Arbesko jalkineet

Arbesko jalkineet

Tavallisessa kävelyssä jalkaan kohdistuu kuormitus joka on 1,5-3 kertaa suurempi kuin kehon paino. Yhden työpäivän aikana monet ehtivät kävellä jopa 10 000 - 15 000 askelta. Valitsemillasi jalkineilla on siis väliä! Jalkasi, polvesi ja selkäsi voivat yksinkertaisesti paremmin, kun käytät keveitä, rakenteeltaan mahdollisimman anatomisesti tukevia jalkineita joiden iskunvaimennus ja joustavuus on huomioitu.

Arbeskon tuotekehittelyn päämääränä on että, sinulla tulisi olla täyden työpäivän jälkeen vielä voimia ja intoa aktiiviseen vapaa-aikaan. Kun kehosi rasittuu töissä vähemmän, myös vapaa-aikasi perheen, ystävien ja harrastusten parissa on laadukkaampaa. Arbesko luo siis hyvinvointia työhön, mutta myös vapaa-aikaan!

Arbeskon ainutlaatuisella tavalla valmistamat jalkineet kestävät ja ehkäisevät rasitusvammoja ja selkä- ja jalkavaivoja.
Käyttömukavuus, ergonomia, kestävyys ja laatutakuu!

Arbeskon jo yli 160 vuotta jatkuneen kengänvalmistusperinteen kulmakiviä ovat käyttömukavuus, ergonomia ja kestävyys. Turvajalkinemalli 355 Energy Gel Duo-iskunvaimennusratkaisulla. Alumiininen turvakärki. Kyllästettyä pintanahkaa, jalkineen sivulla Dynatec-verkko. Hengittävä Smartec Air Plus vuori. Poliyou-pohjallinen. Erittäin tilava lesti. Koot 35-47. EN ISO 20345, S1.Arbesko on pitkän olemassaolonsa aikana panostanut erityisesti tuotekehittelyssään ergonomian lisäksi toimivuuteen erilaisissa työympäristöissä – muotoilua unohtamatta.

Jalkineen laatu koostuu sen rakenteesta ja tarkoituksenmukaisista, korkealuokkaisista materiaalivalinnoista. Usein pienet ja näkymättömätkin yksityiskohdat merkitsevät suurta eroa laadussa. Vain harvat valmistajat ovat valmiita sijoittamaan sellaisiin ylimääräisiin resursseihin joita jalkineiden valmistus Arbeskon Stability Systemin mukaan edellyttää.

Arbeskon valmistamilla työ- ja turvajalkineilla onkin yhden vuoden laatutakuu!

Jalkineen päkiäosan TPU-geelilevy ja kannan joustava TPU-geelityyny on kehittyneempi muoto Energy Gel-tyynystä. Vähentää päkiään kohdistuvaa rasitusta.


Arbeskon Energy Gel Duo vie turvajalkineiden iskunvaimennuksen uudelle tasolle!Arbeskon jalkineiden iskunvaimennuskyky on tutkitusti erinomainen ja ylittää jopa urheilujalkineille vaaditut iskunvaimennusominaisuudet. Arbesko on kehittänyt entisestään jalkineiden kantaosan välipohjaan intergoitua Energy Gel-iskunvaimennusta tuomalla markkinoille Energy Gel Duo-iskunvaimennusratkaisun, jossa päkiän alle sisäpohjaan on integroitu TPU-geelilevy poistamaan päkiään kohdistuvaa rasitusta.

Arbesko kenkien hoito:
Jotta Arbesko-kenkäsi säilyvät hyvännäköisinä ja kestävät pitkään, niistä on pidettävä huolta. Seuraavassa on ammattilaisten vinkkejä jalkinehuoltoon:

1. Uudet kengät on harjattava, käsiteltävä kiillotusaineella ja kyllästettävä ennen käyttöä. Kengät on vain hiottu ennen kuin ne on lähetetty tehtaalta.
• Harjaa aluksi kengät kenkäharjalla.
• Levitä pintaan joko väritön tai kenkien väriin sopiva kiilloke. Levitä kiilloketta ohut tasainen kerros liinalla, harjalla tai vaikkapa vanhoilla nylonsukkahousuilla. Työstä kiillotusaine huolellisesti nahkapintaan.
• Harjaa kengät.
• Älä käytä kiillotusainetta mokka- tai nupukkipintaisiin jalkineisiin. Harjaa vain pinta mokkaharjalla.
• Kyllästä kengät kyllästyssuihkeella tai nahkakenkien tapauksessa kyllästysvoiteella. Kiinnitä erityistä huomiota saumoihin ja reunoihin.
• Pyyhi ylimääräinen kyllästysaine pois ja harjaa kengät.
• Lisäkiiltoa saat kenkien väriin sopivalla kiillotusaineella.

Kengissä on nyt hyvä perussuoja sääolosuhteita vastaan. Jotta suoja kestää, kengät on suositeltavaa harjata ja kiillottaa viikoittain ja kyllästää säännöllisesti.

Arbeskolla on saatavilla kenkienhoitosarjoja, jotka sisältävät kaiken tarvittavan kenkien perusteelliseen huoltoon.

2. Kenkiämme ei suositella konepestäviksi, sillä konepesu kuivattaa nahan ja saa sen kutistumaan. Kenkien raikastamiseen on yksinkertainen ja tehokas keino:
• Poista kengistä pohjalliset ja pese ne pyykinpesukoneessa 40 asteessa. Älä kuivaa pohjallisia kuivausrummussa vaan aseta ne lämmityspatterin päälle kuivumaan.
• Kenkien pinta on helppo puhdistaa tarvittaessa kostealla liinalla ja miedolla puhdistusaineella. Älä koskaan käytä asetonia tai muita liuottimia. Pohjan ympärillä olevat urat on helppo puhdistaa vanhalla hammasharjalla.
• Mokka- ja nupukkikengistä tahrat voidaan poistaa mokkakumilla. Viimeistele puhdistetut kengät mokkajalkineiden hoitosuihkeella. Jos kengät ovat kovin likaiset, ne voidaan puhdistaa mokan puhdistusaineella.
• Jos kengät kastuvat, katso kohta 4.
• Voit poistaa kengistä hajun laittamalla ne vähäksi aikaa pakastimeen ja suihkuttamalla niihin sitten jalkadeodoranttia.

3. Jos kenkiä käytetään kovin vaativissa ja kosteissa oloissa, ne on suositeltavaa suojata kenkä-/nahkarasvalla. Rasva pidentää nahan ikää sekä tekee siitä joustavaa ja vettähylkivää. Käsittele kengät säännöllisesti. Säännöllinen käsittely on erityisen tärkeää talviaikana, kun kengät altistuvat lumelle ja loskalle. Mitä paremmin huolehdit kengistäsi, sitä pidempään ne kestävät.

4. Jos kengät ovat riisuttaessa märät, pyyhi ne kostealla liinalla ja työnnä kenkien sisään sanomalehtipaperia imemään ylimääräistä kosteutta. Anna kenkien kuivua huoneenlämmössä. Jos kengät kuivuvat liian nopeasti, nahka saattaa kuivua liikaa ja halkeilla. Voit myös käyttää sähköistä kengänkuivainta. Kun kengät ovat täysin kuivat, ne pitäisi harjata, kiillottaa ja kyllästää uudelleen.

5. Ihminen hikoilee kummastakin jalastaan keskimäärin 4–6 cl päivässä. Kosteus imeytyy jalasta kengän vuoriin ja muihin materiaaleihin. Siksi kenkien on annettava kuivua kunnolla. Onkin suositeltavaa antaa kenkien levätä joka toinen päivä ja käyttää vuorotellen kahta paria Arbesko-kenkiä. Näin kengät kestävät paljon pidempään ja säilyvät mukavampina käytössä.

6. Säästä kantakappia eli kengän kantapäätä. Käytä aina kenkälusikkaa, kun puet kenkiä jalkaasi, ja avaa aina kenkien nauhat ja remmit ennen kenkien riisumista. Näin säästät kengän kantakappia tallautumasta ja kulumasta.

7. Kenkiemme pohjat on valmistettu kumista ja polyuretaanista – materiaalista, joka ikääntyy ajan myötä. Valmistajana meidän on otettava tämä ikääntymisprosessi huomioon, koska kannamme vastuun tuotteidemme ympäristövaikutuksista. Kuivuvan kuminauhan tai vanhan autonrenkaan tapaan kengissäkin ikääntymisen aiheuttama haurastuminen alkaa, kun tuote on käyttämättömänä. Kumi jäykistyy ja halkeaa tai jopa murenee aiempaa helpommin. Haurastuminen etenee paljon nopeammin, jos kenkiä ei käytetä, kuin jos materiaalien annettaisiin ”liikkua”. Myös kenkien säilytystapa vaikuttaa ikääntymiseen. Esimerkiksi suora auringonvalo ja lämpötilanvaihtelut nopeuttavat ikääntymistä.
Polyuretaani on luja, kevyt ja iskuja kestävä materiaali, josta valmistetut tuotteet ovat pitkäikäisiä ja erittäin mukavia. Kenkiä onkin suositeltavaa säilyttää huoneenlämmössä, ja niitä kannattaa käyttää säännöllisesti, jotta ne eivät haurastu käytön puutteesta.


Arbesko Kengät | Arbesko Lyhyt varrelliset jalkineet | Arbesko Varrelliset jalkineet | Arbesko Kumi- ja PU saappaat | Arbesko Puukengät | Arbesko Sandaalit

Paytrail
Temrex Oy : Suomen Vahvimmat AA 2019 Temrex Oy : Kauppalehti menestyjät 2019 Temrex Oy : Kauppalehti kasvuyritys 2019 Temrex Oy : Aito suomalainen

Temrex Oy, Jääsalontie 20, 90400 Oulu
Yhteystiedot | Rekisteriseloste | Toimitusehdot
Puh. 050 352 3689, sähköpostiosoite verkkokauppa@temrex.fi