Työturvallisuus

Oikeanlaiset varusteet oikeissa tilanteissa lisäävät työturvallisuutta. Tarjoamme laajan valikoiman työturvallisuustuotteita erilaisiin työtehtäviin sähköalalta rakennusalalle. Työturvallisuus on meille sydämen asia, joten meiltä löytyy tuotteita, jotka täyttävät kovatkin vaatimukset.

Tutustu työturvallisuustuotteiden valikoimaan verkkokaupassamme ja jätä meille yhteydenottopyyntö, niin katsomme yhdessä yrityksellesi sopivan työturvallisuustuotteiden kokonaisuuden!

Jätä tarjouspyyntö

Suojakypärä turvaa tehokkaasti päätäsi iskuilta ja roiskeilta. Putoamissuojaimet, kuten turvavaljaat, turvaavat työskentelyä alueilla, jossa on putoamisvaara.

Työturvallisuutta päästä varpaisiin

Kattavasta työturvallisuustuotteiden valikoimastamme löydät varmasti käyttötarkoitukseesi sopivat suojavarusteet.

Suojakypärät turvaavat muun muassa putoavilta esineiltä, iskuilta ja roiskeilta. Kypärällä suojaat tehokkaimmin tärkeimmän – pääkoppasi.

Putoamissuojaimet, kuten turvavaljaat, turvaavat työskennellessä alueilla, joissa on putoamisvaara. Putoamissuojaimia on käytettävä aina, jos vapaa putoamismatka ylittää kaksi metriä.

Me kaikki varomme, etteivät silmämme vahingoitu. Suojalasit suojaavat silmiä tehokkaimmin. Ne voi valita työtehtävien ja yksilöllisien ominaisuuksien perusteella.

Kenenkään ei tarvitse vaarantaa elintärkeitä keuhkoja työssään, sillä tehokkaat hengityssuojaimet tarjoavat suojaa keuhkoille kaikenlaisissa tilanteissa.

Melu voi aiheuttaa korjaamattomia vammoja. Siksi on tärkeää suojautua kunnolla sekä töissä että vapaa-aikana. Erilaisilla kuulosuojaimilla voit estää melua, suodattaa ei-toivottuja ääniä, kuunnella musiikkia sekä kommunikoida melusta huolimatta.

Kädet ovat tärkein työkalusi, mutta myös herkästi alttiina tapaturmille. Suojakäsineet suojaavat, helpottavat työskentelyä ja lisäävät tehokkuutta työssäsi.

Töissä olemme tuntikausia jalkojen päällä. Jalat ovat myös jatkuvassa vaarassa kolhuille, kuumuudelle ja muille tekijöille. Oikeanlaisilla turvajalkineilla jalat ja koko keho jaksaa pidempään – ja pidät varpaasi turvassa.

Tutustu työturvallisuustuotteiden valikoimaan verkkokaupassamme, vieraile myymälässämme tai jätä meille tarjouspyyntö! Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Tarjouspyyntö / yhteydenotto: