Turvallisuuden ammattilainen
Profiilituotteiden asiantuntija

Profiilituotteet

 

Profiilivaatteet

Temrex Oy on yksi Pohjois-Suomen suurimmista profiilituotteiden toimittajista. Olemme osa pohjoismaista New Wave Profile – yhteistyöverkostoa, jonka valikoima koostuu alan parhaista merkeistä. Tarjoamme käyttöönne markkinoiden nopeimman, kustannustehokkaimman ja vaivattomimman profiilivaatteiden hankintapalvelun. Yrityksellenne kootaan oma tekstiilimallisto useiden laatumerkkien muodostamasta valikoimasta, jolloin kaikkiin käyttötarkoituksiin löytyy optimaalinen tuote. Tilaaminen onnistuu vaivattomasti sähköisen tilausjärjestelmän kautta ja merkkaukset tuotteisiin kätevästi omasta merkkaamostamme, josta tuotteet toimitetaan sovittuun paikkaan sovitussa aikataulussa. Osa vaatevalikoimasta on omassa varastossamme sekä ostettavissa suoraan myymälästämme. Kun logot ovat meillä valmiina, saatte merkattuja tuotteita heti mukaan.

Valikoimissamme mm:
   - t-paidat ja pikeepaidat
   - colleget
   - fleecet
   - takit kaikkiin vuodenaikoihin, esim. softshell, kevyttoppatakit
   - päähineet, esim. Cuipi – pipot, lippalakit
   - laukut, kassit

Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa Teitä profiilituotehankinnoissa. Voitte tutustua ennakkoon tuotteisiimme alla löytyvistä kuvastoista.

 

Katalogit - Profiilivaatteet

 
Acode
Clique
Craft
Cutter & Buck
GC Ideakuvasto
DAD
James Harvest Sportwear
J.Harvest & Frost
J.Harvest & Frost Black Bow
Graphix Sportswear
Grizzly
South West katalogi 2017
Be Your Brand syksy 2017
Be Your Brand Magazine AW2017
Cottover katalogi 2017
 

Yrityslahjat

Kun tarvitsette tuotteita niin asiakkaiden, yhteistyökumppaneiden kuin oman henkilöstön palkitsemiseen, on järkevää kääntyä Temrexin asiantuntijoiden puoleen. Autamme Teitä löytämään kuhunkin tilanteeseen ja tarpeeseen sopivimmat lahjatuotteet. Palvelumme toimii vaivattomasti sisältäen tarvittaessa merkkauspalvelun sekä toimituksen sovittuun aikaan ja paikkaan.

Laajasta yrityslahjavalikoimasta löytyy ratkaisu jokaiseen tilanteeseen ja budjettiin, lähtien muutamien eurojen tuotteista käsintehtyihin yksittäiskappaleisiin.

Esimerkkejä valikoimistamme:
   - valmiit lahjasetit lahjapakkauksissa esim. Sagaform, D&J
   - pehmeitä paketteja esim. pyyhkeet, kylpytakit, vuodevaatteet
   - kovia paketteja esim. taskulamput, elektroniikka, keittiöveitset
   - koriste-esineitä esim. lasituotteet, astiat, lyhdyt

 

Katalogit - Yrityslahjat

Sagaform
Orrefors
Kosta Boda
D&J
d-vice
 

Mainoslahjat

Suunniteltaessa Teidän organisaatiolle sopivia mainoslahja- ja näkyvyystuotteita löytyy tähänkin apu Temrexiltä. Osaava henkilökuntamme opastaa ja ideoi markkinointiviestintäänne tukevien tuotteiden hankinnassa. Pienelläkin, mutta mietityllä ja laadukkaasti toteutetulla mainoslahjalla voidaan vaikuttaa isojen kauppojen ja pitkien asiakassuhteiden syntymiseen.

Mainoslahjoista lisää alla löytyvistä kuvastoista, sekä tietysti myyjiltämme.

 

Katalogit - Mainoslahjat

Be Your Brand
toppoint katalogi 2017
bregmos mainosmakeiset kuvasto