Turvallisuuden ammattilainen
Profiilituotteiden asiantuntija

Työvaatteet


Temrex Oy tarjoaa alan kustannustehokkaimman palvelun työvaatteiden hankintaan.

Meillä on oma merkkaamo vaatteiden profilointia varten, parhaimmat tuotemerkit, jättivarastot ja ainutlaatuiset sähköiset tilausjärjestelmät.

Oli yrityksenne sitten Oulussa tai Helsingissä, pystymme aina toimittamaan työvaatteet logoilla varustettuina nopeasti sovittuun kohteeseen.

Tarjouspyyntö / yhteydenotto:

Yhteyshenkilö:
Yritys:
Osoite:
Puhelin:
Sähköposti:
Viestin otsikko:
Viesti:
 

Merkkaamo

Temrexillä on oma merkkaamo joka sijaitsee Oulun toimipisteessä Jääsalontiellä. Laadukkaan kaluston ja kokeneen henkilökunnan avulla pystymme varmistamaan teidän yrityksenne ilmeen näkyvyyden vaatteissa aina haluamallanne tavalla. Painatukset ja brodeeraukset hoituvat erittäin nopealla aikataululla ja Oulun liikkeessämme asioidessanne saatte vaatteet jopa käyntinne yhteydessä profiloituna mukaan. 

Myymälä

Temrexin Oulun myymälästä löydätte Pohjois-Suomen suurimman valikoiman työvaatteita ja turvajalkineita. Myymälämme laajan valikoimamme ansiosta uskomme, että liikkeestämme löytyy aina oikeat työvaatteet teidän tarpeeseen. Kun oikeat tuotteet on löydetty, hoituu niiden profilointi yrityksenne logoilla jopa asiointinne yhteydessä. Myymälän valikoimassa olemme erityisesti panostaneet Blåkläder, Helly Hansen, Projob ja Fristads Kansas työvaatteisiin.


 

Työvaatekatalogit

projob

Temrex Oy:n edustamat merkit:
Blåkläder
Fristads Kansas
Helly Hansen
Projob
Bockmann
L.Brador
Leijona
Jalas
Arbesko
Clique
Craft
D.A.D
Harvest & Frost
Grizzly
Acode
Southwest
Cutter & Buck

Ottakaa yhteyttä myyntiimme ja tarjoamme mielellämme juuri teille soveltuvaa palvelua!