Helly Hansen työvaatteet

Helly Hansen työvaatteet

Helly Hansen -työvaatteet
tuovat turvaa ja tyyliä

Suomen ilmasto tarjoaa neljän kauniin vuodenajan ohella varsin haasteellisiakin säätiloja syysmyrkyistä ydintalven paukkupakkasiin. Helly Hansen valmistaa Pohjolan vaativiin olosuhteisiin sopivia korkealaatuisia teknisiä ulkoiluvaatteita ammattilaisille työskentelyyn ja vapaa-aikaan. Työmailla, satamissa, kalastaessa, urheillessa tai missä tahansa ulkoiletkin, Helly Hansen -työvaatteet pääsevät loistamaan juuri kovimmissa olosuhteissa.

Lue lisää...

Skandinaavinen muotoilu, hyvä istuvuus, suojaavat ominaisuudet ja tyylikkyys nostavat Helly Hansen -työvaatteet oman alansa terävimpään kärkeen maailmassa. Laadukkaat työvaatteet suojelevat vaativissa ympäristöissä ja olosuhteissa työskenteleviä työn ammattilaisia niin maalla kuin merillä. Helly Hansen on eri alojen ammattilaisten valinta eri puolilla maailmaa. Helly Hansen workwear -tuotteet pukevat niin rakennustyöläisiä, Pohjanmeren kalastajia, napaseudun tutkijoita, valtameripurjehtijoita kuin olympiatason hiihtäjiäkin.

Helly Hansen -työvaatteet valmistetaan yhteistyössä ammattilaisten kanssa

Norjalainen Helly Hansen on perustettu vuonna 1877. Merikapteeni Helly Juell Hansen alkoi valmistamaan miehistölleen vedenpitävää vaatetusta, joka tarjoavat suojaa Pohjolan äärimmäisiä sääoloja vastaan. Norjalaista asiantuntemusta edustavat Helly Hansen -työvaatteet valmistetaan kiinteässä yhteistyössä eri alojen ammattilaisten kanssa. Nämä ammattilaiset, kuten Pohjanmeren kalastajat, viettävät merillä enemmän aikaa kuin kotonaan.

Helly Hansen toimii innovatiivisesti ja kehittää jatkuvasti uusia materiaaleja. Vuonna 1949 kehitetty Helox-muovikalvo suojasi käyttäjiään vedeltä ja oli edeltäjiään kevyempi vaihtoehto. Helly Hansen -kerrastot varustetaan edelleen LIFA-materiaalilla, joka on kehitetty 1970-luvulla. Maailmanmaineeseen nousseet, hengittävät ja vedenpitävät HellyTech-vaatteet ovat olleet markkinoilla 1980-luvulta lähtien.

Helly Hansenin vuonna 2015 lanseeraama Magni-mallisto nostaa Helly Hansen -työvaatteet edustamaan alansa kärkeä. Ukkosenjumala Thorin pojasta innoituksen saanut Magni-mallisto edustaa turvallisuutta, kestävyyttä ja miehekästä tyyliä maailman huipulta.

helly hansen workwear helly hansen työvaatteet talvi

Helly Hansen workwear -tuotteet toimivat äärimmäisissäkin työtilanteissa

Legendaarisen kokemuksen ja osaamisen turvin Helly Hansenin työvaatteet valmistetaan pidettäväksi äärimmäisissä työtilanteissa, missä korkea laatu, toimivuus ja hyvä näkyvyys heijastuvat suoraan käyttäjän hyvinvointiin, terveyteen ja turvallisuuteen. Työmaalla, metsätöissä, merillä tai vaikka eräretkellä vaatteiden hengittävyys nousee merkittävään rooliin kaikessa fyysisessä työssä. Hyvin hengittävät Helly Hansen workwear -tuotteet takaavat, että pysyt säästä riippumatta virkeänä koko työpäivän.

Kolmen kerroksen pukeutumisella saavutetaan parhaat tulokset. Aluskerroksen innovatiivinen LIFA-materiaali poistaa kosteuden iholta, joka pitää olon lämpimänä ja mukavana. Välikerroksen lämpöä eristävä fleece päästää kosteuden siirtymään aluskerroksesta ja suojaa kylmältä ankarammissa tai vaihtelevissa keleissä. Päällyskerros, johon kuuluvat muun muassa Helly Hansen -työtakki (Linkki uuteen työtakit-kategoriaan.) tai -työhousut pitävät sisällään vedenpitävän ja hengittävän kalvopinnan, joka suojaa sateelta lumelta ja tuulelta, sekä vähentää hikoilua fyysisissä suorituksissa.

Oululainen Temrex Oy tarjoaa laadukkaat Helly Hansen työvaatteet niin sisä- kuin ulkotiloihin. Helly Hansen workwear -tuotteet voidaan profiloida useimmiten vastaamaan yrityksen logon väritystä. Temrex Oy voi toteuttaa myös toiveitten mukaiset painatukset ja brodeeraukset, jolloin Helly Hansen työvaatteet tuovat toivottua näkyvyyttä yrityksellesi.


Avaa tästä Helly Hansen työvaatteet kokotaulukko


Selaa Helly Hansen työvaatteita malliston tai tuotetyypin mukaan:

Ammattilaisille | Huomiovaatteet | Paloa hiidastava | Sadeasu ja kalastus | Suojakerros | TUOTETYYPIN MUKAAN

Paytrail
Temrex Oy : Suomen Vahvimmat AA 2019 Temrex Oy : Kauppalehti menestyjät 2019 Temrex Oy : Kauppalehti kasvuyritys 2019 Temrex Oy : Aito suomalainen

Temrex Oy, Jääsalontie 20, 90400 Oulu
Yhteystiedot | Rekisteriseloste | Toimitusehdot
Puh. 050 352 3689, sähköpostiosoite verkkokauppa@temrex.fi