex Vent. Tunnistat yhteensopivat kypärät siitä että niissä on sivuilla kiinnitysreiät Vizir silmä/kasvosuojukselle, mustat otsavalaisinkiinnikkeet sivuilla ja säätöruuvit ohimoilla. (Aiemmissa yhteensopimattomissa säätöruuvi oli niskassa, Vizirille ei ollut kiinnitysreikiä ja otsavalaisinkiinnikkeet olivat harmaat).

 

12.00 €


Petzl Alveo kypärän hikipanta

 

Petzl Alveo kypärän hikipanta | lisätiedot

Hikipanta Petzl Alveo työkypärään. Imee itseensä hikeä ja siirtää sitä tehokkaasti eteenpäin. Vaatii säännöllistä hoitoa toisin kuin kypärän vaahtomuovinen vakiopanta (A20210), mutta on oikea ja erinomainen valinta silloin kun käyttöolosuhteet edellyttävät kosteutta imevää pantaa.
Suunniteltu kestämään konepesu, hygieeninen. Kiinnitys kypärän pääpannan rakenteisiin integroidulla tarranauhalla. Paino 15g. Myyntipakkauksessa kaksi eripaksuista hikipantaa.

Soveltuu kaikkiin Petzl Alveo työkypäriin (Alveo Best ja Alveo Vent).

 

6.76 €


Petzl Vertex vaihtopehmusteet

 

Petzl Vertex vaihtopehmusteet | lisätiedot

Vaihtosolumuovipehmuste Petzl Vertex -työkypäriin.
Ei ime hikeä ja on helppo pitää puhtaana. Sama vakiomalli, joka toimitetaan kypärän mukana.
Materiaali Polyetyleeniä. Paino 15 g.

Soveltuu kaikkiin Petzl Vertex malleihin jotka on valmistettu 2/2011 jälkeen: Vertex Best, Vertex ST ja Vertex Vent. (A10210)

 

6.76 €


Beal Mercury kypärän Peltor Adapter Kuulosuojainsovitin kypärään

 

Beal Mercury kypärän Peltor Adapter Kuulosuojainsovitin kypärään | lisätiedot

Beal Mercury kypäriin adapteripari, jolla kypäräkiinnikkeiset Peltor kuulonsuojaimet voidaan kiinnittää kypärään. Yhteensopiva kaikkien yleisten P3E tyyppisten kiinnikkeiden kanssa, eli mahdollistaa mm. Peltor X-sarjan ja Peltor Optime -sarjan kuulosuojainten kiinnittämisen. Toimitus sisältää pultit ja mutterit.

Tämä ei ole yhteensopiva sähkötyöhön tarkoitettujen di-electric kuulosuojainten kanssa.
Ei sovi Mercury Group kypärään.

 

14.95 €


Petzl / Bolle Anti Fog Spray 30ml Huurtumisenesto Vizir-Vizen

 

Petzl / Bolle Anti Fog Spray 30ml Huurtumisenesto Vizir-Vizen | lisätiedot

Riittoisa pumppupullo, jolla puhdistat ja pidät erittäin tehokkaasti huurtumattomana työkäyttöön suunnitellut Petzl Vizir (A15A), Vizir Shadow (A15AS) ja Vizen (A14) silmä- ja kasvosuojukset. Soveltuu myös (jääkiipeilyyn ja pyöräilyyn suunnitellulle) Petzl Vizion silmäsuojukselle, sekä muille silmiensuojaimille, silmälaseille, LCD näytöille, plasmanäytöille, kuvaruuduille, tableteille ja kameran linsseille jne. työssä ja vapaa-aikana. Tilavuus 30ml. Ainutlaatuinen alkoholiton, silikonivapaa ja ammoniakiton koostumus, joka tarjoaa vähintään 48h huurtumiseneston ja tekee käsiteltävästä pinnasta antistaattisen. Kompakti pullo soveltuu erityisesti liikkuville käyttäjille. Valmistaja Bollé Safety.

Suosittelemme käyttämään tämän aineen kanssa hyvälaatuista optiikan puhdistamiseen suunniteltua mikrokuituliinaa (ei sis. toimitukseen). Pullon mitat: korkeus 90 mm, leveys 40 mm, paksuus 23 mm. Paino täytenä 52 g.
Toimitetaan myyntidisplaylaatikoittain. Yhdessä laatikossa 10kpl retail -piikkiipakkauksia. Tuotetta ei suositella heijastumisenestopinnoitetuille linsseille.

 

17.95 €


Petzl Vizen silmä-ja kokokasvosuojus Alveo&Vertex. Valokaarisuoja.

 

Petzl Vizen silmä-ja kokokasvosuojus Alveo&Vertex. Valokaarisuoja. | lisätiedot

Petzl Alveo ja Petzl Vertex työkypäriin täydellisesti istuva kasvojensuojain, joka suojaa erinomaisesti koko kasvot mekaanisilta vaaroilta sekä oikosulun aiheuttamalta valokaarelta ja tarjoaa esteettömän, laajan näkökentän. Soveltuu sisä- ja ulkokäyttöön mm. sähkötöihin, korkean paikan työskentelyyn, rakennustyöhön, hiontaan, metalliteollisuudelle, arboristeille, metsureille jne. Erittäin tehokas naarmuuntumisenesto sekä huurtumaton, laadukas ja pitkäikäinen luokka 1 optiikka. Kirkas linssi ja kaareva muotoilu on miellyttävä pitkäaikaisessakin yhtäjaksoisessa käytössä. Helppo asentaa kypäristä valmiiksi löytyviin kiinnitysreikiin. Sisältää kiinnitysruuvit. Kaksi asentoa: nostettuna kypärän päälle kuljetusasentoon sekä laskettuna alas kasvojen eteen työasentoon. Käyttö työasennossa mahdollista samanaikaisesti kypärään kiinnitetyn Petzl Pixa -sarjan ja Ultra Vario -sarjan teollisuusvalaisimen kanssa tai kypärän otsavalaisinkiinnikkeisiin kiinnitetyn valaisimen kanssa. Pixa valaisin voidaan helposti irrottaa kypärän etukiinnikkeestä kun visiiri halutaan nostaa ylös. Tekniset tiedot: Paino 205 g. Täyttää CE EN 166 luokka 1 tyyppi B T8 standardin vaatimukset. Suojaus <4 kA valokaaria vastaan. EN 170 2C-1,2. UV-suoja. Ei häiritse värierottelukykyä. GS-ET-29 Luokka 1. ANSI-ISEA Z87.1-2010. Ryhmä III henkilösuojain. Sisäpinta huurtumisenestopinnoitettu ja ulkopinta naarmuuntumisenestopinnoitettu. Käyttölämpötila -30C - + 50C. Materiaalit: polykarbonaatti, nylon. Max käyttöikä 10 vuotta. 3 vuoden materiaali- ja valmistusvirhetakuu. Suosittelemme huolehtimaan Vizen silmien- ja kasvojensuojaimen pinnoista Anti-Fog Spray suihkeella, tuotenro A13 (Snro 6313918). Yhteensopivuus: Petzl Alveo Best - ultrakevyt suojakypärä korkean paikan työskentelyyn Petzl Alveo Vent - ultrakevyt, tuuletettu suojakypärä korkean paikan työskentelyyn Petzl Vertex Best - suojakypärä korkean paikan työskentelyyn (mallit 4/2011 alkaen) Petzl Vertex ST - suojakypärä teollisuuskäyttöön (mallit 3/2011 alkaen) Petzl Vertex Vent - tuuletettu suojakypärä korkean paikan työskentelyyn (mallit 4/2011 alkaen) Vizen ei sovellu ennen 4/2011 hankittuihin aiempiin Petzl Vertex kypäriin. Tunnistat yhteensopivat kypärät siitä että niissä on sivuilla kiinnitysreiät Vizirille ja säätöruuvit ohimoilla, aiemmissa yhteensopimattomissa säätöruuvi oli niskassa. MUISTA AINA HUOMIOIDA TYÖTEHTÄVÄKOHTAINEN RISKIENARVIOINTI, KUN VALITSET KUHUNKIN TYÖHÖN OIKEAA KYPÄRÄ-KASVOJENSUOJAIN -YHDISTELMÄÄ! Valmis kaavake: www.vandernet.com/riskienarviointi Työskenneltäessä olosuhteissa missä on valokaaren riski, suosittelemme Vizenin alle valokaarisuojan tarjoavaa Aclima X-Safe Balaklava - kypärähuppua (Tuotenro W-H213LR2U). Valtioneuvoston asetus (205/2009) rakennustyön turvallisuudesta, 13 luku 71§: "Rakennustyömaalla on käytettävä suojakypärää. Tarvittaessa kypärä on varustettava alushupulla. Rakennustyössä on käytettävä työn ja työolosuhteiden edellyttämää henkilökohtaista silmien suojausta. Työnantajan on annettava työntekijöille käyttöön suojalasit niissä töissä, joissa on merkittävä silmätapaturmanvaara."

 

66.95 €


Petzl Vizir Shadow silmä&kasvosuojus Alveo&Vertex kypärille. EN166

 

Petzl Vizir Shadow silmä&kasvosuojus Alveo&Vertex kypärille. EN166 | lisätiedot

Petzl Alveo ja Petzl Vertex työkypäriin täydellisesti istuvaksi suunniteltu tummennettu silmien- ja kasvojensuojain, joka suojaa erinomaisesti mekaanisilta vaaroilta, suojaa silmiä auringon häikäisyltä (tason 2,5 valon läpäisy) ja eliminoi heijastuksista syntyviä häiriöitä työtehokkuudelle. Soveltuu mm. korkean paikan työskentelyyn, rakennustyöhön, hiontaan, metalliteollisuudelle, arboristeille jne. Erittäin tehokas naarmuuntumisenesto sekä huurtumaton, laadukas ja pitkäikäinen luokka 1 optiikka soveltuen miellyttävään pitkäaikaiseen yhtäjaksoiseen käyttöön. Kaareva muotoilu antaa laajan tasalaatuisen näkökentän.

Helppo asentaa kypäristä valmiiksi löytyviin kiinnitysreikiin. Sisältää kiinnitysruuvit. Kaksi asentoa: nostettuna kypärän päälle kuljetusasentoon sekä laskettuna alas silmien eteen työasentoon. Käyttö työasennossa mahdollista samanaikaisesti kypärään kiinnitetyn Petzl Pixa tai Ultra Vario -sarjan teollisuusvalaisimen kanssa tai kypärän otsavalaisinkiinnikkeisiin kiinnitetyn valaisimen kanssa. Pixa tai Ultra Vario valaisin voidaan helposti irrottaa kypärän etukiinnikkeestä kun visiiri halutaan nostaa ylös (Pixa voidaa ottaa kokonaan pois, Ultra jää johdon päähän tai pidetään yläpannan avulla niin ylhäällä että Vizir mahtuu nousemaan).
Paino 65 g. Täyttää CE EN 166 luokka 1 tyyppi B (suoja suurella nopeudella lentäviä pieniä esineitä vastaan: energialuokka B) sekä EN172 luokka 5-2,5 standardien vaatimukset. ANSI-ISEA Z87.1-2010. Sisäpinta huurtumisenestopinnoitettu ja ulkopinta naarmuuntumisen- ja huurtumisenestopinnoitettu. Käyttölämpötila -40C - + 80C. Materiaalit: Polykarbonaatti, nylon. Max käyttöikä 10 vuotta. 3 vuoden materiaali- ja valmistusvirhetakuu.
Suosittelemme huolehtimaan Vizir silmien- ja kasvojensuojaimen pinnoista Anti-Fog Spray suihkeella, tuotenro A13 (Snro 6313918).

Yhteensopivuus:
Petzl Alveo Best - ultrakevyt suojakypärä korkeanpaikantyöskentelyyn
Petzl Alveo Vent - ultrakevyt, tuuletettu suojakypärä korkeanpaikantyöskentelyyn
Petzl Vertex Best - suojakypärä korkeanpaikantyöskentelyyn (mallit 4/2011 alkaen)
Petzl Vertex ST - suojakypärä teollisuuskäyttöön (mallit 3/2011 alkaen)
Petzl Vertex Vent - tuuletettu suojakypärä korkeanpaikantyöskentelyyn (mallit 4/2011 alkaen)
Vizir ei sovellu ennen 4/2011 hankittuihin aiempiin Petzl Vertex kypäriin. Tunnistat yhteensopivat kypärät siitä että niissä on sivuilla kiinnitysreiät Vizirille ja säätöruuvit ohimoilla, aiemmissa yhteensopimattomissa säätöruuvi oli niskassa.

Valtioneuvoston asetus (205/2009) rakennustyön turvallisuudesta, 13 luku 71§: "Rakennustyömaalla on käytettävä suojakypärää. Tarvittaessa kypärä on varustettava alushupulla. Rakennustyössä on käytettävä työn ja työolosuhteiden edellyttämää henkilökohtaista silmien suojausta. Työnantajan on annettava työntekijöille käyttöön suojalasit niissä töissä, joissa on merkittävä silmätapaturmanvaara." . Suosittelemme kypärien kanssa käytettäväksi Aclima Balaklava kypärähuppuja.

Lisätietoa standardien merkinnöistä: CE EN166 standardi tarjoaa suositellut tasot silmien- (ja kasvojen) suojaukselle työkäytössä. Petzl Vizir Shadow EN 166 luokka 1 tyyppi B standardin vaatimukset täyttävänä kuuluu parhaaseen 1-optiikkaluokkaan, eli on suunniteltu yhtäjaksoiseen pitäaikaiseenkin käyttöön. Tyyppi B tarkoitta että suojus suojaa silmiä ja kasvoja suurinopeuksisen keskienergisen kappaleen (6mm / 0,86g teräskuula) iskuilta nopeudella 120 m/s. CE EN 172 standardi tarjoaa suositellut tasot silmien suojaukseen auringin häikäisyltä teollisuuskäytössä. Petzl Vizir Shadow on EN 172 luokka 5-2,5 vatimukset täyttävä, eli soveltuu teollisuustyöhön missä tarvitaan suojaa auringon häikäisyltä: 5 on suodatintyyppi ja tarkoittaa että linssi tarjoaa suojan kirkkaalta auringolta ulkoilmakäytössä ja se ei sisällä infrapunasuodatinta. 2,5 tarkoittaa tummuusastetta, tässä tapauksessa että valon läpäisykyky on yli 17,8% mutta alle 29,1%. Lisäksi Vizir Shadow täyttää ANSI standardin vaatimukset, joten se soveltuu myös kansainvälisillle käyttäjille.

 

66.95 €


[1] [2] >>>

Paytrail
Temrex Oy : Suomen Vahvimmat AA 2019 Temrex Oy : Kauppalehti menestyjät 2019 Temrex Oy : Kauppalehti kasvuyritys 2019 Temrex Oy : Aito suomalainen

Temrex Oy, Jääsalontie 20, 90400 Oulu
Yhteystiedot | Rekisteriseloste | Toimitusehdot
Puh. 050 352 3689, sähköpostiosoite verkkokauppa@temrex.fi