Putoamissuojaimet

Putoamissuojaimet


Putoamissuojainta on käytettävä mikäli vapaa putoamismatka ylittää kaksi metriä. Alueella, jossa on putoamisvaara on aina käytettävä turvavaljasta.


Helppokäyttöiset
Älä epäröi! Kun työskentelet korkealla tarvitset aina putoamissuojaimet. Liian useat ottavat riskin. Aivan turhaan, sillä meillä on helppokäyttöiset järjestelmät, jotka eivät hankaloita työntekoa. Työskentely on tehokasta korkeissa paikoissa, kun olo on turvallinen.

Sitoutunut hengenpelastukseen
Maailman johtava putoamissuojaimia valmistava yritys Honeywell on ollut yli 50 vuoden ajan korkeissa paikoissa työskentelyyn tarkoitettujen turvavarusteiden ja -ratkaisujen kehityksen kärjessä. Olemme tänä aikana saaneet maailman innovatiivisimman putoamissuojainvalikoiman valmistajan maineen.

Enemmän kuin perussuojaus
Alallamme ainutlaatuinen, viimeisintä kehitystä seuraava valikoima tarjoaa työntekijöiden suojaukseen varusteita, joissa yhdistyvät liikkumavapaus ja ylivoimainen mukavuus.

Tukenasi korkealla
Miller tekee aktiivisesti yhteistyötä alan asiantuntijoiden kanssa suunnitellakseen ja kehittääkseen uraauurtavia ratkaisuja monille eri toimialoille. Tavoitteemme: ergonomiset, tyylikkäät ja mukavat tuotteet, jotka kannustavat kokopäiväiseen käyttöön.
Kaikki putoamissuojaimet ovat vuositarkastusvelvoitteen alaisia, vaikka niitä ei olisi käytetty.
Temrex on Millerin valtuutettu Service Point -tarrainhuolto.


Miller putoamisuojainten elinkaari A. Pääasiassa tekstiileistä valmistetuille tuoteille maksimi ikä on 10 vuotta. B. Pääasiassa metallista valmistetut tuotteet, elinkaari rajoittamaton, mikäli tuote huolletaan säännöllisesti (kerran vuodessa) Lisäksi Temrex Oy tarkistaa kaikki Suomessa myynnissä olevat putoamissuojaimet. Tarkistamme seuraavat merkit: Miller, Worksafe, Protekt, Skylotec, Protecta,Tractel,Ekman,Creston,Meckel,Sweloc,Söll,Ote Protecta,Sala,Axel,ARG,Rexo,North ja Petzl.

Miller Petzl

Ote-Protekt | Probelt | Worksafe | Skylotec | Cresto | Muut | Tarvikkeet

Aito suomalainen Paytrail

Temrex Oy, Jääsalontie 20, 90400 Oulu
Yhteystiedot | Rekisteriseloste | Toimitusehdot
Puh. 050 352 3689, 08-5208919, sähköpostiosoite verkkokauppa@temrex.fi