3M

3M

Valikoimastamme löydät useanlaisia 3M-hengityssuojaimia, jotka suojaavat kasvot teollisilta kaasuilta, höyryltä, pölyltä ja muilta hiukkasilta. Saatavilla kertakäyttöisiä ja uudelleenkäytettäviä suojaimia.

3M-hengityssuojaimet ovat laadukkaita ja luotettavia. Hyvän suojauksen lisäksi suojaimet ovat mukavia käyttää sekä helppokäyttöisiä.

Tutustu kattavaan 3M-hengityssuojainvalikoimaamme!järjestä nimen | päivityksen | hinnan | alkuperäisen järjestyksen mukaan


[1] [2] >>>

Hengityksensuojain 3M 8710F FFP1 NR D

 

Hengityksensuojain 3M 8710F FFP1 NR D | lisätiedot

10kpl/pkt

3M™-pölysuojain 8710 on kevyt, miellyttävä ja tehokas suoja pölyä ja sumua vastaan.

Käyttömukavuus: Perinteinen kupera muoto, nenäpidike ja kaksi kiinnityshihnaa. Miellyttävä pitää, helppo tarkistaa, että suojain on oikea työpaikalle


Turvallisuus: Suojaa luotettavasti ja tehokkaasti hienoilta hiukkasilta. Kestävä, muotonsa säilyttävä sisäkuori.
Yhteensopivat suojaimet: 3M-silmiensuojaimet, 3M-kuulonsuojaimet

 

26.00 €


Hengityksensuojain 3M 8812 (10kpl/pkt)

 

Hengityksensuojain 3M 8812 (10kpl/pkt) | lisätiedot

Kertakäyttöinen hengityksensuojain. Luokka FFP1. 10kpl

3M™-pölysuojain 8812 on kevyt, miellyttävä ja tehokas suoja pölyä ja sumua vastaan.

Käyttömukavuus: Perinteinen kupera muoto, nenäpidike ja kaksi kiinnityshihnaa. Käyttömukava, kevyt, kuppimainen rakenne.

Turvallisuus: Suojaa luotettavasti ja tehokkaasti hienoilta hiukkasilta. Kestävä, muotonsa säilyttävä sisäkuori.

3M™ Cool Flow™ -venttiili: Tehokas lämmön poisto tekee suojaimesta viileämmän ja mukavamman käyttää. Poistaa uloshengitysilman ja minimoi silmälasien huurtumisvaaran.

 

26.40 €


Hengityksensuojain 3M 8810F FFP2 NR D

 

Hengityksensuojain 3M 8810F FFP2 NR D | lisätiedot

Kertakäyttöinen hengityksensuojain. Luokka FFP2. 20 kpl.

3M™ 8810 -pölysuojain on kevyt, miellyttävä ja tehokas suoja pölyä ja sumua vastaan.

Käyttömukavuus: Perinteinen kupera muoto, nenäpidike ja kaksi kiinnityshihnaa. Käyttömukava, kevyt, kuppimainen rakenne.


Turvallisuus: Suojaa luotettavasti ja tehokkaasti hienoilta hiukkasilta. Kestävä, muotonsa säilyttävä sisäkuori.


Yhteensopivat suojaimet: 3M-silmiensuojaimet 3M-kuulonsuojaimet

 

51.60 €


Hengityksensuojain 3M 8822F FFP2 NR D-V 10 kpl/pkt

 

Hengityksensuojain 3M 8822F FFP2 NR D-V 10 kpl/pkt | lisätiedot

3M™-pölysuojain 8822 Ainutlaatuinen venttiili ja muotonsa säilyttävä kuori tarjoavat kestävän, miellyttävän suojan erityisesti kuumissa ja kosteissa olosuhteissa.

-Käyttömukavuus: Perinteinen kupera muoto, nenäpidike ja kaksi kiinnityshihnaa. Käyttömukava, kevyt, kuppimainen muoto

-Turvallisuus: Suojaa luotettavasti ja tehokkaasti hienoilta hiukkasilta. Kestävä, muotonsa säilyttävä sisäkuori

-3M™ Cool Flow™ -venttiili: Tehokas lämmön poisto tekee suojaimesta viileämmän ja mukavamman käyttää. Poistaa uloshengitysilman ja minimoi silmälasien huurtumisvaaran.

-10 kpl / pakkaus

 

29.50 €


Hengityksensuojain 3M 8835F FFP3 R D-V

 

Hengityksensuojain 3M 8835F FFP3 R D-V | lisätiedot

Suodattava puolinaamari 3M 8835F luokka FFP3 R D-V

-Suojaa kiinteiltä ja nestemäisiltä hiukkasilta pitoisuuden ollessa maks. 50 x haitalliseksi tunnettu pitoisuus.

-Säädettävä kudottu niskanauha tuntuu tukevalta ja mukavalta.

-Pehmeästi kasvoja vasten asettuva tiivisterengas on erittäin mukava.

-5 kappaleen laatikossa. Yksi koko M/L

 

65.00 €


Hengityksensuojain 3M 9320

 

Hengityksensuojain 3M 9320 | lisätiedot

Kertakäyttöinen hengityksensuojain. Luokka FFP2. 20 kpl.Hengitysvastusta alentava suodatinteknologia: Antaa hyvän suodatustehon alentaen samalla hengitysvastusta. Helpottaa hengittämistä ja parantaa käyttömukavuutta.


Älykäs 3-osainen rakenne: Sopii erimuotoisille ja -kokoisille kasvoille. Antaa kasvoille enemmän liikkumatilaa puheen aikana, minkä ansiosta sitä on mukavampi pitää. Helppo säilyttää. Tarjoaa käyttömukavuutta ja tyylikkyyttä tinkimättä suorituskyvystä.

Muotoiltu nenäkappale: Kaareva, matala rakenne. Asettuu tiiviisti nenän ympärille ja silmien alle. Auttaa pitämään näkökentän esteettömänä. Helpottaa silmälasien käyttöä.


Innovatiivinen leukakappaleen läppä: Helpottaa suojaimen asettamista ja säätämistä mukavaan asentoon kasvoille

Kohokuvioitu yläosa: Vähentää tehokkaasti yläosan läpi virtaavaa lämmintä ja kosteaa ilmaa vähentäen näin silmälasien huurtumista.


Kiinnitysnauhat: Pitää suojaimen tukevasti paikallaan ja helpottaa suojaimen asettamista hyvin tiivistävään, mukavaan asentoon. Suodatustaso ilmaistu värikoodauksella – sininen: FFP2 standardin EN 149:2001+A1:2009 mukaisesti.

 

59.20 €


Hengityksensuojain 3M Aura 9322+ FFP2 NR D-V, 10kpl/pkt

 

Hengityksensuojain 3M Aura 9322+ FFP2 NR D-V, 10kpl/pkt | lisätiedot

3M™ Aura™ 9322+ -pölysuojain tarjoaa käyttömukavuutta ja tyylikkyyttä suorituskyvystä tinkimättä. 3M:n innovatiivisen uuden hengitysvastusta alentavan suodatinteknologian avulla voit hengittää vaivattomammin suojaimen kautta. 3M™ Aura™ 9322+ -pölysuojaimessa on myös kohokuvioitu yläosa, joka auttaa vähentämään silmälasien huurtumista lämpimän ja kostean uloshengitysilman vaikutuksesta. Suojaa pölyltä ja sumuilta teollisuustyössä ja muissa hengityksen suojausta vaativissa työtilanteissa.

-Alhaisen hengitysvastuksen mahdollistava suodatinteknologia: Antaa hyvän suodatustehon alentaen samalla hengitysvastusta. Helpottaa hengittämistä ja parantaa käyttömukavuutta.
-Älykäs 3-osainen rakenne: Sopii erimuotoisille ja -kokoisille kasvoille. Antaa kasvoille enemmän liikkumatilaa puhuttaessa, minkä ansiosta sitä on mukavampi pitää. Helppo säilyttää. Tarjoaa käyttömukavuutta ja tyylikkyyttä tinkimättä suorituskyvystä.
-Muotoiltu nenäkappale: Kaareva, matala rakenne. Asettuu tiiviisti nenän ympärille ja silmien alle. Auttaa pitämään näkökentän esteettömänä. Helpottaa silmälasien käyttöä.
-Innovatiivinen leukakappaleen läppä: Helpottaa suojaimen asettamista ja säätämistä mukavaan asentoon kasvoille.
-Kohokuvioitu yläosa: Vähentää tehokkaasti yläosan läpi virtaavaa lämmintä ja kosteaa ilmaa vähentäen näin silmälasien huurtumista.
-3M™ Cool Flow™ -venttiili: Tehokas lämmön poisto tekee suojaimesta viileämmän ja mukavamman käyttää. Poistaa uloshengitysilman ja minimoi silmälasien huurtumisvaaran.

EN149 FFP2 NR

 

34.50 €


Hengityksensuojain 3M Aura 9332 FFP3 NR D-V 10kpl/pkt

 

Hengityksensuojain 3M Aura 9332 FFP3 NR D-V 10kpl/pkt | lisätiedot

3M™ Aura™ 9300+ -sarjan kertakäyttöinen pölysuojain 9332+ tarjoaa käyttömukavuutta ja tyylikkyyttä suorituskyvystä tinkimättä. Siinä on kohokuvioitu yläosa, joka auttaa vähentämään silmälasien

Hengitysvastusta alentava suodatinteknologia: Varmistaa hyvän suodatustehon alentaen samalla hengitysvastusta. Helpottaa hengittämistä ja parantaa käyttömukavuutta. Älykäs


3-osainen rakenne: Sopii erimuotoisille ja -kokoisille kasvoille. Antaa kasvoille enemmän liikkumatilaa puhuttaessa, minkä ansiosta sitä on mukavampi pitää. Helppo säilyttää. Tarjoaa käyttömukavuutta ja tyylikkyyttä tinkimättä suorituskyvystä.

Muotoiltu nenäkappale: Kaareva, matala rakenne. Asettuu tiiviisti nenän ympärille ja silmien alle. Auttaa pitämään näkökentän esteettömänä. Helpottaa silmälasien käyttöä.


Innovatiivinen leukakappaleen läppä: Helpottaa suojaimen asettamista ja säätämistä mukavaan asentoon kasvoille.

Kohokuvioitu yläosa: Pitää yläosan läpi virtaavan lämpimän ja kostean uloshengitysilman mahdollisimman vähäisenä vähentäen näin silmälasien huurtumista.


3M™ Cool Flow™ -venttiili: Tehokas lämmön ja kosteuden poisto tekee suojaimesta viileämmän ja mukavamman käyttää. Poistaa uloshengitysilman ja vähentää tehokkaasti silmälasien huurtumista.

 

72.00 €


3M JUPITER puhallinyksikkö

 

3M JUPITER puhallinyksikkö | lisätiedot

3M™ Jupiter™ -puhallinyksikkö 085-00-10P on täysin yhteensopiva kaikkien 3M™ Versaflo™ -päähineiden ja -hengitysletkujen kanssa. Jupiter-hengityksensuojain suojaa pölyltä ja kaasumaisilta epäpuhtauksilta (saatavana suodattimia pelkälle pölylle sekä yhdistelmäsuodattimia pölylle, kaasulle ja höyryille). Integroitu akustinen ja visuaalinen hälytys ilmoittaa, jos päähineen tuloilmavirta on heikentynyt tai akun varaustaso on alhainen. Jupiter-puhallinyksikkö on saatavana myös EX-suojakotelolla varustettuna.

Sisältää vain puhallinyksikön.

-1 kpl pakkaus
-Hengitysletkun liitäntä
-Istuvuutta parantava ja puhdistamista helpottava vyö
-Suodattimen liitäntä
-Viisi erityyppistä suodatinta
-Moderni, ergonominen muotoilu
-Minimaalinen huoltotarve
-Voidaan pitää dekontaminaatiosuihkun aikana.
-Voidaan käyttää räjähdysvaarallisissa ympäristöissä.
-Älykäs akkulaturi akkujen kestoiän optimoimiseksi

 

669.00 €


Laturi 3M Jupiter

 

Laturi 3M Jupiter | lisätiedot

3M™ Jupiter™ -latauslaite 003-00-58PEU 3M Jupiter™ moottoroituun hengityksensuojaimeen. Eurooppalainen akkulaturi (3-nastainen)

 

183.00 €


Puolinaamari 3M 4251 FFA1P2D

 

Puolinaamari 3M 4251 FFA1P2D | lisätiedot

3M™ 4251 -puolinaamari on kertakäyttöinen huoltovapaa hengityksensuojain, joka on suunniteltu teollisuuden orgaanisilta höyryiltä ja vaarallisia hiukkasilta suojaavaksi tehokkaaksi ja käyttömukavaksi suojaksi.

Matala profiili parantaa näkyvyyttä.
Kevyt, tasapainoinen rakenne
Pehmeä, allergisoimaton materiaali, kuiturakenteinen kasvotiiviste.
Keskelle sijoitettu uloshengitysventtiili poistaa tehokkaasti lämpöä ja kosteutta.
Säädettävä pääpanta ja helposti kiinnitettävä niskahihna.
Hengityksensuojaimet on vaihdettava, jos ne vioittuvat, hiukkassuodattimet tukkeutuvat, kaasusuodattimet kyllästyvät tai ne ovat olleet käytössä kuukauden ajan.

 

28.50 €


Puolinaamari 3M 4255 FFA2P3D

 

Puolinaamari 3M 4255 FFA2P3D | lisätiedot

3M™-puolinaamari 4255 on kertakäyttöinen huoltovapaa hengityksensuojain, joka suojaa tehokkaasti ja miellyttävästi teollisuuden orgaanisilta höyryiltä ja vaarallisilta hiukkasilta.


-Matala profiili parantaa näkyvyyttä. Kevyt, tasapainoinen rakenne.

-Pehmeä, allergisoimaton materiaali, kuiturakenteinen kasvotiiviste.

-Keskelle sijoitettu uloshengitysventtiili poistaa tehokkaasti lämpöä ja kosteutta.

-Säädettävä pääpanta ja helposti kiinnitettävä niskahihna.

-Hengityksensuojaimet on vaihdettava, jos ne vioittuvat, hiukkassuodattimet tukkeutuvat, -kaasusuodattimet kyllästyvät tai ne ovat olleet käytössä kuukauden ajan.

-1 kpl pakkaus

 

31.00 €


Puolinaamari 3M 4277 FFABE1P3D

 

Puolinaamari 3M 4277 FFABE1P3D | lisätiedot

3M™ 4277 -sarjan puolinaamarit ovat käyttövalmiita huoltovapaita hengityksensuojaimia, jotka suojaavat tehokkaasti ja miellyttävästi teollisuuden orgaanisilta ja epäorgaanisilta höyryiltä ja vaarallisia hiukkasilta.

Matala profiili parantaa näkyvyyttä.
Kevyt, tasapainoinen rakenne
Pehmeä, allergisoimaton materiaali, kuiturakenteinen kasvotiiviste.
Keskelle sijoitettu uloshengitysventtiili poistaa tehokkaasti lämpöä ja kosteutta.
Säädettävä pääpanta ja helposti kiinnitettävä niskahihna.
Hengityksensuojaimet on vaihdettava, jos ne vioittuvat, hiukkassuodattimet tukkeutuvat, kaasusuodattimet kyllästyvät tai ne ovat olleet käytössä kuukauden ajan.
1 kpl pakkaus

 

37.75 €


Puolinaamari 3M 4279 FFABEK1P3D

 

Puolinaamari 3M 4279 FFABEK1P3D | lisätiedot

3M™:n 4279 -sarjan puolinaamari on käyttövalmis huoltovapaa hengityksensuojain, joka on suunniteltu teollisuuden orgaanisilta höyryiltä ja vaarallisia hiukkasilta suojaavaksi tehokkaaksi ja käyttömukavaksi suojaksi.


Matala profiili parantaa näkyvyyttä.
Kevyt, tasapainoinen rakenne
Pehmeä, allergisoimaton materiaali, kuiturakenteinen kasvotiiviste.
Keskelle sijoitettu uloshengitysventtiili poistaa tehokkaasti lämpöä ja kosteutta.
Säädettävä pääpanta ja helposti kiinnitettävä niskahihna.
Hengityksensuojaimet on vaihdettava, jos ne vioittuvat, hiukkassuodattimet tukkeutuvat, kaasusuodattimet kyllästyvät tai ne ovat olleet käytössä kuukauden ajan.
Lisävaruste 3M™ Speedglas™ -hitsausmaskiin

EN405

 

44.00 €


Puolinaamari 3M 6500 QL PIKALUKITUS

 

Puolinaamari 3M 6500 QL PIKALUKITUS | lisätiedot

3M 6500 QL -puolinaamari on suunniteltu vaativiin, hyvin likaisiin ympäristöihin, kuten kaivoksiin. Saatavana 3 kokoa S-M-L. Kaksoisbajonettikiinnitys mahdollistaa erilaisten suodatinyhdistelmien käytön. Naamarin profiili on matala, ja sen vuoksi se soveltuu hyvin käyttöön visiirin kanssa. QL-malli on helppo laskea alas yhdellä kädenliikkeellä saastuneelta alueelta poistumisen jälkeen.

S

M

L


 

29.90 €


Suodatin Jupiter TH2 A2P 2kpl/pkt

 

Suodatin Jupiter TH2 A2P 2kpl/pkt | lisätiedot

The 3M™ A2P -hiukkassuodatin (453-00-25P) moottoroituun Jupiter-hengityksensuojaimeen suojaksi pölyä, sumua ja höyryjä vastaan. 2 suodattimen pakkaus.

 

63.00 €


3M 6200 puolinaamari, M koko

 

3M 6200 puolinaamari, M koko | lisätiedot

Puolinaamari, jonka runko on valmistettu TPE-materiaalista. Naamarissa on 3M bajonettikiinnitys ja sitä käytetään 3M:n vaihdettavien suodattimien kanssa. Hengitysventtiili.

Vastaa EN 140 vaatimuksia.

 

23.00 €


3M 6300 puolinaamari, L koko

 

3M 6300 puolinaamari, L koko | lisätiedot

Puolinaamari, jonka runko on valmistettu TPE-materiaalista. Naamarissa on 3M bajonettikiinnitys ja sitä käytetään 3M:n vaihdettavien suodattimien kanssa. Hengitysventtiili.

Vastaa EN 140 vaatimuksia.

 

23.00 €


3M 7502 puolinaamari, M koko, silikoni

 

3M 7502 puolinaamari, M koko, silikoni | lisätiedot

Valmistettu ohuesta ja pehmeästä silikonimateriaalista, joka tiivistää pehmeästi ja vähentää kasvoihin kohdistuvaa painetta. Cool Flow venttiili helpottaa uloshengitystä ja vähentää hiilidioksidin, lämmön ja kosteuden syntymistä naamarissa. Naamaria käytetään yhdessä 3M:n vaihdettavien suodattimien kanssa, jotka suojaavat kaasuilta, höyryiltä ja/tai hiukkasilta (6000-, 2000- ja 5000-sarjan suodattimet). Naamarissa kaksinkertaiset suodattimet, joiden ansiosta alhaisempi hengityksenvastus, parempi painonjako ja laajempi näkökenttä.

Vastaa EN 140 vaatimuksia.

 

35.00 €


3M 7503 Puolinaamari, L koko, silikoni

 

3M 7503 Puolinaamari, L koko, silikoni | lisätiedot

Valmistettu ohuesta ja pehmeästä silikonimateriaalista, joka tiivistää pehmeästi ja vähentää kasvoihin kohdistuvaa painetta. Cool Flow venttiili helpottaa uloshengitystä ja vähentää hiilidioksidin, lämmön ja kosteuden syntymistä naamarissa. Naamaria käytetään yhdessä 3M:n vaihdettavien suodattimien kanssa, jotka suojaavat kaasuilta, höyryiltä ja/tai hiukkasilta (6000-, 2000- ja 5000-sarjan suodattimet). Naamarissa kaksinkertaiset suodattimet, joiden ansiosta alhaisempi hengityksenvastus, parempi painonjako ja laajempi näkökenttä.

Vastaa EN 140 vaatimuksia.

 

40.00 €


[1] [2] >>>

Paytrail
Suomen Vahvimmat AA 2018 Kauppalehti menestyjät 2018 Kauppalehti kasvuyritys 2018 Aito suomalainen

Temrex Oy, Jääsalontie 20, 90400 Oulu
Yhteystiedot | Rekisteriseloste | Toimitusehdot
Puh. 050 352 3689, sähköpostiosoite verkkokauppa@temrex.fi