Helly Hansen työkengät

Helly Hansen työkengät

Helly Hansen -työkengät suojaavat jalkasi tyylillä

Kotimaan toisinaan vaativat sääolosuhteet asettavat haastetta pukeutumiseen ja lämpimänä pysymiseen. Norjalainen Helly Hansen on valmistanut jo yli 140 vuoden ajan korkealuokkaisia teknisiä ulkoiluvaatteita eri alan ammattilaisille työskentelyyn, huippu-urheilijoille ja vapaa-aikaan.

Lue lisää...

Laadukkaat Helly Hansen -työvaatteet, kuten Helly Hansen -työkengät ja -asusteet tuovat eri töiden ammattilaisille erinomaista käyttömukavuutta, suojaavia ominaisuuksia ja trendikästä tyyliä maailman huipulta.

Huolellinen ja asianmukainen pukeutuminen työmaalla, urheillessa tai vapaa-ajalla on ensiarvoisen tärkeää niin käytännöllisyyden kuin turvallisuudenkin kannalta. Työn luonteen mukaiset Helly Hansen -työvaatteet ja -työkengät istuvat hyvin, tuovat tehoa työskentelyyn ja kestävät käytössä pitkään. Helly Hansen on ammattilaisten asialla maalla ja merellä eri puolilla maapalloa. Helly Hansen haluaa suojella vaativissa ympäristöissä työskenteleviä ja auttaa ammattilaisia suoriutumaan työpäivästä mahdollisimman helposti.

Helly Hansen -työkengät valitaan käyttöympäristön turvaluokituksen mukaan

Helly Hansen workwear -tuotteista löytyy miehille ja naisille sopivat työkengät, joilla suojaat jalkasi niin kosteudelta, kuumuudelta, teräviltä esineiltä kuin vahingoittavilta iskuiltakin. Helly Hansen -kengät sisältävät innovatiivisten ominaisuuksien ohella myös skandinaavista tyyliä, joka omalta osaltaan tuo ripauksen rentoutta fyysiseenkin työhön.

Helly Hansen -työkengät on hyvä valita työn luonteen ja vallitsevien olosuhteiden mukaan. Helly Hansen -kengillä on tehokasta ja turvallista työskennellä. Hyvillä työkengillä on miellyttävää kävellä ja ne estävät jalkoja kipeytymästä päivän aikana. Helly Hansen -turvakengät turvaavat jalkasi vaarallisemmissakin kohteissa, kun työkengät valitaan käyttöympäristöön sopivan turvaluokituksen mukaan.

helly hansen työkengät helly hansen kengät helly hansen kengät kokemuksia helly hansen talvikengät

Helly Hansen -työkengät sopivat niin työhön kuin vapaa-aikaankin

Sporttiset ja kevyemmät Helly Hansen -työkengät mahdollistavat työskentelyn säiden salliessa ulkona tai sisätiloissa pidemmänkin aikaa. Vaikka Helly Hansen -turvakengät tuntuvat ja näyttävät ulospäin tavallisilta urheilukengiltä, ne sisältävät silti monia päteviä turvaominaisuuksia. Alumiininen kärkisuojus, naulaanastumissuoja, pitävä ulkopohja ja hyvin hengittävä materiaali tuovat tyylikkäät työkengät tähän päivään.

Pitkävartiset ja vuoratut Helly Hansen -työkengät tuovat jaloillesi parempaa suojaa niin viileämpiä sääolosuhteita kuin erilaisia iskujakin vastaan. Täysin vedenpitävät ja hengittävät turvakengät suojaavat syksyn sateissa ja märissä olosuhteissa. Vaativiin oloihin suunnitellut Helly Hansen -talvikengät pitävät taas jalat kuivina ja lämpiminä ydintalven kylmimpinä päivinä. Tyylikäs ulkoasu, mainio käytettävyys ja suojaavat ominaisuudet takaavat mukavuuden pitkässäkin käytössä.

Temrexin laajasta valikoimasta löytyvät eri käyttöympäristöihin ja olosuhteisiin sopivat Helly Hansen -työkengät miehille ja naisille. Helly Hansen -kengät lisäävät suorituskykyä työhösi. Monipuoliset ja tyylikkäät mallit soveltuvat mainiosti työkäytön lisäksi myös vapaa-aikaankin.


Selaa Helly Hansen työkenkiä:

Helly Hansen turvakengät | Helly Hansen varrelliset turvakengät | Helly Hansen vapaa-ajan jalkineet

Paytrail
Temrex Oy : Suomen Vahvimmat AA 2019 Temrex Oy : Kauppalehti menestyjät 2019 Temrex Oy : Kauppalehti kasvuyritys 2019 Temrex Oy : Aito suomalainen

Temrex Oy, Jääsalontie 20, 90400 Oulu
Yhteystiedot | Rekisteriseloste | Toimitusehdot
Puh. 050 352 3689, sähköpostiosoite verkkokauppa@temrex.fi