Projob työvaatteet

Projob työvaatteet

ProJob: kun ergonomia, toiminnallisuus ja laatu ratkaisee

Vaikka ergonomiatutkimus on uusi asia työvaatteiden maailmassa, se on ollut yhdistettynä ProJobin DNA:han alusta lähtien. Keskeinen ProJobin arvoista on aina ollut toiminnallisuuden maksimointi. Tässä on mielestämme enemmän järkeä kuin, että lisäisimme turhia ominaisuuksia pelkästään näön vuoksi. Ja vaikka se hullulta kuulostaakin – uskomme, että laatuun panostaminen säästää rahaa. ProJobilla ergonomia ja toiminnallisuus on kudottu yhteen. Kaikki joka on ergonomisesti oikein, on vain parempaa käytettävyyden kannalta. Tämä pidetään mielessä aina kun ProJob käyttää syvää käytännön kenttäkokemustaan suunnitellessaan kaikkea johon ProJob nimi painetaan.

Ollaanpa rehellisiä, ympäristömme on hyvin vaativa. Paikkansa ansaitakseen, täytyy kyetä tarjoamaan jotain parempaa. On lisäksi iso etu, jos onnistutaan tarjoamaan jotain erilaista. Ensimmäisestä päivästä lähtien, tiimimme käyttää energiansa kaikista innovatiivisimman keinon löytämiseen, kun mitä tahansa ongelmaa pyritään ratkaisemaan ja varmistamaan että kyseinen ratkaisu toimii. Esimerkiksi housuja valmistaessa, raskaan ja jäykän kankaan sijaan käytämme kevyttä, mutta silti yhtä vahvaa kangasta, joka on mukava päällä viimeiseen pesuunsa asti. Sitten me viimeistelemme ne vahvistamalla kaikki kulumisherkät alueet supervahvalla Corduralla.

Cordura on keskeinen osa ProJob mallistoa. Löydät sen vahvistamasta housunlahkeita, polvia, reisiä ja kyynärpäitä. Sitä löytyy jopa taskuista, jotka on suunniteltu ruuvien ja mutterien kantamista varten. Kutsumme tätä ”Älykkääksi vahvistamiseksi”. Toiminnallisuuden, mukavuuden ja laadun lisäksi, haluamme että vaatteemme näyttävät hyvälle. Hyvältä näyttäminen on iso osa mukavalta tuntumista. Ja kun tunnet olosi mukavaksi, työskentelet tehokkaammin. Fiksua, eikö vain? Innovatiivisuuteen pyrkiminen ei rajoitu pelkästään vaatteisiin. Työtapaturmiin liittyvä tutkimus toi meidän ainutlaatuisen modulaarisen laukkujärjestelmän, InBags, joka mahdollistaa työkalujen ja materiaalien järjestelemisen turvallisesti ja järkevästi ympäri kehoasi. Kehitimme idean kerrospukeutumisesta työvaatemaailmassa. Uskomme että missä tahansa pystyy työskentelemään oikealla pukeutumisella. Ajoimme lisäksi ensimmäisenä säädettävien polvisuojien kehitystä, sillä kukaan samaa housukokoa käyttävää ihmistä ei ole tarkalleen samanmittaisia. Polvisuojamme asetetaankin niitä varten suunniteltuihin sisätaskuihin.

Rakennus ja asentaminen | Kuljetus ja huolto | Varoitusvaatteet | Palosuojatut vaatteet | Ravintola ja keittiö | Kolmikerrosperiaate | Profilointi | Inbag-taskut ja lisävarusteet

Paytrail
Temrex Oy : Suomen Vahvimmat AA 2019 Temrex Oy : Kauppalehti menestyjät 2019 Temrex Oy : Kauppalehti kasvuyritys 2019 Temrex Oy : Aito suomalainen

Temrex Oy, Jääsalontie 20, 90400 Oulu
Yhteystiedot | Rekisteriseloste | Toimitusehdot
Puh. 050 352 3689, sähköpostiosoite verkkokauppa@temrex.fi