SCOTT Duraflow valmispaketti

SCOTT Duraflow + FH 31 kasvo-osa puhallinpaketti READY-PAK, valmispaketti sisältö: Puhallin Duraflow 160L, suojain FH 31, EPDM letku, vakioakku, laturi ja 2 kpl hiukkassuodatinta.


Erittäin mukava, patentoitu kasvonsuojain. Suuri näkökenttä ja huurtumaton lasi. Leveät tiivistereunat on pehmustettu miellyttävällä, huokoisella materiaalilla. Sopii myös silmälasien käyttäjille.


Käyttöaika n. 4,5-8 tuntia riippuen suodatintyypistä ja niiden kunnosta. Latausaika 4-8 tuntia.

IP luokka 67.

Järjestelmä vastaa EN 12491 TH3 sekä EN 166 1B vaatimuksia.

EXPRESS-tuote (varastotuote, nopea toimitus)

Scott Safetyn uusi DURAFLOW PUHALLINLAITE tarjoaa kestävää ja monipuolista suojausta käyttäjille monenlaisissa vaativissakin työympäristöissä edulliseen hintaan.

SCOTT DURAFLOW puhallinlaite on suunniteltu käyttäjän mukavuutta ajatellen. Sen tyylikäs ja moderni ergonominen profiili mahdollistaa erinomaisen mukavuuden työskennellessä kaikkein vaativimmissakin olosuhteissa. DURAFLOWissa on kestävä runko, joka kestää vaativia ympäristöjä ja erilaisia ominaisuuksia, kuten: reaaliaikainen ilman virtausnopeuden valvonta; äänihälytys / visuaalinen hälytys; 2 akkuvaihtoehtoa, LED-toimintanäytöt. Lisäksi DURAFLOWin korkea IP-luokitus (IP67) tarkoittaa, että yksikkö voidaan tarvittaesssa upottaa puhdistusta varten*. DURAFLOWiin on saatavilla laaja valikoima hyväksyttyjä Scott Safetyn kasvo-osia ja suodattimia erilaisia käyttökohteita varten.

AKTIIVINEN ILMAN VIRTAUSNOPEUDEN VALVONTA - lman virtausnopeutta valvotaan reaaliajassa sen varmistamiseksi, että oikea ilman virtausnopeus toimitetaan käyttäjälle. Oikea ilman virtausnopeus taataan, vaikka järjestelmän parametrit, kuten akun varauksen tila laskee. Äänihälytys aktivoituu, jos oikeaa ilman virtausnopeutta ei voida saavuttaa, jotta käyttäjä voi ryhtyä asianmukaisiin toimiin.

MONIPUOLINEN HENGITYKSENSUOJAUS RATKAISU - Laaja valikoima kasvo-osia, suodattimia ja tarvikkeita erilaisiin käyttökohteisiin, SCOTT DURAFLOW tarjoaa joustavia vaihtoehtoja erilaisiin hengityksensuojaus tarpeisiin.

MUKAVA KÄYTTÄÄ PITKIÄKIN AIKOJA - Kevyt, matalaprofiilinen ergonominen muotoilu tarjoaa mukavuutta pitkäkestoista raskasta työtä tehtäessä.

2 LI-ION -AKKUVAIHTOEHTOA - Standardi akun toiminta-aika - jopa 8 tuntia; Tehoakku saatavilla pidempiä työvuoroja varten – jonka toiminta-aika on jopa 16 tuntia.* - Molemmissa akuissa on käytetty Li-ion akkuteknologiaa parhaimman suorituskyvyn saavuttamiseksi

IP 67 SUOJAUSLUOKKA - Puhallinyksikkö voidaan upottaa nesteeseen puhdistusta varten, kun siihen on ensin kiinnitetty akku ja sulkutulpat. Laite kestää erilaisia yleisesti käytettyjä puhdistusliuoksia (katso tarkemmat puhdistus- ja hoito-ohjeet käyttöohjeesta)

IRROTETTAVA AKKU - SCOTT DURAFLOWissa on irrotettava akku, jotta käyttäjät voivat helposti ladata ja vaihtaa akkuja keskeyttämättä töitä..

HELPOSTI HUOLLETTAVA - Huoltopalvelut ovat saatavilla Scott Safetyn valtuuttamien huoltopisteiden kautta.

ERITTÄIN KEVYT - Erittäin kevyt SCOTT DURAFLOW painaa ainoastaan 600 g (ilman suodattimia ja akkua) ja se on pienikokoinen, joten


Lataa tästä:
DURAFLOW esite suomeksi
DURAFLOW tekniset tiedot suomeksi
DURAFLOW kysymyksiä ja vastauksia suomeksi

SCOTT Duraflow valmispaketti
 SCOTT Duraflow valmispaketti

Hinta: 590.00 € alv0%

( 731.60 € sis. alv24% )

Tuotekoodi: 40444720

 
Paytrail
Suomen Vahvimmat AA 2018 Kauppalehti menestyjät 2018 Kauppalehti kasvuyritys 2018 Aito suomalainen

Temrex Oy, Jääsalontie 20, 90400 Oulu
Yhteystiedot | Rekisteriseloste | Toimitusehdot
Puh. 050 352 3689, sähköpostiosoite verkkokauppa@temrex.fi