Suojalasit

Suojalasit

Suojalasit suojaavat tehokkaasti silmävammoilta

Näkö on ihmisen tärkein ja haavoittuvin aisti. Aisti-informaatiosta jopa 80 prosenttia tulee silmien kautta. Silmät altistuvat päivittäisessä työssä lukuisille eri riskeille. Silmävamma voi aiheutua mekaanisista tai kemiallisista syistä tai säteilyn seurauksena. Asianmukaiset suojalasit tuovat näkyvyyttä ja turvaa eri riskitason kohteisiin. Laadukkaat suojalasit luovat tasapainoisen ilmaston silmien ympärille, tehokkaan tuuletuksen ja huurteettoman näkyvyyden.

Oikeanlaiset suojalasit, kasvosuojain tai kasvovisiiri suojaavat silmävammoilta työpaikoilla, missä silmiin kohdistuu monenlaisia riskejä. Kun käsitellään erilaisia kemikaaleja, happoja ja emäksiä, voivat niiden roiskeet vahingoittaa vakavasti silmiä. Mekaaninen silmävamma voi taas syntyä, kun laitteesta tai koneesta lentää suurella voimalla kappale suoraan silmään.

Auringon ultraviolettisäteily eli UV-säteily tai infrapunasäteily eli IR-säteily voivat aiheuttaa taas kaihisairauksia. Katsominen suoraan hitsausliekkiin ilman hitsauslaseja vaurioittaa sarveiskalvoja ja aiheuttaa kipua lumisokeuden tapaan. Työpaikoilla tulee pyrkiä eliminoimaan mahdollisimman hyvin erilaisia silmävammariskejä aiheuttavat tekijät. Jos tämä ei ole mahdollista, oikein valitut suojalasit antavat erinomaisen turvan.

Sopivat suojalasit valitaan työympäristön riskien perusteella

Turvallisuutta kannattaa katsoa suoraan silmiin. Meille kaikille on ensiarvoisen tärkeää, että herkät silmämme eivät vahingoitu. Jotkut ihmiset eivät viitsi suojata silmiään työssään ehkä sen takia, että suojalasit tuntuvat epämukavilta, haittaavat työntekoa tai sopivia työlaseja ei ole vain löytynyt.

Temrexin laajasta suojalasivalikoimasta löydät turvallisia, kevyitä ja mukavia vaihtoehtoja. Temrexin edustamat suojalasit ovat CE-merkittyjä eli tyyppihyväksyttyjä ja ne täyttävät standardin EN 166 eli henkilökohtaisen silmiensuojauksen vaatimukset. Suojalaseja on erilaisia ja merkintä kertoo niiden suojausluokan.

Sankamalliset suojalasit toimivat kevyemmän riskiluokituksen töissä. Tiiviisti kasvojen mukaan istuvat ja järeämmät naamiomalliset suojalasit sopivat korkeamman riskin kohteisiin. Kasvosuojain tai kasvovisiiri suojaavat mainiosti niin terveydenhuollossa kuin teollisuudessakin. Hitsauslasit tai hitsausmaski suojaavat hitsaustyössä silmiä säteilyltä, kirkkaalta valolta, roiskeilta, kipinöiltä ja lentäviltä kappaleilta.

Polykarbonaattilinsseillä varustetut suojalasit, kasvosuojain tai kasvovisiiri tuovat erinomaista näkyvyyttä ja kestävyyttä eri työpaikoille. Polykarbonaatti suodattaa auringon ultraviolettisäteilystä 99,9 prosenttia, joten suojalasit toimivat tarvittaessa myös aurinkolaseina. Polykarbonaatti kestää muita materiaaleja paremmin siruja, kipinöitä ja muita ulkoisia vaikutuksia.

Hyvät suojalasit istuvat miellyttävästi koko työpäivän ajan

Oikeanlainen silmiensuojaus tarkoittaa, että suojalasit ovat käytössä koko työpäivän ajan. On ensiarvoisen tärkeää, että suojain istuu hyvin, tuntuu miellyttävältä ja pysyy paikallaan. Kun valitaan oikeanlaiset silmien suojaimet, jotka vastaavat työympäristöäsi ja tarpeitasi, viihdyt myös työssäsi paremmin.

Temrexin monipuolisesta valikoimasta löydät työn vaatimuksen mukaiset suojalasit, joissa yhdistyvät korkea laatu, tarkoin harkittu muotoilu ja edullinen hinta. Valitse sopivat tuotteet ja tilaa kätevästi suoraan haluamaasi osoitteeseen.

3M | Pegaso | Pulsafe | Saiga | Sundström | Univet | Bolle | Säilytyskotelot | Suojalasien puhdistus

Paytrail
Temrex Oy : Suomen Vahvimmat AA 2019 Temrex Oy : Kauppalehti menestyjät 2019 Temrex Oy : Kauppalehti kasvuyritys 2019 Temrex Oy : Aito suomalainen

Temrex Oy, Jääsalontie 20, 90400 Oulu
Yhteystiedot | Rekisteriseloste | Toimitusehdot
Puh. 050 352 3689, sähköpostiosoite verkkokauppa@temrex.fi