Suojalasit

Suojalasit


Katso tänne, kun haluat katsoa turvallisuutta suoraan silmiin
Me kaikki varomme, etteivät silmämme vahingoitu. On myös ihmisiä, jotka eivät välitä suojata silmiään työssään. Tämä saattaa johtua ehkä siitä, ettei sopivia suojalaseja ole löytynyt tai suojalasit tuntuvat epämukavilta ja haittaavat työntekoa. Nykyisessä suojalasivalikoimassa on turvallisia, kevyitä ja mukavia vaihtoehtoja. Voit tehdä valintasi muotoilun, värien tai käyttätarkoituksen perusteella.

Valitse kasvoillesi sopivaksi
On tärkeää että viihdyt suojalasiesi kanssa - olemme kaikki erilaisia - poskiluut, nenä, korvat tai silmät ovat harvoin ihmisillä samassa kohdassa. Useat tekijät vaikuttavat suojalasien valintaan; työpaikan, työtehtävien ja yksilöllisien edellytysten vuoksi saatat tarvita kahdet tai kolmet suojalasit, joissa suojausluokka, muotoilu tai värit voivat vaihdella.

Esite: Säteilyn vaikutus ihmisen silmään (PDF, 103kt)
Suojalaseja eri tilanteisiin
Pulsafe tunnetaan nykyään kaikkialla Euroopassa johtavasta asemastaan, asiantuntemuksestaan ja korkealaatuisesta tuotantoprosessistaan. Valikoima vastaa useimpiin työpaikan turvallisuustarpeisiin ja odotuksiin. Avainsana on mukavuus, koska nykypäivän loppukäyttäjät vaativat mukavampia ja kevyempiä tuotteita. Tyyli on toinen suunnannäyttäjä, jonka avainasemassa ovat huippumuotoilu ja täydellinen suojaus.

Pulsafe-lasit sopivat erilaisten teollisuudenalojen käyttöön: muun muassa rakennus-, lasinvalmistus- ja sähköaloille sekä metalliteollisuuteen ja kemianteollisuuteen. Herkkä ja haavoittuvainen ihmissilmä on erityisen altis kolmenlaisille työpaikkojen vaaratekijöille, joihin kuuluvat mekaaniset, kemialliset ja säteilyyn liittyvät vaarat. Pulsafella on juuri näiden vaaratekijöitä ajatellen suunniteltu kattava valikoima, johon kuuluu mm. suojalasit, hitsauslasit ja kasvosuojaimet.

Turvallisen työympäristön luominen ja ylläpito on tärkeä vastuutehtävä. Koulutuksella ja motivoinnilla saadaan ihmiset ymmärtämään silmä- ja kasvosuojainten tarpeellisuus. Olemme jokapäiväisiä asennekasvattajia antaessamme käytännöllistä ja asiantuntevaa avustusta asiakkaillemme, mukaan lukien koulutukset työpaikalla.


Worksafe on tavaramerkki jossa yhdistyvät korkea laatu, hyvä muotoilu ja edullinen hinta. Kaikki Worksafe-suojalasit ovat hyväksytty EN 166-standardin mukaisesti. Linssit ovat polykarbonaattia, joka poistaa 99,9% ultraviolettisäteilystä, joten niitä voi käyttää aurinkolaseina. Polykarbonaatti kestää lisäksi muita materiaaleja paremmin siruja, kipinöitä ja muita ulkoisia vaikutuksia.


3M | Pegaso | Pulsafe | Saiga | Sundström | Univet | Bolle | Säilytyskotelot | Suojalasien puhdistus

Paytrail
Suomen Vahvimmat AA 2018 Kauppalehti menestyjät 2018 Kauppalehti kasvuyritys 2018 Aito suomalainen

Temrex Oy, Jääsalontie 20, 90400 Oulu
Yhteystiedot | Rekisteriseloste | Toimitusehdot
Puh. 050 352 3689, sähköpostiosoite verkkokauppa@temrex.fi