Ajankohtaista


Litium-akut vaativat kehittyneen sammutusratkaisun

Litium-akut ovat yleistyneet merkittävästi viime vuosina. Tämän myötä myös litium-akkuihin liittyvät tulipalotilanteet ovat yhä yleisempiä ja niistä syntyvistä palotilanteista uutisoidaan jatkuvasti. Perinteisten sammuttimien haaste akkuja sammuttaessa on se, etteivät ne laske palavan akun lämpötilaa riittävästi. Tämä lisää uudelleensyttymisen riskiä merkittävästi. Jotta palava akku saataisiin luotettavasti sammutettua, tulee sen lämpötila laskea riittävän alhaiseksi.

Olemme lisänneet valikoimaamme uuden sammuttimen vastauksena tähän haastavaan tulipalotyyppiin.

Total WD 9 F-500-sammuttimen sammutusaineena toimii veteen sekoitettu F-500 lisäaine. Tämä erittäin alhaisen pintäjännityksen omaava sammuteaine tunkeutuu tehokkaasti palavaan materiaaliin, jäähdyttäen sitä tehokkaasti. Aine luo myös kalvon kohteen ympärille, joka vähentää uudelleensyttymisen riskiä pitämällä kohteen viileänä. 

Oheisella videolla näkyy F-500-sammuttimen ero verrattuna muihin sammutintyyppeihin 10 kg:n litium-akkua sammuttaessa:

 

Lisätietoja sammutusratkaisuistamme kertoo mielellään:
Mikael Kurttila
Turvallisuusasiantuntija
050 5919 335
mikael.kurttila@temrex.fi

Tilaa Total WD 9 F-500-sammuttin Temrex-verkkokaupasta tästä Total WD 9 F-500

Juhannusviikon ja kesän aukioloajat

Suljemme ovemme poikkeuksellisesti torstaina 20.6. klo 16.00 jolloin lähdemme viettämään juhannusta.

Olemme sujettuna perjantaina 21.6. ja lauantaina 22.6.

Toivotamme kaikille hyvää juhannusta!

 

Kesän aukioloajat 24.6. - 28.7.:

Avoinna arkisin ma-pe 8.00 - 18.00

Suljettu lauantai ja sunnuntai

 

- Temrexin henkilökunta

Tulityökurssit 2019 loppuvuoden koulutukset Temrexillä

2019 loppuvuoden yleiset tulityökurssit järjestetään seuraavasti:

30.8.2019
27.9.2019
25.10.2019
15.11.2019
29.11.2019
20.12.2019

Paikka Temrex Oy Jääsalontie 20, 90400 Oulu. Koulutuksen ajankohta klo 8-16. Pihalla runsaasti ilmaista parkkitilaa.

Hinta 119 € alv0 / henkilö. Hintaan sisältyy tulityökortti, kahvitarjoilu ja lounas.

Ilmottautumiset: mikael.kurttila@temrex.fi

 

Temrex Oy:n  tulityökorttikurssin käymällä saa perinteisen tulityöpätevyyden lisäksi myös katto- ja vedeneritysalan tulitöiden pätevyyden.

 

Työturvallisuuskortti 2019 loppuvuoden koulutukset Temrexillä

2019 loppuvuoden yleiset työturvallisuuskorttikoulutukset järjestetään seuraavasti:

9.8.2019
6.9.2019
4.10.2019
19.10.2019
1.11.2019
20.11.2019
5.12.2019

Paikka Temrex Oy Jääsalontie 20, 90400 Oulu. Koulutuksen ajankohta klo 8 -16. Pihalla runsaasti ilmaista parkkitilaa.

Hinta 99 € alv0 / henkilö. Hintaan sisältyy työturvallisuuskortti, kurssikirja, kahvitarjoilu ja lounas.

Ilmottautumiset: mikael.kurttila@temrex.fi

 

Työturvallisuuskortti® on valtakunnallinen yhdenmukainen koulutus yhteisen työpaikan työturvallisuusasioiden perehdyttämiseksi. Työturvallisuuskorttikoulutuksen kesto on kahdeksan tuntia ja kortti uusitaan viiden vuoden välein.

 

Työturvallisuuskortin ulkoasu on uudistunut:

Työvarusteiden kevään avaus 25-26.4.

 

Aurinko lämmittää niin mukavasti että nyt on korkea aika vaihtaa talvikamppeet kesävaatteisiin! Temrexin työvarusteiden kevään avaus 25-26.4. klo 8-18 Oulun myymälässämme.

 

Kevään ja kesän uutuuksia esittelemässä:

Fristads: Tobias Kauppinen

Jalas, Tegera: Jani Kinnunen

Snickers, Solid Gear: Antti Utriainen

Projob, Clique, Craft: Toni Kajander

Helly Hansen: Timi Rönnholm

 

Tule tutustumaan uutuuksiin ja tarjouksiin! Tarjoamme kävijöille munkkikahvit.

Tervetuloa!

Pääsiäisen aukioloajat

Perjantai 19.4.2019 suljettu

Lauantai 20.4.2019 suljettu

Sunnuntai 21.4.2019 suljettu

Maanantai 22.4.2019 suljettu

 

Olemme avoinna normaalisti jälleen tiistaina 23.4.2019.

Kalevan Temrex liitelehti kevät 2019

Kalevan painosta tuli ulos Temrexin kevään liitelehti. Lehdessä kevään ja kesän parhaat työvarusteet.

Katso liitelehti tästä

Temrex liite

AC Oulu ja Temrex Oy ovat solmineet kolmen vuoden mittaisen jatkosopimuksen!

AC Oulu ja Temrex Oy ovat solmineet kolmen vuoden mittaisen jatkosopimuksen! Sopimuksen mukaisesti, Temrex toimittaa laivastonsinisille Craftin urheilutekstiilit sekä upeat fanituotteet.

Temrex Oy haluaa omalta osaltaan viedä Oulun jalkapalloa eteenpäin ja toivottavasti näemme AC Oulun pian Suomen korkeimmalla sarjatasolla. AC Oulu ja Temrex edustavat oululaisuutta ja pohjoissuomalaisuutta, jotka ovat meille molemmille todella tärkeitä asioita.

https://acoulu.fi

https://www.facebook.com/acoulu

https://www.facebook.com/temrexoy

Teollisuuden työvaatteiden pesupalvelu

 

LUE UUTINEN KALEVA.FI PALVELUSSA TÄSTÄ

 

Teollisuuden työvaatteiden pesupalvelu lupaa merkittävää säästöä

Leijonanosan työvaatteiden markkinoista Pohjois-Suomessa sen palvelukokonaisuudella napannut Temrex on lanseerannut vaatetoimitus- ja pesulapalvelun teollisuudelle.

Myyntijohtaja Henri Kurttila sanoo, että Temrex on toimittanut työvaatteita aiemminkin teollisuuteen, mutta palvelutasoa haluttiin kehittää edelleen asiakastarpeen mukaisesti. Kurttilan mukaan toisin kuin rakennusalalla, teollisuudessa on yleistä työvaatteiden hankinta ja ylläpito vuokraamalla.

Temrexin uudessa mallissa työvaatteet ostetaan kuten ennenkin, mutta Temrex ottaa sopimuksesta niiden pesetyksen ja logistiikan tehtäväkseen. Puhtaat työvaatteet toimitetaan työpaikalle kerran viikossa siten, että työntekijöillä on jatkuvasti puhtaat varusteet saatavilla. Työvaatteet toimitetaan painatettuna ja ne yksilöidään mikrosirulla.

Kolmen vuoden aikavälillä yrityksen vaatekuluista voi säästää noin puolet ja työvaatteet ovat heti yrityksen omaisuutta. Kun asiakas omistaa vaatteet, yritys ei ole myöskään sidottu tiettyyn merkkiin tai malliin.

Pesun yhteydessä vaatteiden kunto tarkastetaan. Pienet rikkoutumat voidaan korjata ja tarvittaessa varastosta otetaan uusi työvaate, joka viimeistellään logopainatuksella tai -brodeerauksella. Temrexin varastosta löytyy jatkuvasti niin yleishaalareita kuin palosuojatuotteitakin.

”Teollisuudessa työvaatteiden pesu on erittäin suuressa roolissa, joten odotamme pesulapalvelumme tuovan jopa miljoonien eurojen kasvun liikevaihtoomme lähivuosina. Teollisuuden palvelutarjonnassa on ollut selvä puute, mutta nyt myös vaatehuolto on kunnossa.”

Palvelulla nopeasti Pohjois-Suomen suurimmaksi

Temrex on kasvanut nopeasti Pohjois-Suomen johtavaksi työvaatemyyjäksi. Kurttila arvioi, että ripeä kasvu on juuri palvelukyvyn ansiota. Perustana on suuri ja yritykselle myös arvokas, lähes kaksi miljoonaa euroa sitova työvaatevarasto. Kurttilan mukaan suureen varastoon on haluttu investoida, sillä vain siten laaja valikoima on välittömästi asiakkaiden saavutettavissa. Toimitusnopeus helpottaa Temrexin asiakkaiden arkea, sillä rakennusalan yritysten kasvu näkyy jatkuvana uusien työntekijöiden virtana. Sujuvan palvelumallin ansiosta työvaatteet saadaan yrityksen logoilla painettuna tai brodeerattuna jopa minuuteissa.

”Uuden työntekijän ei tarvitse odottaa pahimmillaan viikkoja asukokonaisuuden saapumista, vaan meitä löytyy sopimusasiakkaiden asukokonaisuudet jatkuvasti hyllystä. Työntekijä valitsee sopivan kokonaisuuden ja saa sen logoilla varustettuna heti mukaansa tai toimitettuna halutussa aikataulussa.”

Temrex aloitti työvaatekauppana vuonna 2012, kun se avasi Kempeleentien varteen noin sadan neliön myymälän. Seuraavana vuonna se osti vaatteiden painotoiminnan ja kaluston. Yritys muutti Jääsalontielle 2015, minkä jälkeen sekä myymälää että varastotiloja on laajennettu kasvavan asiakasmäärän mukaisesti. Yritys on muuttunut työvaatemyyjästä rakennusliikkeiden ja teollisuuden kumppaniksi samalla, kun sen liikevaihto on nelinkertaistunut viiden vuoden aikana 1,7 miljoonasta eurosta noin seitsemään miljoonaan euroon.

”Suuri varastomme sekä oma vaatepainomme ovat olleet ratkaisevassa asemassa, sillä niiden ansiosta myymämme tuotteet nopeasti asiakkaan saatavilla. Sähköisen tilausjärjestelmämme käyttö kasvaa huimaa vauhtia ja sen avulla työvaatepaketit saa tilattua helpottua helposti riippumatta missä päin Suomea työmaa sijaitsee.

Kasvun myötä Temrexin työntekijämäärä on samanaikaisesti kolminkertaistunut. Yksistään painotoiminnassa työskentelee kymmenen henkeä.

”Vaatteet käsitellään ja painetaan täällä Jääsalontiellä Oulussa, mikä varmistaa nopeat ja sujuvat toimitukset, mutta se pitää myös työpaikat lähellä.

Pesulapalvelun vaatteet pestään Suomessa, joten kasvun kaikki työllisyysvaikutukset jäävät Suomeen.”

Temrex Oy mukana 112-päivä tapahtumassa 9.2.2019

Temrex Oy on mukana 112-päivä tapahtumassa:

Aika 9.2.2019 klo 10.00-14.00
Paikka: Oulun seudun ammattiopisto, Limingan toimipiste
Iivarinpolku 2, 91900 Liminka

Tervetuloa osastollemme!

 

Occupational Safety card courses in English, Spring 2019

Temrex Oy will arrange Occupational safety card courses in English on the following dates:

8.3.2019

10.5.2019

The course schedule is 8.00-16.00

The courses are held in our facilities at Jääsalontie 20, 90400 Oulu.

Price 180 € + VAT 24%.

The Occupational Safety Card is a national uniform training program that provides an introduction to occupational health and safety in shared workspaces. The duration of the training is eight hours and the card must be renewed every five years. The Occupational Safety Card training courses is arranged by Mikael Kurttila who is a licensed occupational safety card trainer with 10 years of experience in safety training.

 

For more information or course enrollment, please contact:

Mikael Kurttila

mikael.kurttila@temrex.fi

+358 50 5919 335

Trainings and Courses

Temrex Oy is a versatile training provider. Trainings are held as so-called general trainings or separate trainings for 5-30 people. Trainings can be arranged to be held during recreation days on Saturdays for example.

Trainings are held normally in finnish but can also be held in english if requested:

http://www.temrex.fi/koulutukset/?setlang=en

Temrex Oy:n myymälän joulun ja vuodenvaihteen aukioloajat

Lauantai 22.12.2018 - Avoinna 10:00-14:00

Sunnuntai 23.12.2018 - Suljettu

Maanantai 24.12.2018 - Suljettu

Tiistai 25.12.2018 - Suljettu

Keskiviikko 26.12.2018 - Suljettu

Torstai 27.12.2018 - Avoinna 8:00-18:00

Perjantai 28.12.2018 - Avoinna 8:00-18:00

Lauantai 29.12.2018 - Avoinna 10:00-16:00

Sunnuntai 30.12.2018 - Suljettu

Maanantai 31.12.2018 - Avoinna 8:00-16:00

Tiistai 1.1.2019 - Suljettu

Tulityökurssit 2019 alkuvuoden koulutukset Temrexillä

2019 alkuvuoden yleiset tulityökurssit järjestetään seuraavasti:

25.1.2019
22.2.2019
29.3.2019
26.4.2019
31.5.2019
28.6.2019

Paikka Temrex Oy Jääsalontie 20, 90400 Oulu. Koulutuksen ajankohta klo 8-16. Pihalla runsaasti ilmaista parkkitilaa.

Hinta 109 € alv0 / henkilö. Hintaan sisältyy tulityökortti, kahvitarjoilu ja lounas.

Ilmottautumiset: mikael.kurttila@temrex.fi

 

Temrex Oy:n  tulityökorttikurssin käymällä saa perinteisen tulityöpätevyyden lisäksi myös katto- ja vedeneritysalan tulitöiden pätevyyden.

 

Työturvallisuuskortti 2019 alkuvuoden koulutukset Temrexillä

2019 alkuvuoden yleiset työturvallisuuskorttikoulutukset järjestetään seuraavasti:

11.1.2019
1.2.2019
1.3.2019
5.4.2019
3.5.2019
7.6.2019

Paikka Temrex Oy Jääsalontie 20, 90400 Oulu. Koulutuksen ajankohta klo 8 -16. Pihalla runsaasti ilmaista parkkitilaa.

Hinta 99 € alv0 / henkilö. Hintaan sisältyy työturvallisuuskortti, kurssikirja, kahvitarjoilu ja lounas.

Ilmottautumiset: mikael.kurttila@temrex.fi

 

Työturvallisuuskortti® on valtakunnallinen yhdenmukainen koulutus yhteisen työpaikan työturvallisuusasioiden perehdyttämiseksi. Työturvallisuuskorttikoulutuksen kesto on kahdeksan tuntia ja kortti uusitaan viiden vuoden välein.

 

Työturvallisuuskortin ulkoasu on uudistunut:

Talvikauden avajaiset ma 3.12.2018 - ke 5.12.2018

Talvikauden avaus Temrexillä maanantaina 3.12.2018 - keskiviikkona 5.12.2018!

Huipputarjouksia, huippu-uutuuksia ja huippuhyviä munkkeja kahvin kera!

Fristadsin talviuutuudet esittelemässä Tobias Kauppinen sekä Jani Kinnunen Jalaksen ja Tegeran uudet tuotteet.

Myymälässä myös Helly Hansen, ProJob, Petzl, Worksafe, Mascot, Standsafe ja Snickers uutuudet !

Tule tutustumaan huipputuotteisiin ja löytämään omat suosikkisi - Tervetuloa!

Kalevan painosta tuli ulos myös Temrexin talven liitelehti. Lehdessä talven parhaat työvarusteet.

Katso liitelehti tästä

 

Temrex FinnMateria messuilla 21.-22.11.2018

TEMREX OY Osaston numero: B-139

 

FinnMateria

 

FinnMateria messut 21.-22.11.2018 Jyväskylän Paviljonki

 

Messut avoinna:
Keskiviikko 21.11. klo 10-17
Torstai 22.11. klo 10-16

 

http://finnmateria.fi

Kalevan Temrex liitelehti

Kalevan painosta tuli ulos Temrexin syksyn liitelehti. Lehdessä syksyn ja talven parhaat työvarusteet.

Katso liitelehti tästä

Temrex liite

Temrex FinnBuild messuilla 10.-12.10.2018

TEMREX OY Osaston numero: 7n138

 

FinnBuild

FinnBuild – Kansainväliset rakennus- ja talotekniikkamessut 10.-12.10.2018 Messukeskus Helsinki

FinnBuild tapahtumakokonaisuudessa ovat esillä rakennus- ja talotekniikan uusimmat tuotteet ja palvelut, työmenetelmät ja ratkaisut sekä runsas määrä alan asiantuntijaohjelmaa.

FinnBuild on järjestetty jo vuodesta 1974 ja se kokoaa yhteen kaikki rakennusalan toimijat.

FinnBuild on alan suurin tapahtuma Suomessa niin osallistuvien yritysten, kävijöiden lukumäärällä kuin näyttelypinta-alalla mitattuna.

https://finnbuild.messukeskus.com/

Juhannusviikon ja kesän aukioloajat

Suljemme ovemme poikkeuksellisesti torstaina 21.6 klo 16.00 jolloin lähdemme viettämään juhannusta.

Olemme sujettuna perjantaina 22.6. ja lauantaina 23.6.

Toivotamme kaikille hyvää juhannusta!

 

Kesän aukioloajat 25.6. - 28.7.:

Avoinna arkisin ma-pe 8.00-18.00

Suljettu lauantai ja sunnuntai

 

- Temrexin henkilökunta

1 2 3 4 5 >