Howard Leight by Honeywell

Howard Leight by Honeywell

Howard Leight SYNC
Lähes 100 miljoonaa henkeä EU-maissa kuuntelee päivittäin kannettavaa mu­siikki­soitinta, ja suuri osa heistä on nuoria. Asiantuntijat kuitenkin varoittavat, että pitkäaikainen kuuntelu suurella äänenvoimakkuudella voi aiheuttaa pysyviä kuulovaurioita. Tämä saattaa myös selittää sen, että kuulonalenema on teini-ikäisillä yhä yleisempi.

Kuulovammojen vaara on erityisen suuri kuunneltaessa musiikkisoitinta meluisissa ympä­ristöissä. Amerikkalainen tutkijaryhmä päätyi tulokseen, että 80 prosenttia kaikista musiikkia meluisissa ympäristöissä kuuntelevista on vaarassa saada vaurioita suuren äänen­voimakkuuden johdosta, jos äänitaso nostetaan 13 desibeliä ympäristön ääntä korkeammaksi.

Suojaa kuulosi – ja nauti musiikista!
Teollisuudessa ja muissa meluisissa ympäristöissä käytettävät kupusuojaimet suojaavat kyllä kuulon, mutta usein äänenlaadun ja erityisesti sen peruslaadun tappioksi, mikä vähentää musiikin aikaansaamaa nautintoa. Howard Leight by Honeywell tuo nyt markkinoille Sync-stereokupusuojaimen, joka on passiivinen, stereolaatuinen kupusuojain.

Sync-suojaimessa yhdistyvät kuulonsuojain ja dynaaminen äänentoisto, ja patentoidun akustisen kennonsa ansiosta Sync tuottaa perusääntä, johon teollisuudessa käytettävät kupusuojaimet harvoin pystyvät. Sync auttaa myös pitämään musiikin voimakkuuden turvallisella tasolla, ja siten käyttäjä voi kuunnella musiikkisoitintaan koko työpäivän ajan kuulon vaurioitumatta.

– Mahdollisuus voida kuunnella MP3-soitinta työssä ja nauttia korkealaatuisesta äänentoistosta innostaa todellakin kupusuojaimen käyttöön.järjestä nimen | päivityksen | hinnan | alkuperäisen järjestyksen mukaan


Hygieniasarja Howard Leight Sync (1015280)

 

Hygieniasarja Howard Leight Sync (1015280) | lisätiedot

1015280 vaihtosarja, Sync Radio, Hi-Viz, Impact Sport ja Electo.

 

8.90 €


Kuulosuojainradio Howard Leight Sync Hi-Viss digitalinen AM/FM radio

 

Kuulosuojainradio Howard Leight Sync Hi-Viss digitalinen AM/FM radio | lisätiedot

Sync™ Hi-Vis Digital AM/FM Radio
Täydellinen suojaus, näkyvyys ja tuottavuus. Sync Hi-Vis
Digital AM/FM Radio tarjoaa työntekijöille
kuulonsuojauksen, motivaation ja näkyvyyden
kokonaisratkaisun. Sync Digital AM/
FM Radion ominaisuuksien lisäksi sen
silmiinpistävän kirkkaanvihreät kuvut
muodostavat selvästi havaittavan
kontrastin pimeässä. Lisäksi Sync
Hi-Vis Digital AM/FM Radio on ainoa
radiokuulonsuojain, joka on varustettu
heijastavalla päälakisangalla, joka valaisee
valon kohdistuessa siihen ja parantaa
näkyvyyttä ja turvallisuutta työssä

 

79.00 €


Howard Leight Sync

 

Howard Leight Sync | lisätiedot

Korkealuokkainen kuulonsuojain ulkoisen äänilähteen liitännällä, esim. mp3. Vertaa hintaa muihin vastaavvin tuotteisiin, huippu hinta/laatu suhde. Myyntimenestys !

Sync™ on innovatiivinen kuulonsuojain, joka on varta vasten suunniteltu kuulonsuojaukseen, tuottamaan HiFi-tasoista ääntä musiikin kuunteluun ja mahdollistamaan kannettavien äänentoistolaitteiden kuuntelu sekä työssä että kotona. Ei tarvitse paristoja. Äänilähteen liitäntä 3,5 mm pistokkeella. Liitosjohto sisältyy pakkaukseen.

SNR=31
H=31 M=28 L=23

Paino 256 g

 

49.00 €


Paytrail
Suomen Vahvimmat AA 2018 Kauppalehti menestyjät 2018 Kauppalehti kasvuyritys 2018 Aito suomalainen

Temrex Oy, Jääsalontie 20, 90400 Oulu
Yhteystiedot | Rekisteriseloste | Toimitusehdot
Puh. 050 352 3689, sähköpostiosoite verkkokauppa@temrex.fi