Sport-tuotteet

Urheiluseurat tarvitsevat usein seuravaatteet painatuksella, ja meiltä Temrexiltä niitä saa.

Seuratekstiilipalvelu

Tarjoamme urheiluseuranne käyttöön ainutlaatuisen hyvin toimivan palvelukokonaisuuden, jonka myötä saatte vaatetettua teidät mahdollisimman vaivattomasti, nopeasti ja kustannustehokkaasti. Palveluun voidaan kytkeä mm. peli- ja treeniasut, matkustus- ja edustusasut, laukut ja muut tarvittavat asusteet. Seurallenne kootaan oma mallisto useiden laatumerkkien muodostamasta valikoimasta. Näin taataan, että kaikkiin käyttötarkoituksiin löytyy optimaalinen tuote. Tilaaminen onnistuu vaivattomasti sähköisen tilausjärjestelmän kautta ja merkkaukset tuotteisiin kätevästi omasta merkkaamostamme, josta tuotteet toimitetaan sovittuun paikkaan sovitussa aikataulussa.

Voitte tutustua ennakkoon tuotteisiimme sivun alaosasta löytyvistä kuvastoista.

Fanituotepalvelu

Seurojen varainhankintaan ja fanikulttuurin kehittämiseen meillä on tarjota erittäin sujuvasti toimiva palvelu, jossa teille suunnitellaan yhdessä asiantuntijoidemme kanssa fanituotemallisto merkkauksineen. Voimme rakentaa teille verkkokaupan fanituotteille sekä hoitaa tuotteiden toimitukset suoraan tilaajille. Toki toimitamme fanituotteita myös suoraan seuranne kautta myytäväksi.

Fanituotemallisto voidaan koostaa niin Sport-tekstiileistä kuin myös Profiilituotteista, joita löytyy kuvastoistamme Profiilituotteet-sivulta. Kysy myös tehdastilauksena tehtäviä seuralle räätälöityjä tuotteita!

Peli- ja treeniasut

Meillä on tarjota erittäin monipuolinen valikoima peli- ja treeniasuja eri lajeihin eri tasoille huippuammattilaisista harrastajiin. Asiantuntijamme auttavat löytämään käyttötarkoitukseenne, seuran/joukkueen ilmeeseen ja budjettiin parhaiten sopivat asut. Laadun takana ovat monet tunnetut merkit kuten esimerkiksi Joma, Craft, Clique, Cutter&Buck, Southwest ja Sols. Tarvittaessa toimitamme teille sovitusmallit valituista tuotteista. Oma merkkaamomme huolehtii asuihin tulevat merkkaukset laadukkaasti ja sovitussa aikataulussa.

Asuista lisää sivun alaosasta löytyvistä kuvastoista sekä tietysti myyjiltämme.

Matkustus- ja edustusasut

Yksi osa yhteishengen nostamista, joukkueeseen kuulumista ja seuran uskottavuutta on matkustus- ja edustusasut. Sport- ja profiilivalikoimista löytyy erilaisiin lajeihin, imagoihin ja ikäryhmiin sopivia malleja laatumerkeiltä kuten Craft, Cutter&Buck, Clique, DAD ja Grizzly. Niihin voi tutustua niin kuvastoista kuin mielellään paikan päällä showroomissamme, jossa on esillä runsaasti malleja. Sopivien asujen löytämisessä sekä niiden merkkausten suunnittelussa henkilökuntamme auttaa mielellään!

Muut asusteet ja sport-tuotteet

Edellisten lisäksi Temrex tarjoaa runsaasti erilaisia urheiluseuroille, urheilijoille ja harrastajille sopivia asusteita ja tuotteita kuten esimerkiksi:
   - Päähineet, esim. pipot, lippikset, huivit
   - Laukut, kassit ja reput
   - Pyyhkeet, juomapullot, sukat, käsineet

Lisäksi myymälässämme Joma – osasto, josta voitte käydä ostamassa paikan päältä Joman tuotteita mm. vaatteita, nappulakenkiä ja palloja.

KATALOGIT:

craft AW2017
craft teamwear kuvasto 2017
Joma Teamware 2017
clique AW2017
South West katalogi 2017
Cutter&Buck