Koulutukset

Koulutukset

Järjestämme poistumis, alkusammutus- ja tulityö koulutusta.
Voit osallistua meidän kursseille tai räätälöimme teille sopivan koulutuksen. Ottakaa yhteyttä asiantuntijaamme Mikael Kurttila. Sähköposti:mikael.kurttila@temrex.fi tai puhelimella: 0505919335.järjestä nimen | päivityksen | hinnan | alkuperäisen järjestyksen mukaan


Tulityökoulutus, Tulityökortti

 

Tulityökoulutus, Tulityökortti | lisätiedot

TULITYÖT
Tilapäisellä tulityöpaikalla tulitöitä tekevältä henkilöltä edellytetään vakuutusyhtiöiden suojeluohjeiden ja standardin 5900 mukaista tulitöiden turvallisuustutkintoa eli voimassa olevaa tulityökorttia. Tulityökortti on voimassa viisi vuotta.
TOTEUTUS
Koulutettavien määrä on enintään 20 henkilöä kerralla . Tulityökurssi pitää sisällään teoria opetusta 6 tuntia ja käytännön harjoittelua 1 tunti. Harjoittelussa käytämme tulipalosimulaattoria, nestesammuttimia (6l), nestekaasua, sammutuspeitettä ja flamegel polttogeeliä.

 

120.00 €


Alkusammutus koulus AS1

 

Alkusammutus koulus AS1 | lisätiedot

Alkusammutus on palonalun sammuttamista käsillä olevin välinein. Alkusammutukseen liittyvät oleellisesti palamisen perusedellytykset, alkusammutusvälineet ja -menetelmät.
As 1 -koulutus toteutetaan valtakunnallisen koulutusmallin mukaisesti.
Koulutuksen toteuttaja, kurssinjohtaja Mikael Kurttila vastaa alkusammutuskoulutuksen laadusta ja turvallisuudesta.
Alkusammutuskoulutuksen tavoitteena on antaa riittävät taidot palonalkujen sammuttamiseen ja näin vähentää tulipaloista aiheutuvia vahinkoja.


Koulutuksen ohjelma

Alkusammutus 1 kesto on kaksi tuntia, tunti teoriaa, tunti harjoittelua. Opetus noudattaa Suomen Palopäällystöliiton julkaiseman Alkusammutusharjoitus –oppikirjan sisältöä. Kurssinjohtaja käyttää opetuksessaan alkusammutuskoulutuksen powerpoint esitystä ja siihen liittyviä videoita. Sammutusharjoitus sisältää kannella kattilan sammutuksen, sammutuspeitteellä kattila ja vaatepalo. Lisäksi käsisammuttimen ja pikapalopostin käyttöharjoituksen.
Alkusammutuskortti

Alkusammutuskortti on todistus suoritetusta alkusammutuskoulutuksesta ja se on voimassa viis (5) vuotta kortin päiväyksestä. Kortti jaetaan koulutuksessa ja siihen on kirjattu kurssin päiväys, kortinhaltijan suku- ja etunimi sekä kurssinjohtajan allekirjoitus. Kurssinjohtaja tallentaa kurssitiedot jälkikäteen SPEK:n alkusammutusrekisteriin. Koulutettujen henkilötiedot (sukunimi, etunimi, henkilötunnus) kerätään ilmoittautumisen yhteydessä. Jos kortti tuhoutuu tai häviää, uuden voi tilata SPEKistä (maksullinen).
Hinta 55,00 €/henkilö Oulussa

 

55.00 €


  

Poistumisharjoitus | lisätiedot

Harjoituksen tavoitteena on, että henkilöstö ymmärtää poistumisharjoittelun merkityksen onnettomuus- ja tulipalotilanteissa sekä pommiuhan aikana. Poistumisharjoituksessa testataan henkilöstön poistumisjärjestelyt sekä niiden toimivuus.TOTEUTUS
Koulutettavien määrä voi olla useita kymmeniä. Asiantuntijamme valmistelee harjoituksen ja tutustuu kohteeseen turvallisuuspäällikön opastuksella. Näin varmistetaan, että poistuminen tapahtuu turvallisia reittejä pitkin sovitulle kokoontumispaikalle.
Hinta sopimuksen mukaan, vähimmäis veloitus 500,00 €/harjoitus.

 

500.00 €


  

Putoamisuojain koulutus | lisätiedot

Temrex Oy:n koulutusohjelmat ovat keskeinen osa yrityksen putoamisuojainpalvelua ja siksi tarjoamme tilauksesta valmiita putoamissuojaus- ja pelastuskursseja, jotka sopivat kaikille teollisuus- ja pelastuspalvelun aloille. Apuna koulutuksissa meillä ovat valmistajien asiantuntijat, jotka pystyvät antamaan viimeisimmän tietämyksyn putoamisuojauksesta käyttöömme.

 

500.00 €


Paytrail
Temrex Oy : Suomen Vahvimmat AA 2019 Temrex Oy : Kauppalehti menestyjät 2019 Temrex Oy : Kauppalehti kasvuyritys 2019 Temrex Oy : Aito suomalainen

Temrex Oy, Jääsalontie 20, 90400 Oulu
Yhteystiedot | Rekisteriseloste | Toimitusehdot
Puh. 050 352 3689, sähköpostiosoite verkkokauppa@temrex.fi