Fristads työvaatteet

Fristads työvaatteet

Katso tästä uusin Fristads 2019 kuvasto

MUKAVIA TYÖVAATTEITA RAUTAISILLE AMMATTILAISILLE

Fristads Kansasin tuotteet ovat kestäviä sekä toimivia ja ne sopivat niin käsityöläisille kuin teollisuuden työntekijöille. Olipa kyseessä sitten työhousut, työtakki, turvakengät tai huomiovaatteet, Fristads Kansas tarjoaa aina parasta laatua. Työskentelemällä yhdessä yhteistyökumppaniemme kanssa, joita ovat mm. GORE-TEX®, COCONA® ja WINDSTOPPER®, pystymme tarjoamaan asiakkaillemme alan laadukkaimmat työvaatteet niin käsityö- kuin teollisuusaloille.

Fristads Kansas tuntee työvaatteille asetetut vaatimukset!
Fristads Kansasille on alalta yhteensä yli 170 vuoden kokemus, joten ymmärrämme työntekijöiden työssään kohtaamat vaatimukset paremmin kuin kukaan muu. Työvaatteemme ovat toimivia, kestäviä ja turvallisia, ja ne auttavat varmistamaan, että olosi pysyy miellyttävänä ja työskentelysi tehokkaana.

Fristads Kansasilla on laajempi raskaaseen työhön tarkoitettujen työvaatteiden valikoima kuin millään muulla valmistajalla. Asemamme ansiosta pystymme täyttämään vaatimuksesi paremmin kuin kukaan muu, ja pystymme myös säilyttämään johtoasemamme eri työvaatemerkkien keskuudessa Euroopassa.

Vaikka tähtäämme kauas, olemme samaan aikaan myös lähellä: löydät aina asiantuntevan paikallisen jälleenmyyjän. Noudatamme työssämme tiukkoja standardeja koskien työskentelyoloja ja työntekijöiden oikeuksia. Tästä syystä teemmekin yhteistyötä Fair Wear Foundation -järjestön kanssa ja kohtelemme työntekijöitämme aina oikeudenmukaisesti.

Keho on tärkein työkalusi

Työvaatteemme suunnitellaan sinun ja kehosi sekä työympäristösi ehdoilla. Suunnittelemme toimivia työvaatteita, joiden avulla pystyt tekemään parhaasi kaikissa tilanteissa, missä tahansa oletkin. Haluatpa sitten pitää itsesi lämpimänä, kuivana tai viileänä tai halusitpa sitten suojausta sähköltä, sulalta metallilta tai vaarallisilta kemikaaleilta – Fristads Kansasilta löydät sopivan ratkaisun. Teemme parhaamme sinun parhaaksesi.

Koska olet oman alasi rautainen ammattilainen, haluat olla hyvä työssäsi. Suorituskyky, tarkkuus ja tehokkuus ovat sinulle tärkeitä – ja samoin meille. Me Fristads Kansasilla haluamme tarjota käyttöösi työvaatteita, joiden avulla saavutat tavoitteesi helposti. Vaatteet suojaavat ja pitävät olon miellyttävänä kaikissa olosuhteissa, joten pystyt aina parhaaseen suoritukseen. Kokemuksemme ja osaamisemme ansiosta työvaatteemme ovat ensiluokkaisia, ja ne tuovat tehoa ja turvaa jokapäiväiseen työskentelyysi.

Historia

Kahden Euroopan arvostetuimman työvaatemerkin – Fristadsin ja Kansasin – yhdistyminen. Yhden tuotemerkin alta ei ole koskaan aikaisemmin löytynyt näin paljon ammattitaitoa ja kokemusta työvaatteista. Kyseessä ei kuitenkaan ole mikään yksittäinen tapahtuma, vaan kahden vakaan yrityksen vuosikymmenten ylvään historian kulminoituminen.

Tietoa Fristadsista

Fristadsin perustaja John Magnuson aloitti työvaatteiden valmistuksen Fristadin kylässä vuonna 1925. Tuohon aikaan työvaatteita ei ollut saatavilla Ruotsissa, vaikka teollistuminen oli kovassa vauhdissa. Magnuson tunnisti tämän uuden markkina-alueen olemassaolon. Aluksi Magnuson toi työvaatteita Ruotsiin Amerikasta, mutta pian hän keksi alkaa valmistaa vaatteita itse. Vuonna 1929 Magnusonin yritys oli Ruotsin ensimmäinen farkkuja valmistava yritys, ja yrityksen tuotevalikoimaan kuului jo avosuojia, housuja, umpisuojia, puseroita sekä takkeja, joita käyttivät työssään telakkatyöläiset, muurarit, kirvesmiehet, maalarit ja muut käsityöläiset sekä muut eri alojen ammattilaiset.

Yritys teki suunnittelutyön itse ja teetätti ompelutyön paikallisten maatilojen taitavilla ompelijoilla, ja näin se pystyi valmistamaan ja myymään nopeasti tuhansia tuotteita eri puolille Ruotsia. Ajan myötä kysyntä ylitti tarjonnan, ja yritys päätti hankkia uuden tehtaan ja tytäryhtiöitä muista kaupungeista sekä ostaa Fristadsille oman kutomon. Teknologian kehityksen myötä kehittyivät myös Fristadsin mallit. Fristads pysyi jatkuvasti mukana kehityksessä, ja 1900-luvun loppuun mennessä se olikin jo Ruotsin suurin työvaatteiden valmistaja.

Tietoa Kansasista

Kansas-vaatemerkin tarina alkoi vuonna 1952, kun Poul Larsen alkoi valmistaa Kansas-työvaatemalliston vaatteita vuonna 1920 perustetussa tehtaassa, jota jo ennestään ylistettiin hyvien työolojensa ja työntekijöiden oikeuksien kunnioittamisen vuoksi. Näille vahvoille perustuksille rakennettiin myös Kansas-työvaatemerkki. Kansasin työvaatteet suunniteltiin työntekijää ajatellen ja tyyliä unohtamatta.

Myynti kasvoi jatkuvasti kahden seuraavan vuosikymmenen aikana ja Kansasista tuli työvaatteiden valmistuksen huippunimi. Toimitilojen jäädessä pieniksi 1970-luvulla Poul Larsen työntekijöineen muutti uuteen Odensessa sijaitsevaan tehtaaseen, lähelle Kansasin nykyistä sijaintia. Kansas vahvisti tuotemerkkiään jatkuvasti ja kehitti samalla liiketoimintamalliaan, jonka seurauksena yritys pääsi nykyiseen menestysasemaansa. Kun taloudellinen tilanne vaikeutui 1970-luvulla Tanskan talouskriisin seurauksena ja Poul Larsenin kuoltua vuonna 1972, Kansasin oli pakko sopeutua uuteen tilanteeseen. Yritys kohtasi taloudellisia haasteita ja menetti asiakkaita, mutta samalla se löysi itselleen myös uuden identiteetin. Vastoinkäymisiä kohdatessaan Kansas osoitti olevansa yhtä vahva ja ahkera kuin vaatettamansa työntekijät.

Yrityksen vahva tausta ja tuotemerkin vahva läsnäolo auttoivat Kansasia selviytymään. Kansasin työntekijät onnistuivat lopulta kehittämään menestyksekkään strategian, jonka avulla Kansas pystyi sopeutumaan markkinoiden muuttuviin vaatimuksiin ja siitä tuli vahvempi kuin koskaan. Näiden ponnisteluiden ansiosta Kansas teki loistavan debyytin pörssiyhtiönä vuonna 1984. Sittemmin se on laajentanut toimintaansa kansainvälisille markkinoille, minkä seurauksena kaksi tuotemerkkiä on nyt yhdistetty Kwintet-konsernin alle.

Rakennusteollisuus | Teollisuus | Service | Kylmä, tuuli, sade | Palosuoja-asut | Huomioasut | Naiset työvaatteet | Alusvaatetus | Asusteet ja tarvikkeet

Paytrail
Suomen Vahvimmat AA 2018 Kauppalehti menestyjät 2018 Kauppalehti kasvuyritys 2018 Aito suomalainen

Temrex Oy, Jääsalontie 20, 90400 Oulu
Yhteystiedot | Rekisteriseloste | Toimitusehdot
Puh. 050 352 3689, sähköpostiosoite verkkokauppa@temrex.fi